Gracho Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 vyzerá to super...ja sa na osvetlenie ofukov chystám cez leto ..kde si prosím ťa napojil káble? rozmýšľal som o spínači výstražných svetiel,ale tam to bude asi blbosť,pretože,keď zapnem výstražné smerovky,tak budú blikať aj ofuky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Napojeno na okruh podsvícení přístrojů, u potenciometru ovládání podsvitu, ale napíchnout se to dá v podstatě kdekoli, u BSG nebo u podsvícených prvků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 ta kola jsi trefil pane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 vďaka,predsa to napojím na potenciometer :)..ledky nemajú origo zelenú farbu alebo sa mýlim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Gracho: to bohužel nemají, jsou malinko tmavší. Ty oridinální jsem tam měl původně, ale svítí slabě, tj. je potřeba je osolit na max. co snesou... no a nevydržely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 vďaka :) mám to tu na stole rozrobené a chcel som tam dať biele ledky,ale tie teda moc silno nesvietia...asi tam dám zelenú ako ty a biele ledky,čo mi zostali dám do kľučiek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Tolik mají svítívost ty bílé? Ty moje zelené mají 700 mcd a naprosto to stačí, s odporama 680 ohm. Ty orig. SMD zelené přesně nevím svítivost, ale 100% mají míň než 100 mcd, což na ty výdechy nestačí. Ten bílý plast je tam totiž mnohem tlustší, než třeba v tlačítkách, takže orig SMD LEDky to neprosvítí. Já jsem bílé nechtěl dávat, aby se to nehádalo se zbytkem palubky. A celé auto do bílé se mi nechtělo dělat :-) Z jiného soudku - 18-tky Superleggery konečně v TP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
augi79 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Tolik mají svítívost ty bílé? Ty moje zelené mají 700 mcd a naprosto to stačí, s odporama 680 ohm. Ty orig. SMD zelené přesně nevím svítivost, ale 100% mají míň než 100 mcd, což na ty výdechy nestačí. Ten bílý plast je tam totiž mnohem tlustší, než třeba v tlačítkách, takže orig SMD LEDky to neprosvítí. Já jsem bílé nechtěl dávat, aby se to nehádalo se zbytkem palubky. A celé auto do bílé se mi nechtělo dělat :-) Z jiného soudku - 18-tky Superleggery konečně v TP... Tobě zapsali rovnou troje rozměry pneu? Já měl taky 3varianty v typovým listu, ale zapsali mi jen to, co jsem měl na autě... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 objednal som tieto http://www.dealextreme.com/p/st0421-5mm-0-1w-diy-car-white-light-led-bulbs-10-piece-dc-12v-102456?item=15 ,ale nakoniec som sa na to vykašlal,zložil to a kúpim zelené LEDky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 ty kola parádní... Jak je to tvrdé oproti 15" co máš na zimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 (upraveno) Augi: nevím proč by neměli zapsat vše podle TL... ale je fakt, že jsem narazil na dopravním na mladou holku, co v tom trošku tápala, takže mi tam třeba ani nedala omezení "nelze se sněhovými řetězy", což třeba je u origo Pegasů 7x17 Hydraulik: proti zimním 15´plechům to malinko tvrdší je, ale například proti 17´Pegasům mi přijdou kupodivu komfortnější... asi je to tím, jak to jsou lehké kola, tak tlumiče s tím tak nebojují Gracho: ty 5mm z Deal Extr. by jsi tam stejně asi nedostal, je tam jen 4 mm místa, a navíc mi přijsou i trošku drahé, 10 ks víc než za 3 USD, to na Aukru se dají koupit kolem 1,8 Kč/ks Kup na Aukru zelené 3mm a klid Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 V sobotu bylo moc horko, tak jsem se zas zavřel do garáže - příprava na L&K tapecy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 panáček tlumil... Co to je za materiál? :) a spokojenost s výsledkem? Nebo jsi zatím jezdil bez tapeců? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 To budeš mít dveře jak do tanku, ne tak malý ale tak těžký :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Hydraulik: Tecsound 3mm s alu, sice nejlevnější z podobných, materiálů, ale spokojenost, dělá se s tím dobře, ale výsledek to má, hned při polepení větší části té stahovačky je slyšet rozdíl v basech. Vnější plechy dvaří mám zatlumené už z dřívějška. Jinak cekový dojem zatím nemám, jezdím ještě bez tapeců. Jednak "roubuju" podsvícení z těch mých starých na nové L&K, a současně tlumím i tapecy antivibrační pastou. vevca: zas tak zlé to není, sqm toho matroše váží cca 3 kg a uděláš s tím dvoje dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 (upraveno) pár fotek z úpravy tapeců - odhlučnění, antivrzavé a antivibrační úpravy, pohodlíčko pro loket řidiče, atd. Upraveno Květen 3, 2012 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Pekna pracicka, zeptám se ta pasta nesmrdí ? Ja daval ten spray a ten smrděl, musel jsem to vyhodit, hezky si vyřešil to zatavení, ja ty kožený výplně tapecu natvrdo přišrouboval a zatim drzi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Jo tohle bych taky potřeboval, ale jsem na to moc línej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Miles: nesmrdí, když to ztuhne, je to něco jako beton se skelnými vlákny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 díky za info dneska večer na to kouknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Tolik mají svítívost ty bílé? Ty moje zelené mají 700 mcd a naprosto to stačí, s odporama 680 ohm. Ty orig. SMD zelené přesně nevím svítivost, ale 100% mají míň než 100 mcd, což na ty výdechy nestačí. Ten bílý plast je tam totiž mnohem tlustší, než třeba v tlačítkách, takže orig SMD LEDky to neprosvítí. Já jsem bílé nechtěl dávat, aby se to nehádalo se zbytkem palubky. A celé auto do bílé se mi nechtělo dělat :-) Z jiného soudku - 18-tky Superleggery konečně v TP... Ahoj Taky mam v plánu osvítit ovladače výdechu a chci se tě zeptat jestli by tyto diody byly v pohodě, nebo je to moc, protože mají svítivost 1000 mcd http://www.led-tech.cz/led-diody-3mm-supersvitive-s-plochou-hlavou-od-profesionalu/23-led-dioda-zelena-3mm-flat-top-ploche-celo-100.html Díky za radu :) Nebo tyto diody :) http://www.led-tech.cz/smd-3528-led-diody-od-profesionalu/65-smd-3528-bila-1300mcd-120deg-led-diody.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Maverick666: obojí jsou myslím vhodné, pokud to bude svítit moc, doladíš to předřadným odporem. Doporučuju udělat to z těch 3mm kulatých, líp se s nima pracuje. Ty SMD se blbě pájí, pokud nemáš hrotovku páječku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 (upraveno) Upgrade předních brzd - 4 píst Brembo pro standard 312 mm kotouč Upraveno Květen 29, 2012 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Dobrý, jen ta zelená mi k tomu moc nepasuje. A mohl jsi dát nový odvzdušňováky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Zas tak moc jsem ten vzhled neřešil, spíš funkci, zelená je z nostalgie ala OI RS, chtěl jsem se vyhnout červené :-) Včera doplněny zadky fungl new RS od JendyT4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 chybí ti čepička na ventilku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 když vidím ta kola z blízka, tak se nestačím divit, jak to muselo být přesně oblepené při lakování... to teda kloboouk dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Vašekk: JJ, někomu se hodila... hajzlové :D Hydraulik: to byl největší opruz na té celé operaci, oblepování. A teprv až jsem to měl celé hotové a dovezl kola do lakovny na vrchní lak, teprv mi lakoš prozradil, že oni oblepují jinou páskou, plastovou pružnou, kterou se krásně vytáčejí ty obloučky.. já se mordoval s klasickou papírovou maskovací, obloučky jsem vystříhával ...příště už budeme chytřejší, staroušku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 pěkná pracicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Prosím tě jak tam drží to polstrování zezadu na tom tapecu? je přinýtované, je to velký sraní rozdělat? :) dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.