mischicka Odesláno Prosinec 24, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2009 No jo, nejsem žádný fotografický mág. Ten okruh společný se stropním světlem je spíš na efekt, mnohem praktičtějš je to decentní podsvícení za jízdy napojené na okruh podsvitu přístojů. Už nemusím šmátrat poslepu ve dveřní kapse a trnout, co nahmatám Musíš občas uklízet, pak se nebudeš muset bát co najdeš :-D Ale jinak zajímavý nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2009 romarioo: od Roberta nemám nic, všechno samo domo... a na základě asi 5ti měsíční zkušenosti se nebojím prohlásit, že mám komplet pořešeno (to co se obvykle od Roberta bere) mischicka: já uklízím, jenom zbytek rodinky mi v tom občas moc nepomáhá, ba naopak Edit: u pedálů podsvícení, to bude další projekt v řadě... chci origo lampičky ale vevnitř trochu jinak--- zase 2 okruhy, jako v těch dveřích, při odemčení/otevření "bílá palba", za jízdy decent zelená origo od MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Protože jsem byl celý rok hodný, ani na mne ježíšek nezapomněl a nadělil koženou loketku z O2 FL. No a jelikož jsem již delší dobu přemýšlel o osvětlení vnitřku Jumbo boxu, před namontováním do auta jsem loketku podrobil malému upgrade o mikrospínač, no a když už jsem byl ráži, tak jsem nachystal i podsvícení / osvětlení zadního popelníku. Teď už čekám jenom na vhodné počasí, než to půjde do auta :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 A malý styling - stříbrné žárovky do blinkrů. Rozdíl před ... a po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dobrý nápady, dobrá práce ;) .. já bych měl nápadů taky dost, ale chybí ta manuální zdatnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jj libí se mi jak nekteří borci dokážou ze svých aut udělat individualitky ;) , a se.e mne že mezi ně nepatřím jsem manuálně levej jako šavle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Díky chlapci, a s tou manuální zručností - chce to jen nebát se ... když nejde o život, jde o h...o Jinak další nápady jsou, na některých už se i pomalu pracuje, namátkou: - vzpěry kapoty, ano, množné číslo, chci udělat duo, jako má O1, - pod palubkou / zadními sedačkami je tma - v horní schránce na palubce je taky tma - když se otevře v noci přední kapota, je tam tma jak v pr... - LEDky v kufru by taky potřebovaly posily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jeden by si mohl myslet že se bojíš tmy ale jinak všechno velice dobré nápady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Díky chlapci, a s tou manuální zručností - chce to jen nebát se ... když nejde o život, jde o h...o Jinak další nápady jsou, na některých už se i pomalu pracuje, namátkou: - vzpěry kapoty, ano, množné číslo, chci udělat duo, jako má O1, - pod palubkou / zadními sedačkami je tma - v horní schránce na palubce je taky tma - když se otevře v noci přední kapota, je tam tma jak v pr... - LEDky v kufru by taky potřebovaly posily Na osvětlení pod kapotou jsem taky myslel, dokonce jsem měl najité LEDky, ale pak jsem si koupil poměrně dobrou přenosku na 12V a trošku to přestal řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Frigo: tmy se nebojím, naopak, z mládí si pamatuju, že se v ní daly dělat různé příjemné věci, zvláště za teplých letích nocí s děvčaty :) ale jak člověk stárne, tak je dobré mít jasno mischicka: ta přenoska nebo baterka, to je pravda, mám taky, akorát přesně podle Murphyho, vždycky když to člověk někde na cestách potřebuje, tak baterka je někde doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Mám baterku, přenosku a ještě LED baterku na klíčích, to už by mohlo stačit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Takže po dlouhé době jsem něco udělal zase na autě, tentokrát pro osádku vzadu. K mému překvapení to i funguje :-) Ale práce strašná, odhadem tak 20 hodin trápení, možná i víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 A když už jsem měl venku boční koberce z kufru, tak jsem posílil světýlka... ale ještě to není úplně ono, asi ještě přidám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Teď se pracuje na osvětlení motorového prostoru. Plán je jednoduchý - zapojení obdobně jako kufr vzadu, tj. (-) spínaný od zámku haubny přes diodu, (+) vezmu někde stálý, asi přímu u baterky v E-boxu. Světlo bude upevněno v masce přímo pod logem Škodovky. Zkouška svítivosti dopadla celkem upokojivě: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Moc dobre to mas :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Pekne sa s tým osvetľovaním hraješ... :) Na také úpravy by som musel vypínať taxikárske telefóny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Další drobné vylepšení - vyvedl jsem externí tlačítko pro otevírání / zavírání stropního monitoru z místa řidiče. No a přitom bylo taky spácháno osvětlení brýlenboxu. Akorát to tlačítko mělo být podsvícené zeleně, což ovšem jaksi nefunguje (vadná podsvěcovací dioda) a už se mi pak nechtělo ten titěrný spínač rozdělávat) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 tak toto se mi líbí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Díky, napájeno je to od okruhu podsvícení tlačítek regulovatelného, takže to ovládá světelný senzor, ve dne nesvítí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 V neděli jsem vsadil na jaro a přezul na letní, klasika 17 Pegasy + 225/45 GY Excelence, jako loni Těch prvních pár km na letních byla fakt poznat změna, jaksi lehčeji to jelo, snáz za plynem, líp sedělo v zatáčkách...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Tiez sa mi to zdalo ked som prehodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tak od včerejška máme přírustek. Manželka si prosadila druhé auto do rodiny a já jsem prosadil, že to musí být něco pořádného a bezpečného (původně chtěla Fiata Punťu, to ale jenom přes mojí mrtvolu - držím se přísloví "Ital není člověk, Fiat není auto"). No a tak to nemohlo skončit jinak, než takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tak to je luxus, mít doma dvě Octávky. Manželku bych nepřemluvil, Octavia se jí zdá do města pro ženskou moc velká. Má spadeno na nové VW Polo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Na druhou stranu, nové Polo se fakt povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Storm: Nové Polo jo, povedlo se, ale jednak by bylo asi za trošku jiné prašulky (a já ty prachy fakt nes..u, to nee ), a druhak, vozíme vzadu 3 malé děti v autosedačkách, a to fakt nevím, jak bych do Pola nebo do jiných menších aut naskládal... Libor: na pohyb ve městě s Octávkou už si tak nějak snad zvykla, samo že teď řeším prioritně parkovacího asistenta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Tak jsem trošku popracoval na Vínovce: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Pěkná práce kolikkrát jsi to bral tou barvou? Dva natěry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Romariooo: dvě vrstvy. Je to Alkyton, Hammerite v tom vínovém odstínu nemají. Ale jinak je to stejný typ barvy, dělá se s tím +- nastejno. jediná nevýhoda proti Hammer. je v tom, že mezi jednotlivýma vrstvama má být 16 hodin (Hammer. jen 2 hoďky), takže celé auto za 1 den neuděláš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Černá konečně dostala lampičku ze Suberba, včetně LED světýlek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 (upraveno) Kajmane jsi genius... To jsou super nápady.. jen prosim tě napájení napojuješ na co?? díky moc jinak parádní práce... některé tvoje nápady si už realizuju do té své koktičky... Fakt dík. Upraveno Duben 25, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.