Kajman Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 majorak: nepřeháněj s tím géniem, většina nápadů pochází z tohoto fóra (případně jiných, konkurenčních :-) Napájení myslíš které? Je víc možností, upřesni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 to sice ano ale ty to celkem realizujes tak ze to funguje a je to k svetu.. no napajeni treba te stropni schranky... nevyhazuje ti to potom nejakou chybu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Žádné chyby nic neháže, a to celý rok něco s autem dělám co se týče elektriky, LEDek, atd. minulý týden jsem byl na diagnostice a žádné závady tohoto typu tam nebyly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak Vínovka dostala Magicar CANový. Jeho výhodou má být, že nejen načítat data z CANu, ale i do sběrnice zapisovat, což má značně zjednodušit montáž, nemusí se tahat odemykací/zamykací kabel do dveří, zapojovat výstupy na blinkry atd. Tolik praví teorie. Praxe je trošku jiná - ten zápis do sběrnice soudruzi v Koreji nedotáhli k dokonalosti, takže při zamčení pagerem alarmu se např nezamkne víčko nádrže, při odemykání někdy odemkne jenom předníi dveře, zadky a kufr zůstane zamčený, atd. Takže to stejně musím ještě předělat, pěkně "postaru" odemykání/zamykání a blinkry po vodičích a zapisovat do sběrnice se nebude Pár fotek z průběhu montáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 S tým viečkom nádrže mám rovnakú skúsenosť, ale žeby niečo odomkol a niečo nie to sa mi nezdá, keď tak občas sa stane že deaktivuje alarm a centrál neodomkne vôbec... ale pri zamykaní a odomykaní origo klúčom zatiaľ funguje v pohode len cez CAN... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 JJ, továrním klíčkem funguje OK. Jinak to víčko jsem vyčetl někde ze Tvého příspěvku, jinak bych na to hnedka asi nepřišel :-) U toho zamykání/odemykání pagerem přes CAN se mi zdá, jako by to zasílání povelů od alarmu do CANu bylo jakési pomalé, takže se to občas samo zblbne, když hned po sobe odemkneš, zamkneš, atd. Proto to přepojím natvrdo po vodiči, z CANu bude jenom načítat. Zůstane výhoda aktivace alarmu továrním klíčkem. Taky variabilita v nastavení dotahu oken (na pageru dám dlouhý impuls = dotáhne okna, při zamčení továrním DO zůstanou dole, což je v létě výhoda) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Kluci, radeji tu nepiste jaky alarm mate a tak...nevite kdo sem chodi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 No, vycházím z toho, že znát typ alarmu ještě nikomu nenechavému "práci" neusnadní, pořád neví, jak, co, a kde mám zapojeno... Ale na druhou stranu, opatrnosti není nikdy dost, takže dík za připomenutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Taky si to dáváš... Michal má pravdu, už ŠA ví co kdo má na autě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 U mne ŠA ví jenom co tam bylo z výroby... jinak s autem tam nechodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 (upraveno) Takže Vínovka dneska měla takové malé výročí: No a při té příležitosti dostala první LEDky do interiéru - podvícení palubky. Provedení dvouokruhové: 1) superjasné bílé svítí při otevření dveří s okruhem vnitřního světla, zhasíná při zapnutí zapalování, 2) zelené, originál VW LEDky původně z podsvitu budíků se starají o decentní podkreslení za jízdy, napojeno na podsvícení přístrojů. Oba okruhy lze nezávisle vypnout vypínači schovanými v levé schránce pod palubkou. No a svítí to takto: ten podsvit za jízdy bohužel foťák nevezme, je to opravdu jen decentní podbarvení, přesně jak jsem chtěl Upraveno Květen 8, 2010 uživatelem Doli Změna rozlišení fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Měl bych na tebe dotaz.. myslíš, že by šlo eventualně změnit difúzní osvětlení ve stropní lampě na jinou barvu? Místo červený třeba zelenou nebo bílou (tak to má myslím Superb II). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Viktor: když se chce, všechno jde :D Ale problém bude ve výběru těch LEDek, správná svítivost a rozptyl. úhel, aby to nesvítilo moc... Osobně bych to ale v žádném případě nedělal, ty červené jsou tam přece proto, aby to netáhlo za jízdy oči ne? SII má bílé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Viki, ja bych to nedelal. Cervena tam neni schvalne jak vis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Jasně, já elektrice moc nerozumím, ale právě bych měl pochybnosti, aby to nesvítilo moc. Zatím si tu lampičku teprve sháním. A ano, Superb II má už bílé a to se mi líbí víc .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 No jak říkám, technicky asi není až takový problém tu SI lampičku rozdělat a LEDky měnit. Úhel těch origo červených se můžu pokusit večer nějak odhadnout, no a svítivost bude potřeba vyzkoušet, aby to netáhlo oči. V SII jsem neseděl, takže nedokážu posoudit, jak to svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prochy Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 SII teď mám. Měl jsem červené v OII a ta bílá se zdá, že svítí málo. Když přidám, tak zase svítí palubka moc. Takže si nevybereš ai. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Ta bílá aby neoslňovala, tak asi musí být míň svítivé LEDky... proto bych ty červené ve staré lampičce neměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Dneska jsem blíž zkoumal ty LEDky z CatVision, úhel svícení mají poměrně velký - ve vzdálenosti 7 cm od diody byl průměr osvětleného kruhu cca6 cm... matematici už jistě ten úhel dopočítají. Jinak LEDky se zdá mají průměr 3mm a jsou nasměrované na asymetrické svícení - pravá (u spolujezdce) kolmo dolů na řadičku, levá řidičova dopředu jakoby na prostřední ofuky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Pro Vínovku se chystá komplet sada PDC, dodávka Badys, lakování čidel Kajman, montáž plán příští týden Vaša... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 rychly dotaz prosim. ten odpor je jedno kterym koncem přeletuju nebo ma taky nejyk + a - ?? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 u odporů je to jedno, +- se nerozlišuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 jipí tak už svítim moc jsem tomu neveřil ale funguje to zitra nafotim :)diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Doděláno osvit nohou na jedné straně. Lampička původně z kufru, rozměrově pasuje do připraveného otvoru pod sedačkou, vnitřek vykuchán a osazen LEDkama (jak jinak, že) provedení dvoubarevné, dva okruhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Jaký barvy tam máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 diky za pdf na tu spz.zkusim to vytvořit kdybych zase nevedel tak se na tebe obratím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Doli: bílé supersvítivé na okruhu vnitřního osvětlení, a zelené na okruhu podsvícení při jízdě v noci. Vepředu jsou origo zelené SMDčka z podsvícení budíků, vzadu mám dvě noname zelené diody. U nich je problém, že se nedělají žádné ve stejné zelené barvě jako Škoda, takže mám namíchané dvě zelené barvy, jedna je ta "vyblitá" zelenožlutá a druhá je sytá tmavá zelená. Dohromady ten odstín je velice podobný originálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Vínovka dostala novou koženou řadičku namísto staré ošoupané, no a protože jsem sehnal jenom na 5ti kvalt, tak původní plaketka byla "zrenovována" na barvy auta Chromová plaketka funglovka na 5ti kvalt je k mání TADY za mírný poplatek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 plaketka - neeee cervena mi k tomu nesedi, jedine bys i ty listy v palubni desce a vyp,lnich udelal taky cervene :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 no, byl to spíš takový pokus, mě osobně to tam taky moc nesedí, majitelka taky váhá a ostatní plasty lakované mít nechce, takže ve finále to asi stříknu na klasiku stříbrnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.