Dexter 1.8T Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 a ty to máš nějak snížené? takhle na fotce to vypadá pěkně možná to je i tím že máš spidery černé a tak to tolik nevyniká, ale mě jde i pohodlý, gumy na 17 jsou dražší o víc jak 500 za gumu... a další věc že to chci dát tak nějak do originálního stavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Nee mam normalne podvozek 4x4 jen mam pouzite gumy 225/45 R17 a kupoval jsem jednu gumu za 1600kc ;) Ale ty kola co jsis sehnal ty jsou paradni. Kdysi jsem je chtel na zimaky. Ted uz se spokojim s 15" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 no pneu v tom rozměru se jistě dá sehnat za 1600,- ale co to je za značku? ja po zkušenostech s barumkou, nebo zn. nankang už kupuju jen kvalitní, teď budu kupovat pirelky za 1700,- a v 17" stojí 2500,- což je sakra rozdíl.. na zimu mám taky 15" je to krásný pohodlíčko a jsou levný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Ty ja mam Matadorky Hectora a nemuzu si stezovat. Litam hodne dalnice i tu nasi D1 a dost se vyblbnu na klikatych okreskach a fakt si nemuzu stezovat. Ale na to blbnuti by to chtelo prilepit k zemi no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 trochu uživení v podobě aktuálních foto.... hrozný... už aby bylo pěkně a mohl jsem to umýt, sůl už pomalu i vevnitř :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 hnus jeden fialovej, ta sůl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 to teda, doufam že to plechy vydrží :) příští týden hlasí kolem nuly tak pojedu hned do myčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 já už taky čekám na to oteplení :) hned jak to půjde tak ju pořádně operu vapkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 jó, my s černou metlou si tu sůl asi "užijeme" nejvíc. Ten můj pelech vypadá momentálně podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 černá metla se pomalu mění ve stříbrnou, co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 jj je to ale hnus :) počítam že ve středu z toho bude zase černá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 tak menší aktualizace: auto jezdí bez problému, dnes jsem byl ve Škodovce na kontrolu zapalovacích cívek jestli to nejsou "vadné" modely které zdarma vyměňují a světe div se měl jsem je všechny 4 "vadné", takže mám teď úplně všechny nové a doufám že mě už přežijí. Trochu mě přišlo jak kdyby auto snima trochu ožilo :) pak autíčko dostalo malý dárek a to v podobě nové wapky http://www.wapsolc.cz/wapsolc/eshop/1-1-Vysokotlake-cistici-stroje/1-2-Pro-dum-a-zahradu/5/331-Nilfisk-Alto-Wap-C-115-3-6-PCA-X-TRA-Vysokotlaky-cistic teď už jen čekám až bude pěkně a konečně to po zimě umeju, na jaře se nechá auto strojně rozleštít a pak už budu lak udržovat jen ručním leštěním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 (upraveno) máš někde v okolí h.k. vyzkoušenou firmu na to strojní leštění? Upraveno Březen 1, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Nilfisk, vítej v klubu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 máš někde v okolí h.k. vyzkoušenou firmu na to strojní leštění? vybírám mezi Autoglanc -> http://www.autoglanc.cz/profil-firmy-autoglanc.htm a Autodetail -> http://www.autodetail.cz/ zkušenosti nemám, ale asi vyberu tu druhou Nilfisk, vítej v klubu :D máš taky jo? jsi spokojen, žádná závada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 tak auto po zimě konečně umyto, ale vzal jsem to jen wapkou s aktivní pěnou a potom šampónem, nechtělo se mi dělat ještě s leštěnkou voskem atd. i tak to prokouklo :) http://dexter2.rajce.idnes.cz/jarni_myti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Parada, lesk jako blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 pěkně prokoukla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 díky, ale ani sem si moc záležet nedal, stejně to počasí asi dlouho nevydrží a bez vosku to bude hned zašpiněný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 tak dnes se mi stala moje první nehoda s octavií. ráno to bylo dost namrzlí, jak asi každý zjistil, v jedné zatáčce která dost vynášela byla ta námraza ještě věčí a bohužel mi to ujelo a já se začal hrnout s autem směrem ven. příkop tam byl hodně hluboký a kdybych začal brzdit šel bych asi bokem ven a přes boudu, naštěstí moje reakce byla jen korekce volantem a plynem(zabírali všechny čtyři kola) jelikož jsem se to snažil celou dobu co to šlo vybrat, doufal že se pneu chytne, jenže jak sem chytil kraj bylo jasno, jenže díky tomu že jsem jel rovně tak jsem do příkopu zajel jak "nejlépe" to šlo a auto má jen minimální poškození, i díky tomu že je vyšší snad. odnesla to pneu která se vyzula, ale obět se nazula a je v pohodě, takže oprava 100kč, pak plastový podběh namaděru, nový 450kč a nakonec blinkr kterýmu praskly držáčky, takže asi 490kč za blinkr, toť vše. Nakonec jsem teda šťastnej jak to dopadlo, i když mám tedy ještě poškrábaný bok př. nárazníku, ale díky tomu se asi přinutím v budoucnu namontovat RS nárazník :) ještě zajedu na geometrii ale zatím co jsem jezdil se zdá vše v pořádku. Ještě teď tomu nemůžu uvěřit a ani nechci pomyslet co by se stalo zajet do toho příkopu jinak protože i když to na fotce nevypadá byl dost hlubokej. Ani nechápu jak jsem tu hloubku takhle přejet, to muselo chvili jet snad po dvou. Auto jsem s odtahovkou vyprošťovali asi hodinu, díky tomu příkopu a snažili jsme se to nehodit na boudu nebo jinak poškodit když se mi to tam povedlo bez většího poškození zaparkovat. Auto mělo kolem brzd, nápravy a motoru snad 10kg hnoje a hlíny, takže se celé auto a podvozek vzalo wapkou a je to jak nové. a tady fotky z mobilu: http://dexter2.rajce.net/9.3.12_nehoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 velké štěstí v neštěstí. Je to hned, je potřeba si dávat bacha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Dobre si to tam zaparkoval. Ty RS narazniky vypadaji na ctyrkolkach strasne komicky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 jj byla to snad sekunda a bylo... ještě musím napsat že když sem vyšel na tu silnici tak jsem málem slítl jakej to byl led, ani se po ní nedalo chodit. Taky pár minut po mě tam jelo auto a málem to narvalo do mě, jelo bokem na mě ale nakonec zabrzdilo. Z fotky to není vidět ale jel jsem příkopem asi 20m a nejdříve to šlo na to levý přední kolo, a to tam udělal takovou oranici že se divim že to je v pohodě. Jinak s tím RS nárazníkem ještě uvidim no, možná půjde tohle rozleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 tak to je v pohodě, to jsi vyvázl dá se říct s ničím rs nárazníky na 4x4 né.. to raději offroad paket alá scout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 jo ten paket se mi moc líbí, myslím i ty nástavce lemů prostě komplet, jééénže na černý auto to nemá cenu dávat vždyť to nebude ani vidět :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 tak nakonec jsem ještě zjistil že se urvala od narazníku taková lišta která slouži k přišroubování podběhu :( takže buď seženu orig. nárazník v mé barvě, nebo zkusim zajet do jedny firmy co svařuje plasty a opravuje nárazníky jestli by to k tomu nešlo svařit nějak, ten kus sem naštěstí našel a odvezl si domů. Nebo uvidim jak to tam bude držet bez toho ale myslím že moc dobře asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 To jsi měl víc štěstí než rozumu, že to dopadlo takhle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Naštěstí jen maličkosti, oprava nebude finančně náročná. Z fotky té silnice to na led nevypadá. Hlavně že jsi nešel přes boudu ! Pěkně to oprav, ať máš auti zase v kondici , Maš tam ESP, nebo ho mají jen některé čtyřkolky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 no ony ty fotky jsou z mobilu takže nic moc kvalita, ale opravdu to bylo tak namrzli že se nedalo ani moc chodit, když sme pak vytahovali auto tak nám právě furt klouzalo zpátky po tom. No všechny 4x4 ESP nemaj, já ho mám, ale ani si neprdlo... když si vzpomínám tak snad ani žádné kolo nepřibrzdilo protože vždycky to udělá takovej ten zvuk jak ABS ale teď nic, nevím proč, přitom funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 tak menší aktualizace, auto slouží bez problému, a dostalo pár nových věciček, a další zanedlouho přibydou. Dnes koupeno: 1. kastlik 2-3. bezpečnostní šrouby Sicustar 4. pořádný stěrače orig. aero 5. Continental premiumcontact 2 s boční ochranou ráfku, a dokonce datum výroby je 6týden tohoto roku, to jsem byl mile překvapen ještě k tomu za tu cenu a druhý den doma ještě nazout na disky a počkat na další zásilku něčeho co se k 4x4 hodí :D pak hodim vše na auto a udělaj se pořádný fotky konečně. ještě tento měsíc proběhne výměna brzdové kapaliny a servo oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.