TomasB Odesláno Únor 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Tak stěrače jsem si dneska ráno vyzvednul na poště cestou do Prahy, tak jsem zvědav až dojedu večer domů a vyměním je. To hned vyzkouším, jak to šlape. S poštovným 919,- Krabička je od Bosch, tak doufám, že i obsah :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 A jak je krásně vidět, jak to ty jiný auta rozebírá "do šroubku" a Volvo stále relativně pohromadě No ... vypadalo by to jinak, kdyby ho nechali bourat do motorovych casti tech jinejch aut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 No to máš pravdu, ale zase těch ran schytal povícero, šlo to přes boudu,... Ono je tam i vidět, že ho nájezdem poslali trošku vejš, takže to nešlo na nárazník. Ale stejně :) Jinak jak Roman furt špekuluje nad čipováním, tak mi to taky vrtá hlavou, jen mám z toho strach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Tomasi, dobry videa! :) Vydrzi to fakt hodne, ale ze by az tolik, to mi prijde az divny :) Mimochodem cip, nevim, jestli mas tenhle motor: http://www.superchips.co.uk/search?make=39&fueltype=3&model=172&variant=696 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 ne, mám 2,4i 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Volvo se 4.800.000km, oficiální světový rekord. http://www.novinky.cz/koktejl/273073-duchodce-se-chlubi-nesmrtelnym-autem-ujelo-skoro-pet-milionu-kilometru.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 http://auto.idnes.cz/crash-test-na-roh-auta-0u1-/automoto.aspx?c=A120906_004811_automoto_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 V pátek jsem absolvoval STK + EM. Emise naprosto směšné hodnoty oproti limitům, pán říkal, že to je jak u nového auta Technická taky naprosto v pohodě s 0 závadami a taky technik chválil. Jen na ramenech mi říkal, že mám na silenblocích mikroprasklinky, že to ničemu nevadí, ale kdybych chtěl, tak že si je můžu preventivně vyměnit. Pokud ne, tak že můžu klidně jezdit dalších 50tkm aniž by to něčemu vadilo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak mi nějakej zmrd odřel zadní nárazník na levé straně až na černý plast. Auto mám leštěnku a teď tohle. Když to nechám přelakovat, už to nebude originál, kurva fix. Jenže tak jak to je to vypadá hnusně, už to není leštěnka. Co s tím? Navíc, když to nechám opravit, tak za chvíli tam budu mít něco jiného a můžu zase nanovo. Zmrdi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 si nevybreš no... nechal bych to přelakvoat v nějaké ověřené lakovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Nech to přelakovat v nějaký dobrý lakovně . Já mám na autě taky lakovanej zadní nárazník, přesně jako tobě to někdo předchozímu majiteli odřel. Je to udělaný tak, že kdyby mi to pán neřekl, asi bych to nepoznal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Už jsem říkal kámošovi dneska, má lakovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Po delší době jsem zase jel Volvem a nemůžu si pomoct, jede to krásně a zase jsem se neubránil těch 5 válců trošku prošlápnout. Je to sice atmosféra, ale ten pátý válec prostě nahrazuje turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Moc pěknej, relativně nenápadnej kousek. Tuhle barvu jsem na Volvu ještě nezaregistroval. Co se mi hodně líbí, je pro Volvo specifickej středovej panel a ty křesla (!). Zdá se mi to nebo to má extrémně dlouhý sedáky? Z těch úvodních fotek jsou ty sedačky vzhledem k nájezdu naprosto netknutý, asi jiná liga materiálů než u ŠA. Severský auta se mi líbí, jsou specifický, mě osobně sympatický, jen škoda třeba toho Saabu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 No auto byla opravdu voňavka a leštěnka když jsem ho kupoval. Ten kluk co to měl se o to až chorobně staral. V kufru roztažená deka, aby nepoškodil interiér a v tomto duchu celkově přístup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Kurwa drát, manželka jela s děckama k zubaři a teď mi volala, že nabourala nějakou paní. No prej vyjížděla někde z chlívečku a vzala paní co jela kolem. Ale bůhví jak to bylo a jak se dvě sle...e sčutly. Naštěstí prej "jen" odřenej nárazník, že to prý není nic hrozného, ale že budu určitě vyvádět a trefí mně z toho šlak. Ta druhá to má prej mnohem horší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Tyjo, ty máš na tohle opravdu pech, tuhle jsem četl nějakej klacek či strom na mondeu, teď tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 No to snad ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 A děti a manželka jsou v pořádku??? Auto jsou jen plechy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Hele skrablej naraznik neres, hlavne ze posadka je v poradku. Dej to striknout do Auto-IN, maj tam prej dobryho lakyru:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Už domlouvám lakování u kámoše. Nárazník půjde do laku. Není ani hnutej ani prasklej, ani nijak extra poškozenej, ale lak je totál. Nakonec se volali i policajti, protože ta druhá slepice si začala vymýšlet co všechno má podřené od Volva. No a policajti ji uzemnili, že to fakt není od našeho Volva Ono možná v reálu manželka až tak moc na vině nebyla, protože v momentě kdy došlo ke srážce stála a ta druhá, místo aby zastavila, když vidí auto, které je vysunuté z řady parkujících aut, tak se za každou cenu srala do zbývající části vozovky a nevešla se. Ale holt dle policajtů smolík. Každopádně se snažila shodit na škodní událost i evidentní jinak způsobené šrámy na autě už v minulosti. Hele skrablej naraznik neres, hlavne ze posadka je v poradku. Dej to striknout do Auto-IN, maj tam prej dobryho lakyru:-)) woe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Nevím mě PČR a následně pojišťovna nedávno tvrdili že stojící vozidlo nemůže být viníkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 No to si myslím taky a když mi to doma říkala, že vlastně stála, tak jsem jí to říkal taky, že byla překážkou v silničním provozu, ale to už je houby platný, když už to takhle prošlo přes policajty. Ono to je těžko, když jsem u toho nebyl. Je fakt, že najela do parkovacího chlívečku, chtěla auto srovnat, tak povyjela, zastavila, zařadila jedničku a v ten moment prásk. Jenže ono asi i prokázat zda stála nebo couvala je taky asi nemožné. A jak si to na místě zařídila, tak to holt má. Jsem zvědavý, co to udělá s bonusem na povinném ručení příští rok. Tohle je první pojistná událost z mé pojistky. Víte někdo jak se to pak krátí ten bonus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Hele taky jsem zažil nějakou tu bouračku nikdy ne tedy mojí chybou a je pravda že zachovat si chladnou hlavu v danné situaci je bylo i pro mne jako chlapa docela problém..... Jinak k bonusu tak záleží hlavně na té pojistce, třeba já když jsem u uinqy sjednával tak mi bylo jasně řečeno a nakonec je to i napsáno ve smlouvě že když jsem si zvolil vyšší limit plnění tj. 100/100mil tak první plnění nemá vliv na získaný bonus...Ale jak je to jinde netuším, možná by věděl Jim, ten dělá tuším pojistky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Ja jsem pojistenej u Cesky pojistovny a maj tu lepsi variantu, kde u prvni udalosti o bonusy neprichazim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 tady foto. Je to škráblý prakticky přes celý nárazník a na té pravé straně je to drobet více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Tak nárazníček se od úterka lakuje, momentálně prosychá podklad. :) Zase to budě pěkný, i když už tedy ne na 100% originál :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Dneska jsem zajel na inspekci po týdnu a zejtra už to bude hotový. Dneska už schnul v boxu lak po týdnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 A jak to vypadá? Povedlo se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Včera jsem to přivezl a myslím, že se povedlo. Bral jsem to večer a ještě jsem měl u toho dlouhý a důležitý hovor po telefonu, ale myslím, že barevně to krásně sedí a kvalita lakování taky OK. To někdy nafotím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.