Snake Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Na koberčekoch mám dve dierky, z toho usudzujem že by sa to malo dať niekde uchytiť, ale otázka je kde a jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Origo mají k ucycení též díry, zimní gumové jen díry, nacvaknou se koberečky na plastový špunty, který se našroubujou do koberce ... letní mají speciální plastové díry- plastový špunty zašroubované do koberce mají otočnou část jakoby zámek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Ale pokial sa ti stym moc nechce hrat tak ak mas textilne koberce tak zo spodu priši alebo prilep suchy zips. Ked mas gumenne tak mozes suchy zips len prilepit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Mám gumotextil, a to prilepenie v zime vydrží tak....hm...5 minút? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 když si koupil original koberce mnel si dostat k sade i šroby (plastovy šrob s velkym zavytem) kteri nasrobujes do kobercu v aute a pak to drži na miste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 jen doplním JJM - ke koberečkům z autoburzy z Ostravy se ty šrouby nedávají a mě by se hodily... dají se koupit v mototechně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 u nas sem je videl to je Trenčin slovensko , sem kupoval do tatkovi octavky nebo se jeden ulomil :-) a vim ze v original skoda servise ich budu mat na 100 % jenom trosku drahsi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Snake: Mne vydrzali v zime cca mesiac potom sa mi tam dostal bordel a uz sa to odliepalo ale pokial by si to tam našil napriklad tak by to istotne viac vydrzalo len presivat gumu ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 ja presivat nic nebudem ;) pytal som sa na tie kolicky, daju sa objednat aj samostatne, takze som si ich objednal a mam po probleme, lepit,rezat, strihat, presivat? ee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Sak hej ;) Ja som pisal len alternativu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 v sobotu kouknu v ČR po těch čudlech ;) hodily by se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Dobrý den. Mám asi hloupý dotaz, ale ty samořezné plastové šrouby mají někde přesné místo, které je už předchystané v koberci v autě ? Abych je nezavrtal třeba o 1cm jinam než mají být a něco v podlaze nepoškodil. Nevede třeba pod kobercem elektroinstalace? MOC děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Priloz tam ty koberecky a udelej si tecky tam, kde jsou diry. Prijde mi to jako nejjednodussi reseni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 http://www.cc-autodily.cz/prichytka-koberc...p;model=OCTAVIA tusim toto je ta prichytka, ktoru potrebujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 jen pozor - prodávají se 2 typy - s větší hlavičkou a menší hlavičkou, tak ať ti vlezou do děr koberců... já si to neověřil, koupil první lepší a díra v koberci je menší než hlava toho šroubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Zdarec chlapi, vyměnil jsem gumové koberce za gumotextilní a ty mají jiný tvar fixátoru. Místo klasického oválu mají ten narážecí trn. Byl jsem minulý týden ve Škodovce, aby mi to objednali, tak dlouho bádal a nakonec objednal, ale zase špatně. Přišly ty ovály... Poraďte číslo pod kterým to objednat, nebo kde to sehnat na netu... ETKA mi moc nepomohla, ani google...:-( Díky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 normálně jsem přišel do servisu, řekl že tam mám koberečky na to nacvaknutí, ne na zamykání a objednali todobře, jen už bohužel nevím, jaký je číslo.. kus stál kolem 20 kč myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 (upraveno) Třeba tímhle, číslo 3 Upraveno Únor 28, 2011 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Díky za přesunutí do správné rubriky Nakonec vyřešeno. To číslo, co je v ETKA je ten oválný se zámečkem, to mi objednali ve Škodovce a nevěděli jak to vyřešit. Tak jsem zavolal do druhé Škodovky, hned věděli o co jde a dokonce mi je dali ZADARMO!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Já teď pokukuju po origo použitých textilních kobercích a vrtalo mi hlavou, co s těma otvorama, u mne v autě nic nevidím. Tak jsem si to z tohoto vlákna trochu objasnil. Ale stále mám nějaké nejasnosti - jak instaluju ty příchytky? To ji prostě zapíchnu do podlahy a točením zavrtám? Nebo musím předvrtat vrtákem? Do čeho vlastně budu vrtat...abych si něco nezku*vil... A ony existujou i gumové koberce s okrajem (zachytí vodu ze sněhu) a jsou zároveň také přichycovací? A to se jen zamění za textilní, nebo se položí na ty textilní? A uchycení se shoduje, nebo budou příchytky zase jinde zavrtaný? Omlouvám se za hejno otázek kolem takové triviálnosti jako jsou koberečky, ale chci si to nějak ujasnit...dík za pochopení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.