p2p Odesláno Leden 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 Ty mas plynove auto.... Hak priskrcena hadice??? Nejak si to neumim predstavit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 Nee plynojedi nemuzu ... Tak mi to rekli a auto je nyni v pohode... Tak si to taky neumim predstavit co se stalo...Topi to a teplota standartne na pulce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 Tak dnes mi při průjezdu táhlou a ostřejší zatáčkou začal blikat červeně maxidot že je špatný tlak oleje at ihned vypnu motor... ale jen co jsem vyjel ze zatáčky tak vše v pohodě jen mi stále jde smrad z přepáleného oleje do interiéru a když po dojezdu otevřu kapotu tak se ze zadní části motoru trochu kouří a je cítit ten zápach přepáleného oleje. Odlučovač jsem měnil na podzim tak nevím co dál asi tam někde bude něco urvaného a mohlo by to mít spojitost s dříve a stále se objevující závadou "příliš chudá směs" ? Předem děkuji za návrhy a informace. Jen doufám že v servis nenechám majlant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Já diag nemám a v servise jsem ještě nebyl, budu asi až po víkendu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Máš výdrž, no diag v tomhle asi nepomůže, chce to na zvedák a prohlídnout kolem turba B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Leden 24, 2018 Sdílet Odesláno Leden 24, 2018 (upraveno) Tak závada zjištěna: teklo gufero mezi motorem a spojkou a prý jak průtokáč-olej natekl i do spojky. Zítra to budou dávat dohromady a zároveň kouknou tu spojku přeci jenom má již 280tkm. tak doufám, že to nebude nutné neboť je do dost peněz včetně setrváku. Ale zároveň doufám že tím vymizí i ta závada s příliš chudou směsí neboť si to tudy asi i přisávalo nebo upouštělo vzdoušek. Upraveno Leden 24, 2018 uživatelem petrbungee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2018 Bacha na nove gurefo... At se neprotoci, dava se tam trochu jinak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Leden 24, 2018 Sdílet Odesláno Leden 24, 2018 Tak to by měl servis vědět ne a kdyžtak to půjde za nimi. navíc se prý dělaly dvě verze -jedno s čidlem a druhé bez čidla. a já mám to bez čidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2018 Zadne cidlo tam nikdy neni... asi borci maji zkusenosti z TSI... Ach jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Leden 25, 2018 Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 Tak spojka kaput setrvák jsme taky radši vyměnili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Tak cena opravy mne vyšla na skoro 35000, ale stejně jsme nenašli to přisávání neboť dnes mi zase hlásilo chybu p0171. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Takže nová spojka + sertvák + práce vyjde na 35k? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 jno bylo v tom komplet gufero a spojkovy valecek a prace. Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 To je teda vata... A na kolik by to vyslo u kluku tady? Garny ci Brno? To by se mozna vyplatilo udelat si vylet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 No výlet do Brna nevím zda se vyplatí a u Garnyho jsem ještě nebyl. Radši bych jel k P2P má zkušenosti s těmito motory.Navíc mne pořád trápí ta závada p0171. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Ja si myslim ze se to vyplati... ale to se museji vyjadrit oni na kolik to vychazi u nich... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 p2p je z Brna... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Garny- Praha p2p- Brno Tak jsem to myslel ;) A jeste nekdo dalsi...je jich asi vic tech kluku sikovnych... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 nic proti Garnymu ale radsi bych za p2p, ale to uvidíme až bude čas a prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Únor 17, 2018 Sdílet Odesláno Únor 17, 2018 Mam dotaz. Jde nejak opravit vodni pumpa jinak nez komplet vymenou? Zacal mi kapat g12 ka po kapkach na zem tak sem to soupnul do servisu a po par dnech ze mam hotovo a na miste mi ukazali ze opravili pumpu a v ruce meli vrtulku s usazenim... Je to mozne? Kazdopadne sem platil 4000kc...vymenili jen naky dil s vrtulkou a prace... Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Únor 18, 2018 Sdílet Odesláno Únor 18, 2018 Ahoj,je to mozne,protoze ti urco nevymenili vodni pumpu,ale neco stohoto:https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/octavia-2/vodni-cerpadlo-1-8tsi-2-0tsi.html,u octavie je to same.A to ti na ty prachy odpovida.kinzii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
porau Odesláno Únor 18, 2018 Sdílet Odesláno Únor 18, 2018 mám dotaz mám octavii 1,9 tdi 81kw a nejde mi nastartovat a nemůžu přijít na to čím to může být. když začnu startovat klasicky se začne točit motor ale po cca 1 vteřině se přestane motor točit a jen to vrčí... není to startérem mam nový a dělá to naprosto to samé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Ahoj, možná je to jen aktuálními mrazy, ale jak ráno, tak odpoledne když nastartuji a motor je studený tak jsou cítit na volnoběh menší vibrace, které po zahřátí nebo cca 2km jízdy a zastavení zmizí. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? A pak taky ještě v servise mi dolévali po výměně gufera cca 2,5litru oleje, ale já tam mám 5w-40 a oni dolili 5w30, výměnu plánuji až se oteplí, nemůže to nadělat nějakou paseku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 nekde jsem cetl,ze to dela kazde tsi,pry kvuli emisim,tak opravdu nevim.No stim olejem asi to nemeli mychat,dej tam 5w40 a pravydelne men olej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Mel jsem 1.8TSI v O2FL (a nyní mam opet v O3FL), nic takového jsem myslim nikdy nepozoroval, ale mam (a mel jsem) NT, a motor je tak asi vždy predehraty. Ve starem aute najezd 180 kkm, pokud by to mel byt nejaky vetsi najezd.... Jinak samozrejme zcela studeny motor je znit trochu jinak nez ten dobře zahraty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 nekde na foru jsem cetl,ze pomohlo prehrani softu,ale nevim,me to dela taky neresim,hlavne za studena,jak se ohreje tak dobry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 No olej si měním sám každý rok a mám najeto 280 000 km. tak uvidíme až se oteplí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 zdar to ja olej taky normalne,ja dokonce mam na to i cerpadlo a vytahnu ten olej zhora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Já klasicky dolním šroubem, ač tam mám ten kovový kryt, ale pohrávám si s nápadem letos povolit celou vanu a mrknout zda tam není nějaký bordel, přeci jenom 280tkm je dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.