TomášT Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 no jasný, že účelem polepů je právě opticky zmást pozorovatele... necháme se překvapit kdy by měl vlastně být oficiálně představený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 V zari v Parizi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 nebude dřív? Co vím ze škodovky po celozávodce má jet výroba. Těžko budou víc než měsíc dělat na sklad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Rapid? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 že by byl opravdu ala představený koncept? ostře řezané tvary by to mu nasvědčovaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 to slícování je sériový? tak natěsno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 tak musia to urobit vzorne, ked je to na prezentacnu fotku :P BTW: dalsi teaser edit: neprehana to uz Skoda s tou SPY kampanou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 No já myslím, že už nemají co skrývat, tak si nemusí tak dávat pozor. Navíc už na frankfurtském autosalonu padla zmínka, že MissionL vznikl úpravou seriového auta. Takže tam vlastně seriovku "navoněli" jinejma klikama, skleněnou střechou, křišťálovejma výplněma dveří, velkejma kolama a bílejma plastama v kufru. A tak každej stejně ví, jak bude seriovej RAPID vypadat. No a indickým RAPIDem, si otevřeli cestu k relativně klidnému finálnímu zkoušení jen polepy poindičtěného evropského RAPIDa v terénu. Vzpomeňte si jak byl indický RAPID polepen celý tou maskovací folií. Jiný automobilky zkouší hnusně poplastované auta do posledního dechu, Škodovce na to stačí levná "tapeta":D, která navíc na rozdíl od maskovacích krytů z plastů nevadí aerodynamice. Ano, má to vlivem internetu efekt bezplatného PR. Design RAPIDa je podle mě krásný, klasika koncern, ale zas to není taková světobornost a Škodovka taky není prémiová značka, aby jezdili s kastlí zakrytou alá elektromobil TOPGEARu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 reklamna kampan pokracuje aj na Nurburgringu Co tam akoze teraz chceli testovat, ked o 2 mesiace bezi vyroba... A Skoda uvolnuje dalsiu fotku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Ty polepeny svetla jsou brutalni, vepredu i vzadu :) A predni naraznik je taky jak z roku 1998, ale jinaxe mi to celkem libi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 a disky to ma 7x17 z Pola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Jinak ty detaily co Škoda vypustila jsou naprosto schodné s tím konceptem takže žádná novinka. Jinak nechápu proč furt jezdí s tou hnusně maskovanou. Dyť ty lidi to akorát odradí :lool: . A nebo si řeknou uf maskovaná vypadala hnusně naštěstí to není tak hrozné kupuji. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 tady vsechny 4 fotky ;) http://www.octaviaclub.cz/clanky/skoda-uverejnila-prvni-4-kousky-modelu-rapid-491.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 (upraveno) Zabiak: možná to bude mazaná taktika, prvně zájemce otrávím Rapidem ala Čína a pak je šokuju že to bude něco úplně jiného. Jinak když se kouknu na toho zamaskovanýho a na ten detail skutečného světla, tak je krásně vidět jak to mají zamaskovaný. Fascinuje mě , že dřív(kdysi u fáva) na to dávali obrovský plasty a dneska pár nálepkama změníš xicht toho auta k nepoznání :lool: Upraveno Květen 23, 2012 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Myslíš toto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Fascinuje mě , že dřív(kdysi u fáva) na to dávali obrovský plasty a dneska pár nálepkama změníš xicht toho auta k nepoznání :lool: stale sa to robi :) http://www.youtube.com/watch?v=YiJYa5_mC-g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 reklamna kampan pokracuje aj na Nurburgringu Co tam akoze teraz chceli testovat, ked o 2 mesiace bezi vyroba... A Skoda uvolnuje dalsiu fotku... Toto na tý fotce je podle mě hnusná splácanina z několika modelů k zblití, ale samo je to jen můj subjektivní pocit. a to mám škodovky moc rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 fakt paskvil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Vám se MissionL alias vyvoněný seriový evropský RAPID nelíbí ? Protože nemůžete to maskování alá indický RAPID brát vážně a obyčejné levné škodovácké samolepkové maskování splnilo svůj účel bezezbytku........ . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 tak tak. "maskéři" odvedli výbornou práci. dokonale zblbnuli skoro každého a jak jsem psal -dřív na to byla potřeba kupa plastových panelů, dneska stačí pár mazaných nálepek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Taky maskovani, ale z jinyho soudku... v patek jsem ho videl taky a to auto vypada famozne, jsem zvedavej, az to sundaj... http://auto.idnes.cz/maskovane-mercedesy-v-praze-dpy-/ak_aktual.aspx?c=A120601_125714_ak_aktual_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 http://auto.idnes.cz...6_ak_aktual_fdv "Náhoda" nebo bude mít řidič auta F 5450 problém ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Nádherný auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Taky se mi mooooc libi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 jak jsem psal na SH - mel jsem s nakupem vozu pockat pul roku :) moc se mi libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jedlis Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 A tady další fotky a video z testovacího okruhu http://www.auto.cz/skoda-rapid-demaskovana-zatim-nejlepsich-fotkach-67367 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 http://auto.idnes.cz...6_ak_aktual_fdv "Náhoda" nebo bude mít řidič auta F 5450 problém ? podle mě "náhoda"...když servírovali ty fotky detailů, tak bylo na čase poodhalit trochu víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Je to fakt krasny auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 (upraveno) Jj Rapid pěknej ,ale ta paleta motorů Upraveno Červen 7, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.