Brawl Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Zdravím všechny, měl bych takovej dotaz, potřebuju si koupit nové stěrače, ale nevím jaké, potřeboval bych poradit v koupi? Jde mi o to, aby dobře stíraly a nebyly moc předražené. Předem děkuji za odpověď. B. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Ahoj, používám aero - originál a spokojenost. S Valeo zkušenost nemám a do čínských bych nešel ani náhodou. Neoriginální gumičky začaly po dvou měsících vždy neskutečně vrzat Např. ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Ja koupil jednou origo aera Bosch, ale ty mi stiraly teda hodne spatne, nevim proc. Od ty doby uz chodim pro sterace jedine do Skodovky (taky Aera). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Mám SWF aero a stírají krásně, nějak 700 Kč lišty i s ramínkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 ja jsem dal aera z GIV (to co je na OII, ale nemusis se to dal ohybat) a jsem maximalne spokojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Já používám už nějakou dobu tyto: FLAT. Měním pravidelně zhruba po roce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Ty aera ze škodovky cca 700 a na starý ramínka sedí, už si nepamatuju přesně cenu, stírají pěkně, za půl roku zatím stírají jak nové, jsem mile překvapen a to ten půlrok teď toho celkem najezdim a dostávají na prd.l, mám rád čisté okno ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Ja je tam mel 2 roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 tak tyhle používám taky, dnes jsem je měnil po třech letech, stírají pěkně a cena je super, mohu tyto doporučit. Já používám už nějakou dobu tyto: FLAT. Měním pravidelně zhruba po roce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Původní, s kterýma jsem Octu koupil, už byly hanebné - břity na koncích už plandaly a nic moc stírání. Pak jsem koupil Aero twiny z Aukra pár za 160,-Kč(!!!)+ poštovné (já tedy dokoupil rovnou i na zadek za +80,-Kč). Nic moc jsem od toho neočekával, ale jsem velmi mile překvapen - perfektní a bezhlučné stírání. Mám je tedy asi 3měsíce, tak neposoudím trvanlivost. Ale za ty prachy...borec je prodává stále a na husto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 No já jsem byl nucen koupit na rychle, takže asi prozativně stěrače snačky Starline, protože když jsem jel s těma rozbitýma, tak začalo pršet, takže směr benzínka a tam ty Starline...tak teď nevím jestli je tam nechat nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 A to se jako ptáš? Neblázní. Od Starline neni dobrej ani nápis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Ptám i neptám, vím že to není dobrá značka a že budou stát za prd, ale dokud nebudu potřebovat lepší, tak je tam asi nechám...co už...jinak by to byly zbytečně vyhozený peníze...už i jsou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Jojo jsou. Zadní destičky od starlinu jsem odjel za cca dva týdny skoro o třetinu. Tak si udělěj obrázek sám. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czzapik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 zdarec chlapi. mohl by mi někdo prosím vyfotit stěrače v klidovém stavu. :) měnil jsem ramínka a nemůžu trefit polohu na skle, tak aby to chodilo jak má. nebo je na to nějakej fígl? předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 To si dej podle libosti. :) Ja je mam treba narvany uplne az na ten plast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czzapik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 no mě se nelíbí, že když jdou dolů, tak jdou právě až na tem plast pod oknem. když je posunu, tak aby nešli na plast, tak je mám až nad tím černým pásem co je dole na skle. a naopak v krajní poloze nahoře, jsou až na sloupek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Ja to mam tak, ze se mi zastavi nad tim plastem, takze se o nej nenici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 (upraveno) Nejlepší je original !!! Upraveno Leden 3, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 ja mam z O2 jak sterace tak raminka a jsem spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 ja mam z O2 jak sterace tak raminka a jsem spokojenej a pasovali bez jakychkoliv uprav? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Kolage: mam je taky a pasuji uplne v pohode. Jen spolujezdcuv nezvednes uplne na horu. To raminko ma jiny tvar takze se to opre do kapoty ;) Ale stiraji lip nez ty origo babany na OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Dík za odpověď a kde jsi je kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Dík za odpověď a kde jsi je kupoval? uživatel pepohlud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 JJ presne u nej jak pise Libor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Mám je taky a spokojenost....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Mám taky z O2, jen jsem to pravý ramínko kousek od ohybu narovnal aby tolik netrčelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 stierače by sa mali meniť 2x do roka... teda neviem či je to marketingový ťah alebo čo.. ale ja som minule našiel stierače za 1€ :) podla mna stierač je velmi preceňovaný tovar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 může mi někdo poradit? Měl jsem na kombíku vzadu zadřenou osu. Tak jsem si koupil starší motorek i s brzd světlem. Takže jsem udělal "facelift", nasadil a všechno ok ... jen jsem si pak všiml, že se mi stěrač uprostřed nadzvedne a dělá mi to na skle anděla (prostě mi to nesetře prostředek skla a mám tam asi 25cm pruh :D ) neví někdo čím to? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 zrejme bude oska motorčeka vysunutá vonku viac ako by bolo treba a preto ti nezotiera časť okna okolo motorčeka. teda bude treba motorček podložiť podložkami (cca 2mm)tak aby bol dalej od plechu, na ktorom je namontovaný (oska, na ktorej je ramienko stierača, bude viac vnútri auta) alebo iný stierač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.