Kajman Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Hodně zdaru ! Ale abych tě uklidnil, ta moje zkušenost už je taky snad 2 roky stará, a pamět taky už nemám jako mladík, takže to možná nebude tak horké. Jen si pamatuju, že jsem nemohl pochopit, proč je to u spolujezdce +- 1,5x dražší než u řidiče. Že by to ty drahé polovičky tak často ničily prtsýnkama či bůhvíčím jiným? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Bohužel jsi měl pravdu, stojí 15 stovek! Jen z plastu přes ty 2 stovky. A to je v podstatě jen 1 ze 2 částí madla. Hodně drahá guma! Tolik jim nedám, zkusím se zeptat, jestli mi to vymění v rámci té opravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Myslím si, že ti ho nebudou schopni objednat, vyběhlé z výroby a opravdu to stálo cca 1400,-, to dnešní cca 250,-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Je to tak, nelze objednat, už to nahrazují tím levnějším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Tak nebuď smutný, kup ty levné a nech nalakovat, uvidíš kolik bude parády 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 (upraveno) Pouvažuju o tom :) Upraveno Prosinec 29, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jozin Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 nevíte prosím kde ty madla sehnat nová a kolk to stojí?děkuju za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 (upraveno) Já to vyřešil takto - karbon + hnědý mat :)až mě přestane hnědá bavit, za 2 hodinky mám nový:) Upraveno Leden 26, 2012 uživatelem Tomant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ondra F. Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 To Tomant: Moc pěkné, zrovna budu dělat něco podobného. Veškěré rámečky do carbon folie. Lišty o kterých se tu probralo hodně mám origo v dekoru podobném jako carbon, takže uvidím jak to bude vypadat, třeba nebude třeba je měnit. Na rámečcích se zaškolím a poté si sám budu dělat celolep auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Nevíte někdo jak se vyndá tento čudlík co drží co drží v zadním kufru z boku ten plast. Nejde s ním pootočit ani ho vytahnut, je jak napevno. Potřebuji to rozdělat abych mohl vyndat zadní nárazník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Je tam takovy obdelnicek, to je zaslepka a pod je sroub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 jj díky, ten obdelníček tam už tak trochu vidím. Doufám, že půjde dobře vydloubnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Hodně zatlač na jeden konec a na druhem ti to trochu povyleze, pak stačí zabrat nehtem a je venku, a pod tím je torx 20. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Chlapi, nejedná se o gumu, ale o speciální barvu, tzv. softlak. Madla se stříkají tady v ČR, nebo alespoň stříkala v Cadence Innovation, dnes je to Magna. Normálně to stačí obrousit smirkem 800 a jemnější, poté odmastit a zase nastříkat softlakem. Nevýhodou je, že se tato barva musí vypálit při 90 stupních :-(, ale určitě by jí někdo s dobrými kontakty sehnal. BTW. stejnou barvou jsou nastříkaný ty plasty na scoutech. Softlak=barva, která je měkčenná a proto připomíná při dotyku gumu, nebo kůži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 zkuste to nekdo cerny platidipem, ten povrch je podobnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 plastidip je podobny, ale nevydrzi prilis osuchavanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Chlapi, nejedná se o gumu, ale o speciální barvu, tzv. softlak. Madla se stříkají tady v ČR, nebo alespoň stříkala v Cadence Innovation, dnes je to Magna. Normálně to stačí obrousit smirkem 800 a jemnější, poté odmastit a zase nastříkat softlakem. Nevýhodou je, že se tato barva musí vypálit při 90 stupních :-(, ale určitě by jí někdo s dobrými kontakty sehnal. BTW. stejnou barvou jsou nastříkaný ty plasty na scoutech. Softlak=barva, která je měkčenná a proto připomíná při dotyku gumu, nebo kůži. 90 Stupnu?? To se dá vypalit i doma v troubě ne?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 90 Stupnu?? To se dá vypalit i doma v troubě ne?? ;) Ono to dost smrdí, takže nevím. Ta trouba by pak byla asi na jídlo nepoužitelná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 To si nemyslím, já v troubě už pekl tolik věcí, zvláště světel, a různých plastových věcí a všechno furt OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majky15 Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 ja sem to udelal s plasdipem a vyzera to takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 ja sem to udelal s plasdipem a vyzera to takhle A jak dlouho myslíš, že to vydrží takto bílé? Na madla dost nepraktická barva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majky15 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 no tak zatial to je stale take biele klasicky to utriem navlhčenou utierkou a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blemi Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Tak panove po prvni nemoc podařené zimní rychlovce jsem se rozhodl z duvodu že jsem mel poškrabane okrasne lišty i lištu kolem spinače svetel k celkove rekonstrukci interierovych okrasnych list. Meli ste samo pravdu ze ty madla za nic nestaly, snad toto bude mit lepsi krytiku. nebejt vas tak si to tam necham a jezdim s tou hruzouuuu ne to ne, ani mne se to moc po namontovani nelibilo, bylo to lepsi nez ty oloupany madla ale k dokonalosti bylo daleko. Snad toto bude lepsi. Foto: odvrtani list z bocniho tapecu, priprava na lakovani, a stribrna pred finalnim zalakovanim bezbarvym lakem. Jen opatrne pri odvrtavani, radsi mene nez to prohucet, min a pak to odlomit kombinajdama at neprohulite ten plast. prosim o radu jak vymontovat ty lišty z palubky dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Musis demontovat tapece z dveri, a potom bud odvrtat alebo s pistolou na lepenie plastov odtavit spoj. Potom ich uz len zlozis dole ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blemi Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Musis demontovat tapece z dveri, a potom bud odvrtat alebo s pistolou na lepenie plastov odtavit spoj. Potom ich uz len zlozis dole ;) mam na mysli ty lišty z palubky 2x kratka naproti řidiči,1x dlouhá nastraně spolujezdce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Na straně spolujezdce je přišroubovaná, je třeba demontovat odkládací schránku a pak se dostaneš ke šroubům co ji drží. U řidiče jsou nacvaklé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Len dodam, ze tu lavu pred vodicom das dolu len ked vyberies vypinac svetiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blemi Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Na straně spolujezdce je přišroubovaná, je třeba demontovat odkládací schránku a pak se dostaneš ke šroubům co ji drží. U řidiče jsou nacvaklé. diky moc jdu na to.Budu to fladrovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Agent2236 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Tak sem si to taky zkusil. Pogumovani slo krasne dolu obycejnym lihem a nastrikal cernym TotalDipem supermat. Vysledek slusny ale uvidim jak dlouho to vydrzi ... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Taky s tím budu muset něco udělat, snubák to za pár týdnů zničil neskutečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.