Mirek1.8T Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Ironpipi : potkalo mě to samé, šeková knížka a včera dopis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 na AGU se nevztahuje - byl jsem tam taky, ale mám už origo z výroby jiné na které to neplatí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Taky jsem byl na výměně - přišel jsem na to docela náhodou při náhodné návštěvě servisu. Řekli mi, že se svolávačka týká i mě. Druhý den jsem byl objednán na výměnu. Přijel jsem před servis, otevřel si kapotu a vyměnil moduly za špatné, co jsem posbíral od kamarádů. Technik pak nastartoval na 2 válce, doskákal do dílny a moduly vyměnil za nové. Takže mám v autě čisto nové a v krabičce své origo-plně funkční. A to (jak by řekl Horst Fuchs) se vyplatí! :D Škodě auto je jedno jestli jsou vyměněné moduly fuknční nebo ne. A já mám alespoň rezevru, kdyby se ty nové začaly sypat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sheff Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Výměna proběhla zcela bez problémů. Nad 2500 ot. mi přestal pálit jeden válec. Diagnostika vyhodila cívku. Tak jsem zajel do škodovky, sice na mě koukali jak na zjevení s tak divným požadavkem. Ale nakonec tuto "akci" objevili v počítači. Na druhý den objednali cívky. Vyslal jsem tam přítelkyni a po 45 minutách odjížděla domu a vyměnili všechny cívky zdarma. Auto má teď 350tis. z toho do 300tis. servisováno ve škodovce zbytek ve vlastní režii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 já dnes volal do Škodovky kousek ode mě, pánovi jsem řekl můj VIN a on mi pár minut na to volal jestli se mě to týka, řekl že ano tak jsem na čvrtek objednán že to zkontrolujeme, a proto že k ním nejezdím na servis a tato kontrola má proběhnout při obyčejném servisu tak napíšeme že mi měnili žárovku :) Mohol by si mi poslať tel. číslo, aby som zavolal do škodovky aj ja kvôli tým zapalovacím modulom ? Vopred vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lested Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Tak jsem se též optal ve Škod auto a už jsem objednán na kontrolu, tak jsem zvědav jak dopadnu. Jináč díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lested Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Tak jsem se též optal ve Škod auto a už jsem objednán na kontrolu, tak jsem zvědav jak dopadnu. Jináč díky za info. Tak mám kontrolu za sebou a došlo k výměně 3 ks. Takže děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Čéče, dnes mi volal kámoš, kterýmu jsem před časem pomáhal vybírat O1 1.T AUM, že mu auto jede jen na tři válce. Bylo mi jasný, že to bude cívka, tak jsem mu řekl, ať zajede do škodovky, což jsem mu doporučoval už dřív. On tam teda zajel a řekli mu, že už u jeho auta výměna vadných cívek proběhla, tak že už na to nemá nárok, tak ji musel koupit...Tak to vypadá, že ani u těch nových cívek není záruka funkčnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 taky mi to nedalo a dojel jsem se zeptat. Zkoušel jsem to podle VIN na webu škodovky tam mi to řeklo že nic .. a v servisu mi řekli že výměna už proběhla před půl rokem, takže předchozí majitel se asi staral dobře :) Každopádně dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Tak jsem v patek v 9 rano absolvoval prohlidku civek ve skodovce v Ostrave a vymenili mi jednu zbytek uz byl meneny :( Ale aspon neco :-D Mel sem sebou starou nemeckou servisku vedenou do 70tis km tak mi tam udelali zaznam o vymene civky - svolavaci akce pri mych 161tis km :-D Vtipne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 (upraveno) Trochu oživím zapadlé téma. Předevčírem odešel jeden zapalovací modul (motor AUM, r.v.2001). Tak nějak jsem tušil, že se něco podobného tady řešilo. Včera po návštěvě škodovky vyměněny všechny 4 moduly a zdarma. Ušetřeno opravdu dost peněz, takže kdo ještě nebyl na kontrole - doporučuji. Upraveno Únor 16, 2013 uživatelem madcore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Kdyby jsi měl Peugeota,Citroena, Renaulta,,,,,víš, jak by jsi pochodil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Zkousel to nekdo s motorem AUQ ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 AUQ se to taky týká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jazzed Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Tak dnes jsem byl se svou Audi A3 v Audi servisu a vymena vsech civek zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
benikml Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Před chvílí jsem se vrátil ze Škodovky a taktéž výměna všech cívek zdarma. Akce stále platí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenekHK Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Dnes cívky zdarma vyměněny. Díky všem za užitečné info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VasiRs Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Zdravím, neví někdo jestli je to ještě aktuální? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 To je stále aktuální .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 no, v lete mi odisla cievka na tretom valci, kupil som v auto kelly v akcii BOSCH za 25€ , no nekup to :D vcera som si precital tento topic, tak hor sa pred skodovku, vymenit bosch cievku za origo nefunkcnu ze chcem vyzuti tuto akciu.. :D samozrejme boli plny a vela roboty a neviem co vsetko.. tak sa ho aspon pytam nech mi povie ze ake cislo maju tie zle cievky... tak z nich vypadlo ze sa to oznacuje XXA alebo XXB (xx su 2 cisla) vymienaju len A, ja mam 3 B a 1A.. to A slape a to co v lete odislo bolo B... takze neviem ci je vymena nutna :D no, kazodpadne som obejdnany na buduci tyzden ale este zvazujem ci to nezrusim a nepojdem tam ked mi odide tak Ačkova cievka... lebo menit dobru za dobru sa mi zda zbytocne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 já byl na výměnu tuším v říjnu, při koupi auta. Škoda měla akci prohlídka zdarma při koupi ojetiny tak jsem se jim připoměl a vyměnili i cívky :) , jen mi to nechtěli napsat do servisky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GreenLine Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Kdyby někdo potřeboval můžu podle VIN zjistit číslo cívek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslo23 Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 kluci nevite zda akce stale plati???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Myslíte,že to platí i na audi s motorem 1.8T 132kw AJQ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Maslo 23: akcia by mala platit stale :) kazdopadne v skodovke ti povedia viac ale na 90% uspejes Padouch: ked das dole kryt motora a odpojis konektory z cievok, tie cisla a kody tam obsahuju pismeno A alebo B? ak nevies alebo si netrufas odpajat konektory tak sa len chod spytat do autorizaku oni ti podla VIN povedia.. :) ked tak spomen ze na skodovkach menili na tychto motoroch.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Ok mrknu na to diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garga Oct I RS Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Když byly měněny v září 2012 v servisu za nové zdarma a já koupil auto tenhle měsíc ,myslíte ,že to vymění znovu když jsou opět v háji? :D AUQ RS 132 kw . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Tak dnes sem volal do škodovky na Vsetíně kde bydlím a říkal at v pondělí příjedu že podle čísla karoserie mi to zjistí.. Tak sem zvědav... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jopol Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 byl jsem v auto branka melnik... moc prijemne nemluvil... a ze o tom nic nevi... ale at si prijdu jindy ze tam neni nejakej kolega kterej o tom bude vedet vice. nevite nekdo o nejakym autorizaku kde s tim nemaji problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.