Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

to je věc názoru :) přece když máš buben tak se za to nesmíš stydět.... jestli ti to vadí tak předělat na kotouč :D no hele na SH to maj lidi a vypadá to dobře... prostě 100 lidí 100 názorů :)

zase nadruhou stranu stejně to bude dávat nazeleno a když se mu to nebude líbit tak to muže přestříkat na černo... ;)

Upraveno uživatelem Pepik90
Odkaz ke komentáři

Pepik90: samozřejmě ne každýmu se zamlouvá černý buben a když nabarví třmeny třeba na zeleno, tak tou barvou veme i ty bubny, ale věř tomu, že zelený třmeny a černý bubny je perfektní kombinace (sám to tak mám udělaný). Mě se např. barevný bubny nelíbí a díky té černé se krásně schovají za kola. Samozřejmě by se líp vyjímaly kotouče, ale ne každý chce dávat kotouče jen kvůli vzhledu, když je s bubny jinak spokojený... :)

Odkaz ke komentáři

Tak konecne dosli faceliftové polepy :)) je to super a hodnoty sedí.. Kdyby nekdo měl o to zájem tak staci rict, poskytnu veskere info :)

post-17587-0-63444400-1332348816_thumb.jpgpost-17587-0-62998600-1332348803_thumb.jpg

Koukám nemáš přesně seštelovanou ručičku rychloměru, jinak ručičky bych jedny červený měl...

Jojo Konny je borec, pokazdy kdyz mam nejaky problem, nebo dotaz tak mi dokaze poradit :palec:

Tak jenom Konny Ti radí joooo???? ;)

Vypadá to dobře, jen jsi mohl dát 16'', bylo by to potom ještě lepší :palec: a jakou barvu budeš dávat na ty třmeny? :)

Tak tak, 15" jsou moc velký baloony!!

Aha, tak to potom jo ;) , jinak ta RS zelená na třmenách je moc pěkná, můžu doporučit :palec:

já při výběru barvy spekuloval, zelená k zelené kastly? Tak vyhrála červená!

http://aukro.cz/octavia-i-ii-rs-spec-lak-na-brzdove-trmeny-green-i2182492672.html je to ono? Jinak konny neměl jsi rezatý bubny vzadu? Nevypadá to moc pekne nevim co s tím.. Jedine me napadlo to nejak trošku šmirklem obrousit a nastrikat treba cernym sprejem nebo nwm..

Vzal bych raději něco na štětec jak říká i konny....např. Hammerite nebo Alkyton tohle je drahý! Zajdi do OBI maj tam Alkyton za 149,- Kč.

to je věc názoru :) přece když máš buben tak se za to nesmíš stydět.... jestli ti to vadí tak předělat na kotouč :D no hele na SH to maj lidi a vypadá to dobře... prostě 100 lidí 100 názorů :)

zase nadruhou stranu stejně to bude dávat nazeleno a když se mu to nebude líbit tak to muže přestříkat na černo... ;)

Pravda, dal bych dozadu kotouče...

tak takhle nyní vypadá moje octávečka :)

Koberec jsi asi neměnil co? Jinak docela dobrá volba "ambiente sedaček v zelené", dobrá práce! To sis dal co? To jsi dělal sám?

Tak dnes konecne dosla samolepka OC :))

Taky musím kouknout kde ji mám?

Odkaz ke komentáři

Měnil jsem koberec na černy :))

A jinak ano musim podekovat i Octavinkovi kerej pro me pripravil opravdu super navod na vymenu polepu jak pro blba :-D díky moc :-D

Jinak tu rucicku uz mem sestelovanou :)

Mimochodem kery clen clubu má OI bílou a ze predu ma listu polepenou samolepkama? :)) dnes porjizdel chlumcem a trosku jsem slintal kdyz sem to videl :-D

Upraveno uživatelem Steel
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...