jajiN Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Asi by to zajímalo každého, jestli to člověk může vzít wapkou nebo ne. I mě osobně to dost zajímá, tak se chci zeptat na názory, hlavně například na jaké místa si dát pozor ať se nenamočí až moc. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Já to nastříkal Carlanem a vystříkal wapkou. Ale nesudával jsem ten vrchní plastový kryt abych nestříkal přímo na cívky, jinak vše ostatní jsem vzal napřímo wapkou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Mě se to zdá příliš drastické - to do motoru prát takovým tlakem... Ačkoli mám Octavii výhradně jako "pracanta" našel jsem si hodinku a půl času a motor vypucoval ručně. Většinou stačil obyč hadřík a delší zahnutý drát nebo šroubovák a jen setřít nános prachu a oleje, co se někomu přede mnou podařilo rozcamrat když ho měnil (až jsem se divil jak to jde lehce dolů bez použití benzínu nebo ředidla). Co jsem odpojil kvůli přístupu, jsem hned dal zpět a nebyl problém. Samo, že do úplných záhybů jsem se nedostal ale teď mám všechny hlavní části a spoje čisté a hned vidím, jestli někde něco vzlíná nebo teče (A nevzlíná ani neteče :lool: ). A hlavně mám jistotu, že v konektorech a dalším příslušenství nemám vodu, která časem může nemile překvapit. To jak po tomto úkony vypadaly moje ruce je věc druhá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Motor mozes umyt Wapkou nic sa nestane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 taky meju wapem.. nastříkat Carlan nebo Milit a pak to vem rotační tryskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 no taky jsem nad tím přemýšlel, ale asi vyhraje raději ruční mytí, i když kdyby si člověk dal práci a použil na konektory izolační pásku a nepral wapkou přímo na ně, myslím že by to bylo v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 A vy v dešti nejezdíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Jezdíme, ale ne s otevřenou kapotou Jinak dneska jsem to tak trošku šulnul hadříkem. před: Uploaded with ImageShack.us A po Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 že by jsi přejetím hadříkem udělal z modrých víček zelené? nechceš mi taky přejet kastli? Chtěl bych černou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Zatím jsem neměl nikdy odvahu udělat to Wapkou :(, mám obavu o elektro inst. , aby nevznikl nějaký problém. Občas motor šudlím hadříkem :) JajiNe , máš to moc pěkný a když se přitlačí je z modré zelená :lool:, musím to taky zkusit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 taky to semtam utru hadrem... na wapku nemam odvahu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Taky se te wapky bojím jak čert kříže, ale o víkendu zkusím wapkou vzít aspoň ty sací parohy, protože ty nejdou jen tak hadříkem :/ :D BtW: když Ti v rusku umývají wapkou i interiér mercedesu, tak co by to mohlo udělat s motorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Máme tu doma na to nějaký přípravek ve spreji, přímo je tam napsáno čistič motorů, myslim, že je to od firmy coyote, tak to tam zkusím nejspíš v neděli (pokud nebude tak hrozný počasí jak teď straší) nastříkat, chvíli nechat působit a pak to vemu ne wapkou, ale normální hadicí s rozstřikem, to nemá takový tlak, tak by to mělo být určitě v pohodě...pak připíšu jak to dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Taky se te wapky bojím jak čert kříže, ale o víkendu zkusím wapkou vzít aspoň ty sací parohy, protože ty nejdou jen tak hadříkem :/ :D BtW: když Ti v rusku umývají wapkou i interiér mercedesu, tak co by to mohlo udělat s motorem? Jj... toho blazna, jak s tou wapkou cistil ten interier jsem nekde kdysy videl... nekteri lidi jsou magori :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Prvni cisteni jsem delal wapkou, ted jiz ale pouze voda s jarem a hadr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 A čím se "lakovaly" ty sací parohy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 nějaká spešl? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Prave ze ne :D A drzi uz rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 taky se na to chystám , ale bojím bojím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 culda: Myslis wapkou? No asi to chce notnou davku odvahy, kterou nejak nemuzu najit :D Deko: Takze kdyz to striknu do zelena bude to ok? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 wapkou to jsem posranej , vezmu to arvou a pak něco spešl koupím ,nebo poradí někdo nějakej čistič ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fester777 Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 supermafrasol a zabudnete na hracku menom arva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Ale parohy musis dat dolu a nalakovat cele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 já to chci udělat jako jeden člen tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Bauvi jo :D Tak ten to mel fakt pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 jo jo , chci to taky tak :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Tak dneska jsem vyzkoušel ten zmiňovaný sprej na motory a na takovou rychlovku určitě parádně dostačující, nastříkal jsem, chvilku nechal působit a pak postříkal hadící jen s mírným proudem, aby se to spláchlo...výsledek pěkný, jen některá místa jsem potom vzal úplně do sucha po nějaké době, toť vše...pokud s tím člověk nejede dělat velkou show, tak to stačí hodně bohatě taky jsem s tím trochu postříkal zimáky ještě na autě a ta největší špína slezla po opláchnutí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest millhauz Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 já to chci udělat jako jeden člen tady no ja ti nevim, vypada to pekne ale nadobky bych do laku asi nedaval :) kazdopadne aspon vim jak by to vypadalo u me, mam stejnou barvu auta a mam v planu plasty na motoru, kryt baterky a airbox :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.