Guest Pavelsyrovy Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 zdravim všechny vespolek fabinka jede do světa a mam vybranou 2.0 fsi 2006 ma nalitano něco malo přez dvě kyla takže rozvody to jistěj ale chci se zeptat kolik mate vy nalítáno známej mi říkal že tyhle motory kolem 300tis konec a generálka... je na tom něco pravdy diky taky sem si poridil 2.0 FSI rok 2006 sem zvedavej ted se mi rozvitila kontrolka motoru mam ho 14 dni ma nalitano 240 000 tak uvoidime zitra pude do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 na 90% EGR stačí napíchnout na vaga, do servisu nemusíš. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 také se přikláním k EGR. Pravděpodobně předchůdce jezdil na N95 a ty jsi do toho natankoval něco lepšího... Saze u FSI motoru jsou svině ;) Jinak motor vydrží dost tisíc km, není teplotně namáhán turbem, takže pokud se jezdí na kvalitní benzín a dělá pravidelná údržba, vydrží dost. Vím o jednom autě, které má bez oprav na motoru něco přes 400tkm a stále šlape. Hází pouze sporadické chyby lambdy (po těch km už na to mají nárok, ale 5x sondu není levné vyměnit). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Tata je taky spokojen, jen ted uvažuju, jestli by spotřebě a výkonu nepomohl čip (ted jmám na své sice TDI ale supr), vím, že je to minimální, ale když už jsem to poznal u kamošové HTP, taky si myslím, že u FSI to poznat pujde taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Zdravim,takze jak jsem zde psal driv ohledne ty chyby: rizeney termostat chlazeni motoru (F265): preruseni P1292 - 004 - zadny signal / komunikace - Kontrolka závad ZAP tak jsem prosel kabelaz a vse je ok,tak uz me nenapada co by to mohlo byt,takze asi budu muset navstivit serivis :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Spinají ti vrtule??? Zkus konektory dole na sahaře, jestli nejsou vyjetý ty velký dráty, případně možná špatná vrtule, zkus jestli obě spouští. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Vrtulema to asi nebude,nevim,dlouho mi trva nez se dostanu na 90° a stale mi teplota kolisa,jsem tesne pred 90° a staci kdyz jedu z kopce nebo rychlejs a pada mi to na cca 70° 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 a co termostat??? čidla v hadicích?? a u termostatu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgess Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 kolik máte s tímto motorem najeto? má cenu kupovat ojetou octávii s tímto motorem, když má najeto cca 200k km? Vydrží těch 300k bez nějakých masivních a nákladných zásahů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 300 tis vydří v poho i HTP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgess Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Takže není třeba se obávat, že by se po překonání já nevím, třeba 250k začalo všechno nějak masivně kazit? Jsem se pokoušel dneska poměrně důkladně googlit, ale nic moc jsem nenašel, sekce poruchy zde na foru je poměrně stručná oproti obdobným sekcím u jiných motrů a na dalších fórech se hl. řešila dynamika a spotřeba..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 No Akorát vyměnit všechny oleje, rozvody, náplně v převodovce. Akorát se občas posere cívka, nebo EGR. Jinak je to celekm bezúdržbový motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Ahoj, mám najeto 280tis. a mimo oleje, EGR, cívek a rozvodů nebyl co se motoru týče problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Takže jen EGR a cívky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Teda chtěl bych vidět htp s 300tisíci km kde je všechno původní jako . . . Jinak fsi se neboj jo a na zapalovaci civky byla svolavaci akce takze toe ten nejmensi problem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 NO jednu s 280tis z roku 06 jsem měl :lool: a jezdila jak víno, originál motor byl jsem spokojen. Pak šla do světa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgess Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 trochu opožděne, ale díky za všechny reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otass Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Zdravim panove. Mam BLR r.v. 2005, najeto 120tis. Dosavadi problemy: EGR, civky, svicky. Poslednich 20tis km se rozsvicuje Check motor - mala propustnost katalyzatoru. Je na vymenu, ale jezdi to. Z toho duvodu taky shnaim nejaky VAG kabel + SW, abych si hi pres PC mohl diagonstikovat, popr. zhasinat kontorlku, ta me sere:-). Poradite nekdo? Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 tak tomu trochu šlap a vypal to ten katík jinak kabel koupíš čínu za pár korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otass Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 tak tomu trochu šlap a vypal to ten katík jinak kabel koupíš čínu za pár korun. Taky s tim slapanim pocitam. Jen nevim co na to Lambdy... Vybral jsem si kabel ELM 327 a pocitam ze s nim pujde mazat aspon kontorlku check motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 potřebuješ Vag a s tím spojenej Hex-can 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otass Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Diky, je to pro me nove tema, tak trochu tapu. Takze ELM 327 je pro O2 k nicemu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otass Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 jo Diky vevca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Klucíí co je snimac NOx na 1. rade valcu (hlasi diag)? JInak po nejake dobe auto v servisu a :).. Zadni lozisko vymeneno (vule kola asi tak centimetr :) ), rozsvecuje se ESP - zjistena zavada cerpadla haldex spojky. No budu se ted mit cim zabyvat...Vevco nevis o tom neco? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukin23 Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Zdravím jakou životnost cca má automat v FSI a kde se pohybují ceny oprav oproti manualu ? a popřípadě motor. Chci kupovat benzín a asi nejlíp octavku pač je jich nejvíc cenově dostupnych na výběr. Nebo poraďte jakej motor pro mě bude idealní když najedu ročně cca 10-15 000. S manželkou chceme větší rodiné auto takže octavia nebo passat combi vítězí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Poky výměna čerpadla haldexu. P.S. Lukin už jsem psal v jiném tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malejpeta Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 tak jsem se stal majitelem OII 2,0FSI 2005, najeto 290tis.Udělal jsem servis( filtry,svíčky,náplně,rozvody),na motoru vyměněny předchozím majitelem 2 zapalovací moduly.Po ujetí 50km mi odešel jeden ze starých zapalovacích modulu,tak jsem ho vyměnil a po ujetí 1km znova auto jede na tři.Zítra napíchnu na vag,ale je možné že odešel poslední ještě starý modul nebo může být chyba jinde, která způsobuje poškození modulu.Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 bez diagnostiky je to vesteni z koule... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.