Jirik.DC Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 No a pro informaci to osvětlení nástupního prostoru je od výbavy Elegance a výš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 (upraveno) NO tak nevim mel sem obe octavy vedle sebe, firemni ja kpisete eleganc a moje ambiten a zrcadka stejny, jak sem i podari pripojit telefon prdnu sem foto, jestli mate nekdo foto zespodu zrcadka bez nebo s blinkrem, prdni te mi ho sem pro kontrolu diky. Zde foto moji Ambiten zrcatka s blinkrem ale bez osvetleni nastupniho prostoru: Upraveno Leden 27, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Musis vymenit cely spodek zrcatka dodelat to nejde jen ze ho cely vymenis ten plast jde sundat tak muzes sehnat jakoukoli barvu a propojit kable 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 (upraveno) Dobre tak pujdem jeste dal, vyfotil sem zrcadko i firemniho auta ktery je eleganc a ma osvetleni nastupniho prostoru v zrcadku. A srovnani uz necham na vas, pac jste tu nahore pisali ze je to napadne jiny hned na pohled, ale ja v tom nevidim zadnou zmenu zvenku. Proto moje otazka tvra a trocha se upravuje, je mozny ze mam zrcadka s osvetlenim, jen neni zapojene. A nebo ty zrcadka vypadaji uplne stejne, ale proste jsou uvnitr odlisny a za prase tam to osvetleni nedostanu a musim opravdu vymenit spodek zrcadka?? Zde foto firemni Elegance s blinkrem a osvětlením nástupního prostoru: Upraveno Leden 27, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Je to stejny ale u te elegance je trojuhelnik ze ktereho to sviti ty to budes mit celystvy zadny trojuhelnik tam nemas nedostanes to tam musus menit ten spodek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 No to sem chcel slyset, uz sem si rikal ze nedokazu poznat rozdil mezi zrcatkama kdyz mi tu nekdo pisal ze je to videt na prvni pohled. OK promyslim sundam omrknu a kdyz to pude tak splasim. Kdyby nekdo mel foto jak to vypada uvnitr tak by to bodlo, diky a zdarec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Myslim ze se da sehnat okolo 1900kc jedno zrcatko komplet jen vymenis ten plast ze stareho zrcatka na svoji barvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 jj uz sem to nasel na skoda foru, jsou tam i odkazy na prodejce, da se koupit jen spodni dil to je blinkr s ovetlenim, pisou tam taky ze i ambiten a to od nejakyho 06 coz neni muj pripad, maji prichystanou kabelaz az ve dverich, takze se jen protahne kabel odde dveri do zrcadka a nakoduje se se sviceni a je to. Cena spodku je kolem 600kc tam pisali nekde vic nekde min, takze to neni takova palba. Dik za postrehy a snad nekomu i ty moje pomuzou kdyby to chcel resit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Zbytecne do toho nevrtej..nech to jak je. Mne se taky stalo ze odesel blinkr v zrcatku, proste z niceho nic, tem ledkam neporucis, hlavne se k nim ani neni jak dostat (bez nasili). Musis koupit celou tu spodni cast zrcatka a to vymenit. Předevčírem se mi podařilo rozjet už ten skoro mrtvý blinkr...přepájel jsem to znova a origo žlutou ledku jsem nahradil stejnou,ale bílou, u které jsem nožičky kontaktů rozdělil na tři třetiny a prostřední jsem odlomil a naletoval na své místo...aby to svítilo trochu žlutě,natřel jsem to žlutou barvou :P Vím,že to není jako origo ale funguje to a to je hlavní ...příště to ale radší celé vyměním,teď jsem to chtěl jen zkusit,jestli to jde. Bohužel jsem to nenafotil,ale svítí to stejně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Kdyby nekdo mel foto jak to vypada uvnitr tak by to bodlo, diky a zdarec. tady je blinkr s osvetlenim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 jj, půjde vše krom toho naklápění, ale to se třeba časem podá To by bylo fajn, pak bych do nich šel taky. Tady je modul, ktery se stara o sklapeni zrcatek. Stoji to 1 590 KC (sice to neni originalni reseni, ale funguje) http://www.cybertronic.vyrobce.cz/navody/navod%20zrcatka.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Zajímavé, i další produkty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Me zaujala ta jednotka FLB STROBO, ktera rozblika moje LED denni sviceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zdravím, bude mozne namontovat zrkadla ktore su asi VW císlo dielu 1Z1 857 501 BT na OII? Farba je A7W co je VW. Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak dnes som vymenil rozkusane spätne zrkadla za nove. Vsetko funguje ako ma. Len ma stve, ze mam farbu antracit a stare spätaky boli grafit. Este to tam bolo napisane. Nove su nejake reflex silver, ale rozdiel neni vidiet. Len musim kupit nove koliky do tapecu lebo som ich asi 6 zlomil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Jsi ty kolíky zlomil vzteky :-D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ani ne vzteky, ale boli velmi tvrde tak stacil maly pohyb a hned mi praskli. Ved pojdem kupit nove. Este mam jednu otazku. Aky silikon sa pouziva na znizenie hluku okolo okien? Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Nikto neporadi aky silikon mam pouzit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swager Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 zdravim, mam takovy problemek, u hypernovy me tozbily zrcatko a pritom me prestaly blikat i diody, tak jsem si teda kopil nove, predelal jsme to a ejhle, diody u noveho blikaji stale veeelmi slabe, spise bych rekl ze vubec, tak se chci zeptat, nema to nekde pojistku, nebo sehnat jiny spodek?predem dekuji za odpovedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Kdyby byla v pr.. pojistka, nebliká to vubec. Máš tu diodu zapojenou správným směrem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swager Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 no prave ze to neblika uz vubec a diody ani nejdou zapojit spatne, ten bily konektor nejde ani otocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 tady je blinkr s osvetlenim prosim te, to se takhle da rozmontovat, aniz bych musel rozebirat neco jineho. dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swager Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 jo rozebrat to je hracka :D, uz jsem to mel snad tisickrat, ale jak to rozblikat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spitfire Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 (upraveno) Nemate náhodou niekto návod na odobratie krytu vonkajsieho spatneho zrkadla pred face ? Mam DP ale tam som to nenasiel -pravdepodobne mi chyba nejaky update :D Upraveno Září 23, 2010 uživatelem spitfire 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Najprv treba opatrne vybrať sklo, a potom vybrať 2 šróby a je to - viď príloha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak dnes jsem si všiml, že mi levé zrcátko bliká slabě, jde to tedy nějak opravit nebo zbývá jen výměna? Došel někdo k nějakému pokroku v této věci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 doporučuji výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Ok, jinak pěkný šmejd, po 4 letech a 47tkm kaput 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.