Holy Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Přijdu takhle ráno po dešti k mýmu vládnímu vozidlu a co nevidim....pramínky vody a louži na koberci spolujezdce. Když jsem otevřel dveře, byla voda ve spáře mezi těsnící pirellou a plastovým krytem vnitřního prahu. Nevím kudy se tam ta potvora kapalná dostala, máte někdo zkušenosti co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Odtržená folie na dveřích pod tapecem a ucpané odtoky ve dveřích. Když zamáváš (zakvedláš) dveřmi zřejmě uslyšíš šplouchání vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 OII nema foliu, ale tesnenie na plechu stahovacky. To mohlo prestat tesnit. Tie pramienky vody boli vidiet kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Byly na gumovým koberci. Když jsem sáhnul na ten kousek čalounění co se zvedá z podlahy směrem k prahu, tak byl mokrej cca v první třetině směrem k A sloupku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Aha, já píšu běžnou cestu kudy se u aut voda dovnitř dostává. Tak to sorry nevěděl jsem že OII to má už jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 To skor zateka odpredu, niesu upchate vpredu odtokove kanaliky? Otvor kapotu a mrkni cez mriezky pod plast pod prednym sklom, ci tam nestoji voda, alebo nie je privela bordelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Cahill Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Jestli ještě sleduješ reakce, ozvi se. Dnes zase po dešti, já podruhé vodu pod koberci i izolací spolujezdce a zadojezdce. A to jsem po 14 dnech dosušil. Dlouho záhada. I v servise, marně. Lili jsme vodu z konve, z kýblu, nic. Sucho. Dnes jsme na to přišli. K neuvěření. Ozvi se a podrobně popíšu, kudy a jak se voda dostala dovnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 To je to tak tajné, že to sem nemůžeš napsat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 No doufám že se taky rozepise sice ten problém nemám ale co kdyby náhodou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Dneska mi v dešti stálo auto venku, sednu a mokrý A sloupek až ke značce pytle + flek kolem madla + kapky vody na koberci, to vše na straně spolujezdce. Ale gumy kolem dveří suchý, tak vůbec netušim, kudy se to tam molo dostat. Mám střešní okno. Ví někdo co a jak s tím? Nedávno mi měnili vnitřní těsnění všech dveří a lakovali prahy (odřené od původních gum, na záruku), tak museli sundavat dveře. Ale nejde mi do hlavy, proč to teče stropem? Poslední dny leje furt a tohle se mi ještě nestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 dle mého ucpaný odtokový kanálky od šíbru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tak lehka oprava - kompletni A sloupek az pod palubku je nacucanej. Po sibrem pri otevreni vlhko. Jak to prostouchnout? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 bovden a protáhni shora odtokové kanálky, v rozích šíbru je v každém jedna výpusť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Patricius Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Jestli ještě sleduješ reakce, ozvi se. Dnes zase po dešti, já podruhé vodu pod koberci i izolací spolujezdce a zadojezdce. A to jsem po 14 dnech dosušil. Dlouho záhada. I v servise, marně. Lili jsme vodu z konve, z kýblu, nic. Sucho. Dnes jsme na to přišli. K neuvěření. Ozvi se a podrobně popíšu, kudy a jak se voda dostala dovnitř. nemozes to tu rozpisat ? Myslim si ze toto je pomerne casty problem. Kamaratovi na firme zatekalo viac kusov. Ja mam 2009 a zacala mi zatekat cca mesaic dozadu. Vsetko suche len na plaste prahu dveri vidim cca na urovni repro ze to tam kvape a odtial mi to steka na a pod kobercek. Vzhladom na to ze to tu nemam momentalne garaz a do leta ani mat nebudem tak by sa mi zisiel nejaky hint ako nasjt / vyriesit problem. Pokial to je teda nieco insie ako upchate vytoky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 u tebe bude spis problem ze ti to tece pod plechem u dveri, sundat tapec a zasilikonovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Silikon je podle mé zkušenosti pouze velmi dočasné řešení, líp je to udělat pořádně - odvrtat stahovačku, nanýtovat matice a "opravit" těsnění Moje řešení zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 jj, ta oprava vypadá dobře... hlavně si dát ty stahovačky na šrouby, protože na nýty to musel vymyslet jen debil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Dřív to bylo na šrouby, ale kvůli uspoře peněz a času při výrobě, se začly používat nýty. viz Fabia I předface a poface. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Tak po prošťouchnutí kanálků ze šíbru dnes auto stálo dvě hodiny venku a opět prochcanej B sloupek až na plast prahu spolujezdce + mokrý koláče na C sloupcích a stropnici a až na sedačky. Zajel jsem tedy hned do autorizáku, kde mi dělali ty prahy a nový těsnění s tím, že reklamuju možnou závadu, možná souvisí s tímhle zásahem. Předtím několik let ani kapka. Technik se docela zhrozil a musím tam auto na několik dnů nechat. Nevim teda co budou zkoumat, ale ok. Každopádně zničenej Ivory strop a sloupky a doufám, že to neudělá časem paseku v elektrice šíbru, antény, pytlů a kdo víš čeho dalšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Takže dnes snad vyřešeno. Málo dotažené oboje zadbní dveře + tedy odtokový kanálky od šíbru byly "poloucpaný". Uvidíme. Ale chci se zeptat a nezakládat kolem toho nový thread. Máte někdo k dispozici návod jak demontovat stropnici se šíbrem? V příručce jsem našel jen návod na obyč strop. Obávám se, že to nebude úplně jednoduchý. Mám po stropě fleky a chci ho přečalounit - stejně jsem to měl v plánu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
a.m.b.r.y Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Taky se chci podělit s problémem zatékání do auta. Zatékalo ke spolujezdci na koberec. Vypozoroval jsem, že tam kape jakoby od filtru klimy. Skoušel jsem obsilikonovat rámeček filtru z venku, ale furt tam teklo. Asi po měsíci bádání jsem na to přišel. Špatně nalepené sklo. Ve vrchní části u spolujezdce byla asi bublina v lepidle a začalo to téct. Stíkalo po po plastu sloupku do palubovky, tam to proteklo vším možným a vykapalo po plastu jak je filtr klimy na koberec. Zevnitř i vně jsem to objel čirým silikonem a zlatej pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
polpavel Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Zdravím vás. Tak to potkalo i mě.. Mokrý koberec u řidiče... Vzhledem k tomu, že jsem pral koberečky, říkal jsem si...špatně vyschly.... Nechal jsem koberečky venku a opět další den zápach mokrého koberce. Mám vysavač na mokré vysávání, tak jsem koberec vysával...Tolik vody co jsem vysál nemohlo být ze špatně vysušeného koberečku.... STŘEŠNÍ OKNO...Trocha vody a bylo jasno.... Přes střechu a sloupkem A teče voda... Jak bylo uvedeno výše...ucpané odtokové kanálky střešního okna....Podotýkám originál z výroby...Pro pročištění jsem použil tlakový vzduch a proplach .... Zkouška na myčce proběhla úspěšně.... Teď již jen vysušit koberec u řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.