Přejít na obsah

Volvo S40 2,4i

TomasB

Doporučené příspěvky

Jo ta cena co Ti poslali je totalni nesmysl, za tu uz je ta X1ka v mpacketu co sem sem daval a tam je cenovka jeste o dost vys nez ta kuga v konfiguratoru za 1M.

Petr: jenze ty to nemas pro nepodnikatele ne ? Nevim proc, ale v tom byva veliky rozdil, zda je to na firmu nebo si to bere proste zamestnanec. Pripadne pisni mi nejake details pls ;)

Odkaz ke komentáři

Diky za PM. Hele prodavaji vsichni, kdy mi ten kamos rika, kolik proda tech baworaku a v jakych cenovych relacich to je, tak mi to pride az neuveritelne. Jinak teda ten operak na tu kugu vyjde dost draho, jak uz sem psal vcera. Kazdopadne, diky za info, aspon si clovek udela nejakou predstavu a jak si rikal, tady se to nevyplati.

Odkaz ke komentáři

Vem to cash, to je nejlepší. Jestli ti chybí love, tak leasing nebo půjčka, nevím co vyjde lépe, já bych nešel ani do jednoho. Cenu ti udělal fakt dobrou, dokonce o 1% lepší jak jsem měl já.

Mezonek: ten tvůj kontakt, tak do teď nulová reakce a to mi v pondělí kořen sliboval nabídku do úterního poledne. Skvělý přístup.

Odkaz ke komentáři

Hele ja letos stavel, ted delam garaz + me ceka cela zahrada, chodnicky apod, takze cash mam, i na to auto k tomu by to dalo, ale chci mit rezervu. Bydleni ma u me vyssi prioritu nez auto, takze i to je jeden z duvodu, proc uvazuju o operaku. Za 3 roky to vratis a muzes si vzit nove. Ono kdyz to je dobra nabidka, tak je to uz pak hodne zajimave.

Odkaz ke komentáři

Jj, nakonec jsem to popošoupnul i řediteli, ale nulová reakce. Asi stejnej oddíl. Jako přemýšlel jsem že napíšu přímo do Volva, jak to v Čechách chodí, ale nemají tam e-mail. Ještě přemýšlím, že jim rovnou zavolám do Švédska. Ale zase že by se mi v tom chtělo patlat a ztrácet čas, to ne.

Mezonku, co ten tvůj známej? Proč se na to vysrali? Já to fakt nechápu, že serou na někoho, kdo je ochoten utratit milion. Kur*a, já mám takové zákazníky rád, co něco chtějí, obrátí se na mně a dá se s nimi dohodnout. Já jim vyjdu vstříc, oni zase nekoukaj jinde, vždyť to je přece super. Asi mají nos nahoru, protože jsou Volvo.

Odkaz ke komentáři

Na volvo strankach je nekde customer survey, ale uz si nepamatuju, jak se na nej dostat.

Jinak kdyz jsem s nim mluvil naposledy na predvadeckach tech V90 CC, tak rikal, ze ma letet na x tydnu bud na zeland, nebo do australie, tak to mozna vyslo na to obdobi. To, proc to zazdil ten druhej, to bohuzel nevim. Mam ted v praci dost peklo, tak nemam cas to zjistovat, ale jak bude trochu lip, tak schvalne zjistim, co a jak... Ale nesedi mi to - v tenhle skupine - 3x praha + cardion - maji jasne nastavena pravidla, jak komunikovat se zakaznikem a tohle do toho proste nesedi... To, ze maji nos nahoru proto, ze jsou Volvo prave nesmi - musi byt z principu ochotni a proaktivni...

Pak ti dam vedet.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...