duke_luke Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Ahojte,tak som pozeral po moznostiach foliovania a narazil som na peknu vecicku ,s nazvom PlastiDip. Existuju spreje, cisto len na kolesa , alebo aj v plechovkach na striekanie. V USA maju aj celu sadu na cele auto spolu so striekacou pistolou na elektriku,co tlaci vzduch spolu s tym. Skusali ste to uz niekto? Ako to asi drzi. Rozmyslal som dat to na zimne kolesa, ako ochranu,ale nemyslim si,ze to nejako ochrani pred oterom o obrubnik. -- Tu je priklad striekania celeho auta. Odstranenie z kolesa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 inak co tak pozeram,tak za cenu nastriekania jedneho kolesa mam 3M di-noc foliu na disk. Sice ten plast v spreji zaleje kazdy ohyb, ale je to zaujimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 no me by docela zajimalo jak vypadaji spary mezi dverma a kapotou kdyz se otevrou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 ako vyzeraju tie spary,to by aj mna zaujimalo,ale asi by to bolo dobre napr prelepit paskou aj cely B stlpik atd..aby to nevyzeralo blbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 je to ale maserina si takhle za odpoledne fouknout karu ne :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 To vypadá zajímavě asi to zkusím pogumovat si některé díly v autě. http://www.aamobilmarket.cz/store/goods-45327---.html V Americe za to chtěj 7doláčů a u nás 500Kč. Už jsem objednal jeden pro test. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 no presne, nechapem tomu. Vsade si musia prirazit pekne peniaze ,ked to sem ide z USA. Potom mozes dat vediet, ako to dopadlo. Inak cital som,ze pri tych v plechovke sa daju dokupit aj dve prisady, kde si rozmiesas aku potrebujes viskozitu a pevnost. A takisto uz teraz maju aj moznost namiesat si vlastnu farbu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Zajímavá věc, jen bych se bál že jakmile se to někde naruší tak jednak to půjde hned vidět a pak jakmile se pod to tím narušením dostane špína tak se to začne rozlízat. Jak píše zabiak, na některých interierových dílech by to mohlo vypadat dobře, navíc ty díly nejsou většinou velké tak docela snadná práce by s tím byla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Tak vyzkoušeno na pár malých dílech. Je to taková matná plastová barva. Dobře se s tím pracuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 hod foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Len doplnim, ze to nie je vhodne na miesta so zvysenym oderom, nevydrzi prilis dlho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 A kupovali jste ji tady u nás za pětikilčo něbo nějaký lepší zdroj ? Kdyby někd bal ze zahraničí taky bach jednu vzal, ale za pětikilo mi to na vyzkoušení nestojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Tak vyzkoušeno na pár malých dílech. Je to taková matná plastová barva. Dobře se s tím pracuje. Co si myslíš tím fouknou na O2 před FL černý spojlery na nárazníkách. Jak dlouho by to tam vydrželo ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 (upraveno) Já budu leštit celý auto a tak budu sundávat folie z masky a pruh na kapotě a pak to právě chci nadipovat. A ještě jen tak ze srandy si pořídím nějakou svítivou barvu a zkusím na zimu dipnout Zenithy. http://www.youtube.com/watch?v=yR14nrlJxZc&feature=plcp Upraveno Říjen 8, 2012 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Peter_828 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Ahojte, na svojej Tourke som si daval nedavno lestit lak a chcel by som ho nejako "zakonzervovat" pred zimou, rozmyslal som o foliach, ale tie su dost drahe. Narazil som na priesvitny Plasti Dip a to mi nasadilo maleho chrobaka do hlavy... Skusal som googlit o Plasti Dipe, tak som sa v podstate dostal aj sem, no zatial som nevidel ziadne skusenosti s priehladnym Dipom... Co Vy na to?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 zeptej se uzivatele ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pabloss Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Jak se budou chovat liťáky nastříkaný dipem při přezouvání? Po něm to bude chtít zase stříknou ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 přezouvání by tomu nemělo ublížit, spíš vyvážení (závaží, starý dolu nový tam) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 tak to trochu oživím tady. uvažuji o kolech a něco dalšího možná. má už někdo něco na Octě??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FINNISH Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Kdo s tím má zkušenosti, dává se to nějak ve vrstvách, nebo stačí jednou stříknout a stačí to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Zhruba 3-4 vrstvy.. Čím víc vrstev, tím líp to pak jde dolů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 o víkendu to ukazovali v TV v autosalonu...dávali 18 vrstev. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 VSemi: na ten Autosalon jsem se díval a vypadalo to zajímavě, hlavně jak ten bílej plastidip po nasvícení v noci svítil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 me se nelibi to ze kdybych ted na stribro nechal striknout trebas oranzovou... vsechny "vnitrni" plechy zustanou tak jak maj... neprepokladam ze by strikaly celokastly... pac kdyz se to prestane libit je to na dalsi rozborku auta.. nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest crosby Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Spreje jsou dobrá a levná věc, ale zjistil jsem že nevydrží tolik na kolech jako normální stříkaná barva. A hlavně Plasti Dip nekupujte žádnou neznačkovou barvu, už jsem viděl jak lidi z toho byli nešťastný. Jinak 4 vrstvy je ještě málo, obzvlášť na kola, doporučuju 6 a víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOŠŤÁL Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Trochu OT,já jsem zvědavej,kdy se tu objeví mistr plastidip quacker01 Už zasral snad všechny fóra http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?t=22276 http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=156&t=263291 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 To je borec :D pobavil jsem se, pozvěte ho sem ať je prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 na jednej strane ma toto veeeelmi zaujalo, a na druhej strane sa tu uz pol hodinu smejem na quakerovi :D:D:D ale k plasti dipu, je tu niekto kto to ma na kolesach? chcel by som to skusit dat do ciernej, len sa bojim cistenia... vapku to vydrzi co som pozeral dipyourcar videa, ale kolesa sa vacsinou cistia "drastickejsie" ako len vodou alebo spongiou, a ked umyvam auto raz az 2x do mesiaca tak aby som to po dvoch mesiacoch nemusel striekat znova... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 tak tahle se dneska shanej zakazky? :D http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?t=22276#p499366 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.