Přejít na obsah

Head up display (HUD)

Guest herysek

Doporučené příspěvky

Zdravim. Mám dvojkovou octavu 2007 teprve tretim dnem a temer na vse uz jsem prisel, ale porad mi nejak vrta hlavou HUD. Podle znameho by v ni mel byt, ale nevim kde se spousti (pokud tam vubec je). A jeste jeden dotaz.....vepredu uprostred palubovky je plastovy ctverec to je co? tipuji svetelny senzor? Diky

Odkaz ke komentáři

Ale tak, ono to neni zase tak slozite ... Jak uz tu nekdo psal ... ELM s BT...pres bluetooth naistalovat Torque, bud stary mobil s androidem nekde zabudovat pred sklo ... nebo co resim ja, koupit SE Liveview, to propojit s mym MT v kapse ( ten bude spojen s OBD interfacem ) a nekde ho umistit pred sklo ... at me nepeskujete, mam jen zbudovany ELM a rozchozeny Torque. Na livevew cekam na ebay nejakou dobrou nabidku na nejaky jety za malo penez ... bude se muset vypreparovat, vyresit trvale napajeni, zlepsit podsvetleni a vyresit nejaky pekny kryt at to splyne s palubkou ... do ni vrtat nehodlam ... Princip bude takovy ze kdyz budu chtit hud, tak jen zapnu na mobilu Torque via Liveview ...

Jinak kdo by to chtel sloziteji tak muze zacit experimentovat s can interfacem, viz treba zde :

http://www.autoth.com/forums/showthread.php?t=56183&page=1&pp=15

Ale jak rikam, berte mne s rezervou, jeste to neni, kdovi jestli bude, protoze vzhledem k tomu ze mam prcka nemam cas na <->oviny :) A tuplem do toho nehodlam davat penize za CAN Interface nebo nove SE Liveview ...

Hezky vikend!

Dan

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...