ViktorMPI Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Já bych řekl, že ty LEDky v denním svícení nejsou vůbec dobrý! Podívej se na ty fotky, jak už máš od žárovky horní polovinu odrazové plochy zakouřenou, což snižuje odrazovou vlastnost a bude to jenom horší, dostane se to i na plexi a budeš světlomety proplachovat vodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 To je len tien :D , nic tam neni zadymene a nema byt ani preco ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 To nemá se stínem nic společného, vím, o čem mluvím, ale jak myslíš, však uvidíš sám (nejlépe je to poznat při rozsvícených žárovkách). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Hm, no tak teraz si ma dostal, zajtra cez den sa na to musim pozriet blizsie Mal si LEDky, ktore ti zadymili odrzovu plochu vo svetle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Ano, mám vyzkoušeno několik párů na dvou Octavkách, taky jsem nechápal, proč se tak děje, bezproblémově zafungovaly až podobné, jako má nyní Omicron (moje mají akorát vpředu navíc čočku). Doporučuju světlo vyndat, propláchnout horkou jarovou vodou, následně destilovanou a světla budou jako nová. Rozhodně nevytírat hadříkem, ten by odrazovou plochu akorát poškrábal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Fuha, tak to som netusil, ze to sa moze diat, musim to pozriet cez den. Diky Inak, ako casto si to musel preplachovat, resp. za aku dobu sa ti zadymylo sklicko? Musim pozriet, ake to ma vlastne Omicron v Laurinke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) Postav se vedle jiné Octavky a hned uvidíš ten rozdíl. Když jsem zkoušel druhý pár, který jsem pozoroval od počátku, protože jsem už věděl, co se může stát, tak to bylo znát už po 100 km. Nejprve se to vytvoří jen na horní části přesně jako u tebe (mám to taky nafocené) a pak i na odrazových plochách mlhovky a sklíčku. Když jsem to řešil, tak mi jeden člověk z fóra napsal, že už to nechal zajít tak daleko, že to měl po celém světle. Já jsem to výše popsaným způsobem vyčistil jednou a od té doby je to v pořádku. Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 po vycisteni tou jarovou vodou to potom opat cerneje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Hm, tak som si to poobzeral a vazne to mam v hornom rohu trosku zadymene :( Co teraz s tym? Vycistit a vymenit LEDku za inu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 kyselinka: mas to zadymene aj na dennom svieteni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Iba na dennom svieteni, ale je to len uplne trosku v rohu hore...normalne to neni ani vidiet, ale ked som sa blizsie pozrel, tak tam nieco male, cierne je. Este dam dolu svetlo a pozriem to lepsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Ono to vyloženě nečerná, ale vytváří se nějakej povlak a plochy pak vypadají jako zamlžené. Je to na Tobě, co s tím uděláš. Já chtěl, aby se to znova lesklo, takže jsem to propláchnul, dal na nějakou dobu PIAA žárovky, které vypadaly lépe než obyčejné a pak jsem koupil ony LEDky, které vypadají docela jinak než ty, co jsem do té doby zkoušel a je to v pořádku (já ovšem nemusím řešit na denním svícení odpory, protože nemám FL elektriku). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Je to veru tak, trosku to cerna. Dal som svetla dolu, poriadne poobzeral a nad LEDkou je to mierne zacmudene Ake presne LEDky teraz mas? Mozes mi postnut pls nejaky link? Inak odpory ziadne neriesim a mozem tam pichnut akukolvek, lebo to mam upravene v BCM :) Dalsiu vec co som si vsimol a co ma trosku serie, je ze LED v parkovackach nielen pri startovani prebliknu, ale po vypnuti motora a vytiahnuti kluca este par minut jemne svietia. Teda len jedna, od vodicovej strany ...zrejme tie v parkovackach vyhodim naspat do kufru <_< Tie, v dennom svieteni budem nadalej sledovat a casom to precistim jarovou vodou, uvidime ci sa to zase zacmudi. Ale je to priam k nasratiu Keby som toto tusil, tak hned radsej zoberiem TIETO :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Jeden moj postreh ohladom LED v parkovackach. Pri prvom nastartovani, resp. start po dlhsom case (napr. po noci) sa rozsvieti chyba prasknutej ziarovky na palubaku. Po opatovnom vypnuti a zapnuti motora/klucika chyba zmizne, a uz sa v ten den neobjavi (az na druhy...a takto stale dookola) ...nechapem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 já už mám přední Led parkovačky pryč, svítila mi i když jsem vyndal klíčky z auta..taky divný už je tam nechci ! Mám je jen na spz a ty mi hlásej zase chybu..vysrat se na ledky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Chcem vyskusat este obycajne biele do parkovaciek: ..lebo mam taketo doma, ale modre a tie mi vobec nedosvecuju po vypnuti motora a vytiahnuti klucika. Co sa tyka tej kontroly, tak mi je to divne, teraz som bol s autom prec a nic mi neukazovalo...stavim sa, ze rano mi to znovu vyhodi chybu :D Ved si to daj niekomu upravit v BCM...nad SPZ a v dennom svieteni to s LED vyzera vazne dobre ///edit, aha ty mas RS naraznik :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Keby som toto tusil, tak hned radsej zoberiem TIETO :( Ano, mám velice podobné (jen mají ještě čočku), myslím, že tyto by měly být ok. A probliknutí LEDek při kontrole po otočení klíčku je normální, já takhle (parkovačkama, blinkrama, osvětlením prostoru nohou) problikávám jako vánoční stromeček taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 :D Dik, zajtra sa chystam napisat, ci sa daju vymenit, tak uvidim ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 a ako ti svietia tie bele H7? niesu slabsie ako tie klasicke zlte? potom napis ci ti tie obycajne biele led v parkovackach robia ten povlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Tie H7-xenon svietia skor trosku do modra. Ako som pisal, biele ciary na ceste su super vidiet, lepsie ako s normalnymi, ale celkovo su trosku slabsie ako normalne. Chcem ich vyskusat v zime, ked bude sneh...potom sa ukaze, ci ich nevyhodim :D Dnes som kupil tie obycajne LEDky a len ma to nasralo :lool: ...samozrejme svietia este aj po vypnuti motora a vytiahnuti klucika, a co je este horsie, tak hadzu chybu stale, cize pojdu von, resp. do kosa. Jedine, co ma potesilo, bolo prijemne biele svetlo, ktore nebolo az tak silne, ako s tymi od Stualarmu. Myslim, ze v parkovackach (s hociktorymi LEDkami) sa nestretnes s tym ciernym povlakom, ako v dennom svieteni. Cize do parkovaciek nahodim klasicke ziarovky, lebo sa mi uz s tym nechce d*bat Inak tie 95103 zajtra idu na vymenu a namiesto nich beriem 95119 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Vcera som nahodil H7 Night Breaker Plus a musim povedat, ze svietia paradne (samozrejme na to, ze su to len halogenky). Tie povodne, co som v octe mal, sa na ne nechytaju a tie pseudo xenony uz duplom (leteli do suflika) :D ...len som zvedavy kolko vydrzia Do parkovaciek som nahodil klasicke T10 s blue efektom a su pekne biele (oproti klasickym "zltym"). S LED do parkovaciek koncim, neoplati sa to, ma to u mna viac nevyhod, ako vyhod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 S těma ledkama do parkovaček mám stejné zkušenosti,už tam mám taky klasické "lampy" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Keby mi nehadzali chybu a nedosvecovali aj po vypnuti motora (co ma stve najviac), tak by som ich tam nechal. Ale takto fakt nie, to mi skratka vadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Tak to je zajímavý že ti házejí chybu a nedosvěcují.....já koupil u E-XENONY.CZ devítiledkový a bez problémů..... Je pravda že předtím jsem kupoval pětiledkový jinde a po krátkém rozsvícení zhasly....ale pásly do kufru, naštěstí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Neviem presne ako to myslis, ale oni praveze dosvecuju aj po vypnuti motora, cize este jemne svietia, ako je na fotke vyssie vidiet (teda iba lava strana od vodica). A k tej chybe: mal som tam LED s 5 SMD a tie mi hadzali chybu len raz za den, teda pri prvom nastartovani. Potom som tam vyskusal obycajne LEDky a tie ju hadzali pernamentne...takze uz na to prdim, nechce sa mi to uz riesit :P P.S: mal som doma tiez 9 SMD LEDky, ale v parkovackach som ich neskusal a neviem ci by sa mi vobec tam aj zmestili, kedze uz tie 5 SMD boli tak akurat. Myslim, ze vo svetlach pred FL je zrejme viac miesta, ci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Aha, tak to nevím jestli je tam víc místa....kamarád ty devítky dával i do zrcátek, tak by se měly vejít i k tobě do FL do světel.... Každopádně pokud nemáš xenony /nevím/, ani je tam nedávej. Já dal H7 Cool Blue a stejně jsou oproti ledkám žlutý.... Jinak ty ledky v parkovačkách mi po zamknutí auta úplně zhasnou. Jen co mám interiérový čtyř-ledky, tak ty zhasnou úplně opět až po zamknutí vozu, při jízdě malinko svítěj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 v predFL prednom svetle je viac miesta ako vo faceliftovej..ja som do predFL narval ledku s 13 SMD :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Nie, nemam xenony a tie LEDky svietia (oproti H7) skor trosku do modra, tu je to pekne vidiet http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&view=findpost&p=1290072 V interieri mam 9SMD LEDku a ta siveti ako ma, teda ked sa ma vypnut, tak sa vypne...len som si v noci vsimol, ze ked napr. prepnem na dialkove svetla, alebo hodim smerovku, tak jemnucko preblikne...ale to si clovek moc ani nevsimne Myslim, ze teraz to mam tak akurat, parkovacky a ani stretavacky nie su take "zlte" a hlavne v tme vidim dobre. Jedine do dennych pojdu LED, na ktore este cakam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Ano, přesně takový rozdíl mi ty žárovky dělaj, jak jsi posílal foto.... rozdíl by se smazal jen při xenonech, ale řešit to nebudu...B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Ovsem ke Xenum by to mohlo vypadat moc pekne...popr. kdyby svitily zaroven s denima, tak by to bylo take efektni ;) Jen co si necham upravit BCM na hlidani tak se do toho vrhnu take v podobnem rozmeru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.