technikus Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Včera večer proběhla testovací jízda, kdy jsem postupně jezdil a zastavoval a měnil skladbu věcí v kufru (kdyby mě někdo celou cestu natáčel, mohl by z toho být zajímavej youtube ) a zvuk pazvuk nevychází ani ze sedaček (měl jsem sklopené obě zadní, zadní levou, zadní pravou), ani ze zadního plata (sundané). Zvuk je jakoby skřípání plastů a dle mně vychází někde od bočního zadního obložení za spolujezdcem (pod oknem). Zvuk se neozývá pořád, ale pouze při větších či silnějších přejezdech nerovností, tak nevím :( Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 máš auto v záruce? tak to nahlaš a když oni nic, povol šrouby a strč tam kousek molitanu mezi plast/kastli, nebo pomáhá namazání silikonový sprejem(dočasně) je to namazaný a klouže to Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Mám, ale tyhle závady typu projevuje se to když... se docela demen*ně hlásí. Navíc není co povolit, není tam jediný šroubek a domnívám se, že plasty jsou zacvaklý Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) tak zkus servis, když ten nic, tak si kup silikonový sprej(něco takovýho) a zkus ho nastříkat mezi plast a kastli a uvidiš Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Zvuk je jakoby skřípání plastů a dle mně vychází někde od bočního zadního obložení za spolujezdcem (pod oknem). Zvuk se neozývá pořád, ale pouze při větších či silnějších přejezdech nerovností, tak nevím :( ten som počul už na výlete do MB ;) to budú asi tie gumy na dverách/pánty Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Dveřích spolujezdce nebo zadní dveře (kufr) ? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Dnešní menší jubileum A ranní průměrná spotřeba Detailní ukázka funkcí Navigon - Parkovací senzory Hrajeme z microSD karty nějakou mp3 Propojení autorádia s CD (mp3) s Navigonem, tedy obojí ukazuje stejný text o písničce Kompletní přehled o datech z palubního počítače Otáčky a teplota Menu Bluetooth Menu navigace Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 jsem nevedel ze ma zelene podsviceni Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Vladan: a jakou barvu si myslel, že má Citigo? :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Tak O2 FL má pěknou bílou a i když je Citigo vyrobené po tomto modelu, bohužel má původní zelenou jako měla Fabie či první Octavia. Ale už jsem si zvykl Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 A zima je tu ... foceno 27.10.2012 v 10:58 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Tak pokud nejde o chybu tisku, tak se už i do Citiga dostaly ty nový volanty :o Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Postupně to nabíhá do všech modelů, takže o chybu nejde ;) Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem GeorgeWWW Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Dnes jsem tankoval na benzínce (bez cca 50 km máme najeto 7000 km) a když jsem otevíral dvířka nádrže, jakoby byla volnější. Nemůže to být to, co mi dělá ten zvuk pazvuk? Kdo z vás má třeba OII či FII s výbavou, kde centrální zamykání nezamyká dvířka nádrže a lze uzamknout až samostatné víko nádrže? Není možné, že se to víčko (dvířka) časem uvolní a pak při přejezdech vydává ten zvuk pazvuk? Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Vladan: a jakou barvu si myslel, že má Citigo? :) bile Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 já bych chtěl ty kolečka od sporáku (ovládání topení) do Octávky Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Ještě jsem se na servisní prohlídku se Zelenádou nedostal, přesto se mi už teď líbí služby 3H servisu, kdy se mi sami den předem ozývají ohledně servisní prohlídky. Zítra dám vědět, jak jsem dopadl. Jen pro info, jsem objednán na 1. servisní prohlídku po roce, navíc jsem nahlásil zápach z topení/klimy (asi špinavý či vlhký filtr), svolávací akci na odtokové kanálky a na montáž originálního síťového programu do kufru. Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Že by měl v dnešní době ještě někdo zájem o zákazníky? A já myslel, že to už neexistuje :lool: Jsem zvědavej na realitu, držím palec ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Tak jsem doma a máme po prvním servisu Zelenády po 15 tisících km. Částka překvapila, nečekal bych že si Škodovka řekne za tu montáž síťky 891 Kč, ano opravdu jen za práci... Bylo provedeno: PRÁCE Desinfekce klimatizace - 201,72 Kč s DPH Servis výměny oleje (pevný) - 297 Kč s DPH Montáž síťového programu - 891 Kč s DPH MATERIÁL Castrol SLX Profess 5W40 - 2264,40 Kč s DPH Kab. filtr - 379,20 Kč s DPH Klima deodorant - 375,60 Kč s DPH Filtr olejový - 238,80 Kč s DPH Drobný a pomocný materiál - 69,48 Kč s DPH CELKEM: 4717 Kč s DPH Odečtu-li tedy síťku, 1. servis Zelenády vyšel na 3826 Kč s DPH. Co se týče svolávací akce 51E6 (odtokové kanálky), o tom není zmíňka ani na faktuře, ani v servisní knížce ale pan mi ukazoval asi 5ti stránkový manuál podle kterého postupoval technik. Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Pozvánka na servis přes SMS - super , ovšem montáž síťky za skoro 900Kč, tak to je masakr ! Ať ti "Zelenáda" co nejlépe slouží další tisíce Km ! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Díky díky... sítěk mi je poměrně líto, když stály 383 Kč (za 2ks) a dalších téměř 9 stovek za práci :lool: ale já je alespoň využívám a tak se mi snad brzy vyrentují ;) Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 o jake sitky jde ? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Sítě do kufru, tzv. síťový program. Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 ses neozval??? Jako namontování sítěk za 900, to bych jim omlátil o hlavu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Tak jsem jim trošku křivdil, byl jsem se teď na světle podívat po celém voze - nálepka s olejem na boku palubky u pojistek, a štítek se svolávací akci a nápisem VW GROUP 51E6, datem a razítkem jsem našel na kastli v místě rezervy. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 MATERIÁL Castrol SLX Profess 5W40 - 2264,40 Kč s DPH Kab. filtr - 379,20 Kč s DPH Klima deodorant - 375,60 Kč s DPH Filtr olejový - 238,80 Kč s DPH Drobný a pomocný materiál - 69,48 Kč s DPH CELKEM: 4717 Kč s DPH to jsou strašný ceny... olej, filtry, vše za 2,5 násobek normální ceny... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 A ty ceny by neměly být shodné či podobné s ostatními Škoda autorizovanými servisy? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 jasně, ale když to kupuješ u jeldy, tak jsou ceny úplně jinde :))) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 To vím, já myslel že porovnáváš uvedené ceny s cenami v jiném servise, že tam kde jsem byl to mají 2,5x vyšší jak v jiném autorizovaném... je mi jasné, že kdybych to koupil u něj, jsem na tom lépe. Za rok si koupím minimálně olej, to byla asi největší položka na které se dalo hodně ušetřit. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky