Přejít na obsah

Led osviceni interieru

312

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

Přifařím se sem....

Pořídil jsem tyhle led žárovky a led panely do stropních lampiček a do lampičky v kufru.Ve stropě interieru je dodělaná lampička nad zadní sedadla.A mám problém,kufrová svítí po otevření cca 15s na plno,pak pohasne a svítí jako bludička,to samé ve stropních lampičkách svítí do doby než je klíček v zapalování a nastartováno.Když nechám otevřené dveře řidiče a jdu štrachat do kufru světlo v něm svítí celou dobu na plno.

Dá se tohle nějak pořešit?

post-3416-0-50518100-1359406632_thumb.jpg

post-3416-0-66376800-1359406953_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přifařím se sem....

Pořídil jsem tyhle led žárovky a led panely do stropních lampiček a do lampičky v kufru.Ve stropě interieru je dodělaná lampička nad zadní sedadla.A mám problém,kufrová svítí po otevření cca 15s na plno,pak pohasne a svítí jako bludička,to samé ve stropních lampičkách svítí do doby než je klíček v zapalování a nastartováno.Když nechám otevřené dveře řidiče a jdu štrachat do kufru světlo v něm svítí celou dobu na plno.

Dá se tohle nějak pořešit?

To samé mám já , vyřešila to výměna sufitek za sufitky s can-busem :)

Odkaz ke komentáři

Pomůže když se jak do kufru, tak i to interiéru přidá k těm ledkám nějaká zátěž (slabá žárovička nebo odpor). V interiéru mám taky jen ledky a vše funguje bez problémů (jen po zhasnutí ledky lehce prosvítají) a v kufru mám dány led pásky a bez žárovky mi asi po těch 15s osvětlení značně pohaslo, proto jsem měl v tom origo světýlku nechanou sufitku, kterou jsem později vyměnil za telefonní žárovku 24V/1,2W. Tato žárovička jen lehce žhne a přesto má dostatečný odběr, aby oblbla ŘJ. Druhou žárovičku chci dát i do interiérovýho světýlka, aby po zhasnutí zmizelo lehké prosvítání ledek ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...