SirMike Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak "myš" už je v péči Jardy - dnes teda jen pouze zadní parkáče. A příšte cca tak mesíc a půl až dva bude přestavba na climatronic s vyhříváním sedaček, zapojení hlasového ovládání columba a výměna plexiskla u maxidotu Hmm to je zvedavej na to plexi... Ja to menil a od ty doby tam mam zevnitr smitka prachu. :( Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Bejvaj s tim pak problemy? To se priznam ze ted nevim jestli do toho jit či ne Na jednu stranu mě štve že ho mám popraskany to plexi, ale zase na druhou nechci mít smítka prachu na budíkách a na plexi. Máte s tím ješte nekdo nejake zkušenosti? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 200 s tim nepojedes, tak te to nebude rusit :-D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 To bezne jezdim po praze Spíš mě jde o to prasknuti jak je podelne nahore, kdyz prazi slunicku tak je to dost videt. Ale zase za cenu aby tam byl prach pak to menit nechci ^_^ Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Vidis, to mi nevadilo; na tu hranku jsem pres volant a vrsek palubky nevidel. Jinak jsem koukal, ze uz mas hotovo ;-) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Ja mam prave volant nastavenej tak ze tam vidim. Si jel okolo Jardy? Uz by melo bejt, jenom jeste trcim v praci dostanu se po miláška nejdřív ve 4 :) Jinak sem si dneska uvedomil jak jsem na aute zavislej, si pripadam jak bez nohy Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tyjo to plexi - mel jsem to taky praskle, tak jsem objednal ve Skodovce nove asi za 450,- a prestoze bylo v obalu, tak uvnitr uplne zaprasene. Snazil jsem se to vytrit, ale v jistych uhlech na slunicku tam proste nejaky bordel zustal. Myslim, ze je to neresitelne. Protoze pokud bych to zevnitr nejak moc mordoval, tak to poskrabu. Nevim, mozna resenim by byl stlaceny vzduch, ale k tomu jsem nemel pristup. Chci to nejak doresit :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Nejaka antistaticka utierka nepomoze? Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Výměna plexi není těžká,já se toho taky bal a šlo to. Ale ja dal ve škodovce asi 800kč. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Ja mam prave volant nastavenej tak ze tam vidim. Si jel okolo Jardy? Uz by melo bejt, jenom jeste trcim v praci dostanu se po miláška nejdřív ve 4 :) Jinak sem si dneska uvedomil jak jsem na aute zavislej, si pripadam jak bez nohy tak musíš nastavit sedačku a volant tak, abys to neviděl :D JJ, taky to tak mám - bez auta jsem poloviční... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak uvidim tu vymenu plexi, rolba rikal za 1000 Kč a co jsem ted hledal na netu tak ty plexi fakt stojej litr, nevim kde ste to brali Jinak uz je zase doma A ted jen nasetrit penize na ten zbytek :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 mam doma cely stit pristroje ... Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 páni máte aj číslo toho plexi na Maxik pre FL budíky? :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 plexi jako plexi ne ? :) je jedno jestli to je maxidot ci polodot, ja mam kompletni budiky i s plexi na prodej pokud by nekdo chtel, s budikama si pak udelejte co chcete :D ... Plexi neni poskrabane ani nijak znicene :) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Maro si myslíš :D maxik má celú linku hore striebornú.. nie žeby mi to vadilo.. ale keď to tak má byť Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Predpokladam ze za ty budiky by si chtel vic jak cena plexi co? :D Jinak kod co jsem nasel - 1Z0 919 137 B Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tome, ale to plexi neni prece soucast te linky, pokud se bavime ciste o plexi pred budikama :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 nejd sundat jen to plexi.... musis to.mit cele i s tou plochou zatim tudiz i s tou cernou nebo stribrnou linii Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 a jakto, ze Denis ma napsane v budikach "sportline" ci co tam ma :D a soucasny majitel myši ma zelene ručky ? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Budiky z toho sundas na vymenu rucek a denis to nerozlepoval si myslim....nalepil to tam pres ty diry?Netusim....slysel jsem ze jn samotne plexi rozebrat jen tak nejde Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 podle mně by to určitě mělo jít, moje se rozbilo při transportu a stálo mně litr výměna jen plexi ;-), takže si myslím, že na 99% jde Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 jj taky si myslim, navic i vasa me rikal ze to plexi ma velkou hodnotu, kdyby chtel nekdo koupit :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 vyndáš kompelt budíky a plexi je tam nacvaknuté ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak hlavne ze mi nekdo tvrdil.nebudu jmenovat kdo ze to nejde takhle.... tak diky aspon ted vim! Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 JJ urcite to jde princes, dneska jsme se o tom s Jardou bavili ;) Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Jj luky jde :-) Vasa mi ho měnil. Ještě jsme se o tom bavili :-) Marocz jo má. 1000,-Kč :-D :-D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Budiky su skladacka, ako cela octavka :D Cena v ETKE, ludovych 45€ za plexi Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Plexisklo je součást předního plastu a to Ti i přijde, když si to objednáš, ale rozhodně jen samotné plexisklo přendat bez poškození nejde. Ze zadní strany povolíš 3 šrouby a odjistíš plastové zácvaky z boků a vypadne Ti ta přední část s plexisklem a zadní s elektrikou a ukazateli. Maximálně jsem jednomu přendával ten chromový spojovací oblouček. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky