cosby Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 náhoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Prej náhoda :o , snad štěstí že se to k tobě dostalo jinak by to vyhodil :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 To bylo tim ze mu Cosbos nechtel prodat to sve :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Tak Miša se po hodinovem ukecavani uvolil,ze se na to radio podiva a ja diky tomu dneska svitim jak slunicko. K tomu vyrizovani mi dneska paradne hralo nové cd :D Cosby jeste jednou moc a moc dekuji!!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Kube, gratulace ke všem tvým úspěchům poslední doby, super, je dobře, že se daří byteček buduj v kludu a pohodě, nikam nespěchej a vše pěkně pořádně a s rozmyslem :D , když už koukáš po koupelnách ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Tak Miša se po hodinovem ukecavani uvolil,ze se na to radio podiva a ja diky tomu dneska svitim jak slunicko. K tomu vyrizovani mi dneska paradne hralo nové cd :D Cosby jeste jednou moc a moc dekuji!!!! :palec: NZ jsem rád že se to povedlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Jar_do dekuji. Taky jsem rad,ze se dari a doufam,ze jsem si smulu uz vybral. No ten sprchac je pardni!!! Neco podobneho chceme taky ale takove prostory mit nebudeme Rekonstrukce bude postupna a bude i dostatek casu utribit vyber na koupelnu a kuchyn Cosby mam z toho fakt neskutecnou radost i kdyz je to takova prkotina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Kube, gratulace ke všem tvým úspěchům poslední doby, super, je dobře, že se daří byteček buduj v kludu a pohodě, nikam nespěchej a vše pěkně pořádně a s rozmyslem :D , když už koukáš po koupelnách ....... Moc pekny Jardo. Teda az na ty dvere Ale pocitam, ze ty akorat na fotce jeste nebyly vymeneny co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Hele, vana je vlastně jen pro manželku, když je zmzlá, já v ní nikdy nebyl ....... sprcháč 120x80 byl můj sen, navíc mám vše řešeno s ohledem na možnost pohybu na vozejku .... kámoš, když dostavěl barák, hezkej, několik úrovní podlah apod, tak měl bouračku a pět roků na vozejku a musel doma všechno nové vykopat a znova. Když jsem chtěl do koupelny 80cm dveře, tak se zedníci klepali do čela, dělal jsem si z toho srandu .... a za půl roku jsem nechodil, pár měsíců, ale stačilo .... už si legraci nedělám :D Moc pekny Jardo. Teda az na ty dvere Ale pocitam, ze ty akorat na fotce jeste nebyly vymeneny co jj, ještě na ně nedošlo ....., jako všude po domě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Jar_do my oba s Rubi radeji sprchu a prohat se da i pod ni a jak koukam ty mas jednu s masazni stenou a druhou jen sprchu teda pokud dobre vidim. A taky my jdeme do 4 patroveho panelacku bez vytahu kde je male jadro a budu rad kdyz se podari tu mini koupelnu trosku zvetsit Tes premyslime nad barvou obkladu a dlazby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 (upraveno) ve sprše masážní panel, vrchní sprcha a mobilní sprcha, vše v jednom, u vany klasika - mobilní sprcha P.S. odpad ze sprcháče v podlaze, tedy bez vaničky, ale to v paneláku nepůjde Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Jar_do a uz dost :D Bo zrusim kupni smlouvu a pujdu koupit barak abych mohl mit taky krasny sprchac jak mas ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 :D, dobře, dobře, a co kdyby jsi koupil vedlejší byt a propojil je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 no tak vedlejší být je už v druhém vchode nebo přes obyvak a tam bych moc nezískal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak včera pořádně umyto,dneska výměna oleje a objednané gumicky na Luxony. Takže ve středu bych mohl prezout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Doufám že se někde potkáme na kávičku abych to mohl okouknout. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Mirku kdyz to klape tak ve stredu od 13h se budu motat po Havirove B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Takze dneska akorat prisly gumy a taky jsem si domu dovezl nove foukatko a to Hybrida 1756 A jeste mi dal Marena male ventilky takze jsem zvedavy na zitrejsi montaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 sakra to jsou šlupky , co to máš za rozměr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Martine jsou to 225/40 R18 A prezuto jest. Teda ja jsem nadseny. Fakt se mi to libi Zatim jsou jen kola ale budou se dotahovat dalsi detaily jako VW krytky, krytky sroubu a do buroucna by to chtelo trosku k zemi ale zatim super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Hoj, vypadá to hezky a až to dáš někdy k zemi tak to bude paráda, a ty Barumky vypadaj docela dobře, taky o nich uvažuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Dekuji. Me se to libi hodne moc. Dneka jedu do prace tak ti sem pak hodim info jak jsem s nima spokojeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Paráda, kola moc slušej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 to je snad 4 kolka ne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Kube vypadá to moc pěkně, auto pořádně prokouklo. Změnil se hodně komfort jízdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Libore kez by to byla 4x4 Dakie dekuji Martas ani bych nerekl. Odjel jsem vcera 600km a uplne v klidu. Vylezl jsem z auta steje spokojeny jako na zimacich. Spis bych i rekl,ze jsou ty 18" tišší oproti tem 16ů zimnim A kdyz to srovnam s Lilo tam jsem mel 225/45 R17 tak je to to same. Ale ta byla vic uskakana bo byla 4x4. Takze z me strany max spokojenost. A vyhlasuju anketu na barvu brzdicu a plechu za kotoucema... Ty plechy jsou lehce orezle a z brzdicu se loupe barva.. Takze sem z napady na kombinace barev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 To je jasne ne? že červena už si videl svoje byvale tak co řešiš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Kube kolecka spickove :palec: a barvu bych dal taky cervenou jak pise Libor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 No jeste budu zvazovat i jinou barvu nez klasiku cervenou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 plechy určitě do černa a bzrdiče taky buď černá nebo bílá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.