Přejít na obsah

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Doporučené příspěvky

Razty priste si sednes jinam ;) A dik.

Jinak uz makam. Smlouva podepsana, auto vyfasovane a castecne uklizene. pPo 31h cestovani, vyrizovani a seznamovani se se vsim jsem spal 9h a ted uz ficim do Anglie ;) Zkusebku mam 14dni tak drzte palce at nic neskopu :palec:

PS: Stitch funguje bezvadne ;)

post-3498-0-89643100-1380938827_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Kluci diky. Zatim to zvládám. Je to vsechno o seznamovani se co a jak tu funguje. A taky zatim nebyl problem se domluvit. Coz me tesi ;)

Lukáši tou trasou jezdit budu porad protoze se mi libi vic a je celkeove lepsi nez pres Plzeň a D1. Ten vrch mi vyhovuje vic a je to i kratsi. Proc se ptas?

Odkaz ke komentáři

Kluci diky. Zatim to zvládám. Je to vsechno o seznamovani se co a jak tu funguje. A taky zatim nebyl problem se domluvit. Coz me tesi ;)

Lukáši tou trasou jezdit budu porad protoze se mi libi vic a je celkeove lepsi nez pres Plzeň a D1. Ten vrch mi vyhovuje vic a je to i kratsi. Proc se ptas?

Jezdíš vrchem po R35 přes Mohelnici dále po I/35 a pak po D11 a D8?

Odkaz ke komentáři

No záleží kdy jedeš, protože přes den je to od Svitav na Hradec, hodně na pytel.

A řekl bych, že spodem po D1 to bude i s uzavírkami rychlejší a přeci jen je to dělený čtyřpruh vs. dvoupruh.

Zkusil jsem obě varianty a i když vrchem se mi to docela líbí, přeci jen jezdím spodem, protože tam se dá valit, hlavně v noci je ta dálnice pořád lepší jak obyč jednička.

Odkaz ke komentáři

To mas sice castecne pravdu ale z D1 se mi dela spatne. Tam aby jsi mohl jet tak musis s tema rychlejsima... A me se tak litat nechce. Kdyz jedu vrchem tak si drzim tech 110-120 a mam klidm A v mistech kde to nejde tak hold jedu z davem. Hlavne to tam tak monotónní ;) Dalnic si pak uziju prec cele nemecko :palec:

Odkaz ke komentáři

To mas sice castecne pravdu ale z D1 se mi dela spatne. Tam aby jsi mohl jet tak musis s tema rychlejsima... A me se tak litat nechce. Kdyz jedu vrchem tak si drzim tech 110-120 a mam klidm A v mistech kde to nejde tak hold jedu z davem. Hlavne to tam tak monotónní ;) Dalnic si pak uziju prec cele nemecko :palec:

Tak já zase radši jedu po té D1 rychleji, pravda, 130 to není, a vrchem by to už bylo o papíry a i ten čas by prostě nebyl takový. Ale vrchem je to zábavnější, to je pravda, ale zase jak kdy.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Tak to trosku ozivime. V nove praci to celkem jde a uz jsem i dostal prvni vyplatu tak se mi hned prijemneji pracovalo. Dokonce jsem si s usmevem uzival patecni podvecerni dopravni kolaps na R0 abyc se dostal na firmu a mohl udelat vikendovou pauzu. :rolleyes: Jinak co se Touranka tyce tak uz se staradaji veci na Stage II. V nedeli 17.11 budu vyzvedavat prevodovku a vse okolo. Necha se preoblozit lamela a pristi mesic montujeme. Uz se tesim :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo rekl bych ze se pojede na korekci. Urcite to bude chtit sladit. A po novem roce se bude ladit dal ;)

A dneska umyto, dostal jsem se k chemii na kamiony a konecne nemam zimni hnikice zazloutle a hnuse. Sice blbina ale udelalo mi to radost. Dneska tady bylo celkem hezky tak jsem Stitche oplachnul a pak jsem se trosku projeli. Fajne bylo :P

post-3498-0-87796300-1384022433_thumb.jpg

post-3498-0-18586300-1384022454_thumb.jpg

post-3498-0-45059100-1384022474_thumb.jpg

post-3498-0-89237000-1384022499_thumb.jpg

post-3498-0-48477000-1384022527_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...