marekczek Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 tys neměl nastavení zrcátek na MMičku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Jj, mel. Jen jsem ho tam nevidel a Jarda ho dneska nasel:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Parádní volantík, to se bude krásně držet ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 A teplota oleje nebyla defaultně nebo jsi taky jen neviděl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Teplota oleje je u stopek, ktery tam Jarda nastavil. Takze je mozny, ze jsem to jen jednoduse prehlidnul:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Tak jedna fotka kormidla;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Ten interier bere .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Nadhera!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 (upraveno) Jj, mel. Jen jsem ho tam nevidel a Jarda ho dneska nasel:-)) já se ti ani nedivím, výrobci tam dávají mraky nastavení,že abys v tom půl hodiny vždy hledal.. :-/ asi jako jízdní režimy atd, věci uplně k ničemu.. Upraveno Květen 15, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Diky kluci;-). Ještě přemýšlím o nerez pedálech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Pomalu, ale jiste to zajizdime;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 hezký, ale to ji tak v jedné čtvrtině až pětině ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Tak tu mame první zářez, kamínek na dálnici:-(. Tomu se ale člověk bohužel neubrání:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 :-( ale hlavu vzhůru. Namichat barvu, zakapnout paratkem poctive, pak bezbarvy lak nad povrch a trochu zbrousit, pak poskozeni nepoznas :-) taky jsem to delal pred voskem, ale je to pakarna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Jirko, na tohle jedině fólie na předek .... koukám, že na tom odkazu má Ondrova Turka :D http://foliatech.cz/ochranne-autofolie/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 a kolik to jardo asi stojí na velikost oktávky či téhle A4? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Jirko, na tohle jedině fólie na předek .... koukám, že na tom odkazu má Ondrova Turka :D http://foliatech.cz/ochranne-autofolie/ jar_da, prosim te, nemas predstavu o cenovych variantach napr na predek octy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Mi právě někdo říkal, že tu folii na tom autě prostě poznáš, že po čase nažloutne atd. Přijde mi to, jako dávat potahy na sedadla. Celkem mě to sere, ale vím, že když se s autem jezdí, tak se tomu nevyhnu. Zkusím to pak nějak zakápnout barvou a rozleštit. Jinak celkem mě překvapila kvalita laku, auto má 12000 převážně dálničních km a kromě tohodle zářezu prakticky nic. I když teda rána to byla pěkná. Ale lak překvapil, zato SPZ už má pár značek od kamínků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Minimálně když budeš auto voskovat a dáš si to jen do poloviny kapoty, tak ti u konce ulpí prostě vosk. Mám to tak i na OII v místě zadních blatníků, kde je tovární polep. A auto bude mít 5 let v prosinci a už je folie jiná než lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 a kolik to jardo asi stojí na velikost oktávky či téhle A4? jar_da, prosim te, nemas predstavu o cenovych variantach napr na predek octy? cenu nevím, ale levné to není, ale ani brutus drahé, cenovku ti třeba řekne Ondra, nakonec jeho rozsah je v referencích Mi právě někdo říkal, že tu folii na tom autě prostě poznáš, že po čase nažloutne atd. Přijde mi to, jako dávat potahy na sedadla. no zatím to tedy nic z toho co píšeš na Ondrově autě nedělá, vše je dobrý a plní účel, znát to je pouze na kapotě a to tam, kde je konec fólie, protože kapota není potažená celá, je to vidět jen z několika úhlů pohledu a navíc asi i tím, že je to tmavá barva Minimálně když budeš auto voskovat a dáš si to jen do poloviny kapoty, tak ti u konce ulpí prostě vosk. Mám to tak i na OII v místě zadních blatníků, kde je tovární polep. A auto bude mít 5 let v prosinci a už je folie jiná než lak záleží na kvalitě fólie ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Jirko, co to stříknout bezbarvou tekutou fólií? Jsem zrovna dneska byl u výrobce co dělá takové ty plastové nástřiky(česká konkurence Plastidip). Zatím to ještě nemají v prodeji, ale mělo by to být i o něco cenově příznivější a prý v některých parametrech i lepší. A umí to udělat i průhledné lesklé, takže by to na autě nemělo být vidět. Jsem dneska mluvil s Viktorem a snad se povede dohodnout nějaká spolupráce s OC, manažer vývoje byl docela dost pro, když jsem mu něco takového nadhodil. Tak jsem dneska poslat kontakt Vittovi a uvidíme. No a taky jsme se bavili, že by bylo fajn to v rámci testování stříknout na nějaké nové auto co bude hodně jezdit, aby se to dobře prověřilo co to udělá časem. Samozřejmě by se to muselo nějak dokumentovat a průběžně sledovat a psát co a jak postřehy. Ale to jsem možná už vykecal moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Xpel cca 20 tisíc pokud to chceš mít top. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2015 Tak dneska má plasťák roční výročí. Za ten rok máme najeto 14500 km. Včera cesta CH-ČR, průměrná rychlost 122 km/h se spotřebou 6,8- 2 lidi a naprosto narvanej kufr a zadní sedačky. S autem naprostá spokojenost. Jen si to cestou řeklo o doplňění AdBlue, tak zajedu do servisu. A v pondělí dostane za dobrý služby novej olej, mám sice LongLife, ale měnit se bude co 15 tis.km A zdá se mi, že to auto jede čím dál líp. Sice tomu ten litr objemu a dva válce chybí, ale musím říct, že jsem si celkem zvyknul:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Tak olej vyměněný. Včera už jsem stihnul přezout a dnes jsem byl nucenej zajet do Audi Jarov nechat doplnit AdBlue. Práce hotová za necelých 15 minut a řekli si o 850 Kč- 400 AdBlue a 450 práce:-))))). Je to jak naschvál, jelikož ve Švýcarsku mám vše zdarma. Ale nenadělám nic, zase mám na rok pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Jirko, ty máš hrdlo AdBlue pod víčkem nádrže ne? Dá se načerpat u benzinek, levněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Kolik se tam toho vejde, litr stojí na benzínce pár korun. Řádově tak 10,- za litr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Kolik se tam toho vejde netusim. Vydrzi to cca 15 tis.km. Ze to maji na benzince vim, ale jel jsem dneska kolem, tak jsem se tam stavil. Navic jsem na to nechtel sahat, kdyz je auto v zaruce. Takhle mam fakturu z autorizaku, kdyby neco:-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Aneb honba za spotřebou, tdi je za zenithem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 Auto umytý, vyluxovaný a hurá do chomoutu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.