Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

Pěkně si to nasázel na všechny téma :-))))))) z mého hlediska ano umíme udělat v profi podobě záleží co hledáš ????já bych to jedině udělal se vším potřebným i s materialem atd.......případně SZ / mail....

PS jestli to chceš nabastlit bez náklonů a jen nějaké redukce a podobnou blbost :-))))) upřimě lituji lidi kteří pojedou proti tobě když budeš naložený :-)))))))

Odkaz ke komentáři
Pěkně si to nasázel na všechny téma :-))))))) z mého hlediska ano umíme udělat v profi podobě záleží co hledáš ????já bych to jedině udělal se vším potřebným i s materialem atd.......případně SZ / mail....

PS jestli to chceš nabastlit bez náklonů a jen nějaké redukce a podobnou blbost :-))))) upřimě lituji lidi kteří pojedou proti tobě když budeš naložený :-)))))))

Chci to udělat s manuálním ovládáním náklonu kolečkem. Do automatického naklápění a natáčení do zatáček se pouštět nechci. Ale nechám si poradit a zkonzultovat možnosti. Všechno potřebné mám, pokud by mi ještě něco chybělo, tak to seženu. Odkud jsi? Já z M.Boleslavi. martin.hradisky@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Pane rád bych ti poradil ale na kolečko nedělám......bohužel jen tak jak to má být v profi kvalitě a se zárukou a fotodokumentací jak je celá práce provedena.....a taky tak aby to prošlo na STK......

PS a bohužel s těch dodaných dílů tě také nepotěším moc nerad to takto dělám a neber to ve špatném.....MRS.

poprosím SZ/mail.....at to tu neřešíme a nezaplnujem.........:-)))))))))ale v podstatě jsem ti řekl jak to u mne je.........

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

OI na dodělávky ......

Tempomat

Xenony s naklápěním prostě tak jak to má být :-)))) zrovna ted po mne chtělo docela dost lidí jentak jak řikají " dát xenony " a to já opravdu nedělám !!!

zabezpečení kompletní.....alarm dále nebudem rozvádět :-))))

Dojezdy oken AUTOMATICKY bez nutnosti držet na ovladači tlačítko .........na přání majitele jinak to dělám přes origo dálku.....

Diagnostika a celkové zkouknutí (po koupě vozu z druhé ruky)

a poslení nějaký ten koník navíc přeci jenon 66Kw TDI neni závodník :-)))))

a zároven dopnění chybějících šroubů což mě občas dost drtí když to tam předchozí servismani nevrátí................!!!!!

post-242-1283755322_thumb.jpg

post-242-1283755329_thumb.jpg

post-242-1283755336_thumb.jpg

post-242-1283755343_thumb.jpg

post-242-1283755349_thumb.jpg

post-242-1283755355_thumb.jpg

post-242-1283755360_thumb.jpg

post-242-1283755366_thumb.jpg

post-242-1283755372_thumb.jpg

post-242-1283755378_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové no myslím že to je o náhodě že by někdo řešil záruku kvůli tempomatu.......ale umím zařídit kdyby byl problem :-)))))ovšem škodovka co dodělala svícení na saloně bych zvracel......takže když už tak záruku porušili už oni......opravdu no koment....

a kolega pokud se bojí o namontování tempomatu at se staví neni problem udělat vše skladem............

Jinak Robe at to slouží já po dlouhé době jsem stačil fotit :-)))))Mrs.

Odkaz ke komentáři

JJ tak to jsem moc rád že vše ok a jen si užíváte dalších funkcí vozu :-))))))

oni lidé zrovna o tempomatu mají neuplné informace co vše umí..........bohužel ....... já vše předvedu vysvětlím nemám s tím žádný problem.....on se stím setkává často člověk v obchodě prodavač / podavač :-)))))))

M.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...