Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

V týdnu za mnou byl Kamád od Hynka zde s fora jistě znáte s fabii na Tempomat bohužel nebyl foták po ruce ale musím se podělit o info :-)))) majitel si to fotil tak třeba dodá fotky...!!

Fabia byla upravena na ruční ovládání (invalida) a celkem už dost vychytané na ovládání ale co mne zarazilo přestavba vozu stála 140T Kč (o cenu nejde) a to jak to bylo prasácky provedené jsem měl dost ...mechanicky jakštakš ale elektronika u toho hrůza u BSG byla nacpána dost velká jednotka a mnoho kabelů a jen zázrakem to makalo samé motanice nic nepřipevněné atd....myslím že pro člověka má auto neskutečnou cenu a musí být 100% ok......a ten kdo to takto proved by se měl asi zamyslet..........

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Předem se omlouvám, že se motám do tvého tématu, ale chtěls to vidět a Jarda myslím žádné fotky nemá.

Mám asi trochu jiné ruční ovládání než Hynek, ale jak říká Jarda, prasárna je to pořádná :palec:

post-309-1260276471_thumb.jpg

Takovýhle "pořádek" v kabelech mám pod volantem (a to jsem většinu těch tlustých bílých kabelů dal stranou)

post-309-1260276410_thumb.jpg

Takhle "pěkně" si vzali signál o rychlosti z rádia

post-309-1260277042_thumb.jpg

Takhle "čistě" upravili mřížku nad pedálama, aby se jim tam vešlo lanko ke spojkovému pedálu

post-309-1260276780_thumb.jpg

Tuhle potvoru mám ještě vlevo v předním nárazníku

post-309-1260276639_thumb.jpg

Ale hlavně, že můžu jezdit :)

Odkaz ke komentáři
Předem se omlouvám, že se motám do tvého tématu, ale chtěls to vidět a Jarda myslím žádné fotky nemá.

Mám asi trochu jiné ruční ovládání než Hynek, ale jak říká Jarda, prasárna je to pořádná :)

Zajímavý tohle vidět, můžu se zeptat, jestli nemůže kolidovat ten ruční plyn s airbagem v případě jeho aktivace?

Odkaz ke komentáři

JJ pánové to je síla já myslel jak to Jarda napsal že to dělal někdo s fora...:-)))))

Jako je to hrozný fotky mě nepřekvapují denně montuji něco do vozů a nikdy mě nepotěšilo nic domontované aby to bylo dobré je to dost smutné......můj případ auto od Hynka jeho kamarád s fabií.....možná hodí fotky majitel si to fotil .....

co dodat prasátka nic jiného.....proto je vzdy lepší si svou práci nafotit a je to pro případné dohady :-)))ale pán co dělá tyto věci si to asi nefotil :-)))))

Odkaz ke komentáři
Zajímavý tohle vidět, můžu se zeptat, jestli nemůže kolidovat ten ruční plyn s airbagem v případě jeho aktivace?

Má to homologaci, takže doufám, že by to dobře dopadlo. Zkoušet to nehodlám :)

Jinak, takhle by to snad nikdo z místních nezbastlil. To je práce profíků, kteří si za to řekli více jak 100kKč...

Odkaz ke komentáři

No právě já osobně nemám problem zaplatit za kvalitu ale když koukám na toto provedení a to nemluvě o tom jak pro Vás je ta kára důležitá....tak žasnu....představoval bych si to trochu jinak udělané ....hlavně bych si jako majitel vozu zajel pokecat s tím kdo to tam udělal!!!!!!!!!!

:-))Mrs.

Odkaz ke komentáři

Tome já děkuji že si tam vydržel ale jak sám si poznal udělat někdy něco na počkání neni uplně na počkání když zareznutý šroub od ABS čidla upadne :-)))))hlavně že to ted chodí já potom ještě dělal na té fabce RS a v 22h jsem to vzdal a pokračoval druhý den atd :-))))

PS garáž a prostor Jeřáb a mechanic já :-))))Mrs.

Odkaz ke komentáři

FRS 11/2004 model 2005 na dodělání drobností....

Tempomat

Nová sada zámková v DE dodali pouze jeden klíč :-)))

Montáž NAVI DX a Changeru na 6CD...v německu nekdo vybrakoval s podsedačky :-))))

Počeštění Navigace aby se majitel vyznal v menu :-))

Montáž parkálu PDC....

Uprava ECU ze stávajících 130koníků na 160koníků.....

výměna předních ložisek sice má 65TKM ale byla lehká nehoda na podvozek a hučej :-)))

Podsvětlení Bílo červená foto přístě.....MRS.

post-242-1260823391_thumb.jpg

post-242-1260823399_thumb.jpg

post-242-1260823407_thumb.jpg

post-242-1260823416_thumb.jpg

post-242-1260823426_thumb.jpg

post-242-1260823434_thumb.jpg

post-242-1260823442_thumb.jpg

post-242-1260823451_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj Dane :-)) no je to jednoduché původně tam nebyla LED vid???komfort system tam má zpětnou kontrolu a teče tam malej proud...led bohužel bere málo a proto slabě žhne :-)))chtělo by to tam dát odpor / diodu na oddělení prostě s tím trochu zalaborovat..nebo jen stejnoměrně zatížit obvod a bude klid...možná to bude i hlásit nějakou chybu v komfortu???dnes nové auta si vše hlídají.....:-))Mrs.

Odkaz ke komentáři

Jasne, vnitrni 10W sufitka (tusim ze 10W) a ted je tam 2x 6smd diod... Presne tophle mi rekl prodejce, ze tam uvnitr stropni lampicky je hodne malej proud a tim ze staci velmi male napeti, diody tleji... S autem jezdim denne a pry to nebude mit vliv na baterii, ze to bere mene nez blikajici dioda alarmu... takze tim skodim pokud mi to tleje? Jelikoz svetlo to je uzasne :) :) Kufr. svetlo a lampicky zrcatek to nedelaji, asi tiom, ze se vypnou uplne. kdezto zadni stropni na symbol otevrenych dveri zhne lehoucce!!

Odkaz ke komentáři

Jak píše MRS přitížit větev (což znamená přidat k ledkám paralelně zapojený odpor, na kterém se vytváří spotřeba proudu). Je potřeba použít výkonnější řadu odporů, proud se bude měnit na teplo, takže aby to moc nehřálo. Co se týče hodnoty odporu, chce to trošku zaexperimentovat. Samozřejmě lze relativně přesně dopočítat hodnotu odporu na "chybějící proudový odběr" tj. rozdíl mezi odběrem původní žárovky a LEDky, ale z praxe vím, že k obelhání auta v reále stačí menší hodnota oporu. Takže proč zbytečně topit...

Odkaz ke komentáři

Ty voe to si ze me delate srandu? Sem netusil, ze pri vymene 2 pritroublych sufitek k docileni lepsiho a efektivnejsiho svetla musim laborovat, pocitat a jeste nekde neco shanet... To sem fakt nastvanej!! Tzn. ze neexistuje hotova sufitka, aby v techto "chytrych" autech neprosvecovala??? Kazdy zde kdo menil byt jen v OII delal i odpory do stropnich lampicek???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...