Mr. Bean Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Jestli máš dobře navoskováno, tak by to mělo jít dobře dolů. Nevím co máš za výbavu, ale můžeš předmejt Valetpro Citrus Prewash. Nebo si do rozpraše nařeď silnější šampon a tím to kdyžtak lokálně postříkej. Ale měl by stačit ten šampon na většinu věcí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Jj, díky. Používám až na vyjimky skoro výhradně Dodo Juice v supernatural. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Zdravím, myslíte že by šlo leštit světla pop. celé auto s úhlovou bruskou (karbofrézkou)? mám http://www.rucni-naradi.cz/bosch-pws-8-125-ce-2#utm_source=Google_merchant&utm_medium=search&utm_campaign=GoogleMerchant&utm_medium=cpc&utm_source=adwords&utm_campaign=Shopping má malinko pod 11000 ot/min.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) To jako myslíš vážně? Přečti si co se tady píše v části o leštění http://detailing.cz/viewtopic.php?f=20&t=15 , ne opravdu tímto nemůžeš leštit, na leštění potřebuješ malé otáčky, pokud to budeš leštit tímto, tak si rovnou sháněj lakovnu Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Právě že jsem četl jiné téma, které mě pak hodilo se a už jsem neměl sílu číst další stránky :/ Kolik se smí na to použít maximálně toček? 1100? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Zacina se na 600, vyse se zkusenostmi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 No, mě se nahodile nabídlo koupit tady toto. Má to rozsah otáček 600-3000 kolečkem. I watů to má docela dost, co na to říkáte? Ještě jsem to ale nezkoušel, i když to mám doma už docela dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Tyyyyy kraaasso!!! Trosku jina liga pece o auto! LINK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 No mnohem víc mě překvapilo, že to je holka Kdyby se tak pěkně k autu chovala ta moje, to by byla paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 (upraveno) ... ta moje, do ruky houbu na auto jeste nevzala... :) Upraveno Srpen 5, 2014 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 To je mazec a hluboky obdiv .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 (upraveno) to už jsem někde viděla, ale kurde nešla bych do toho, by mě mrdlo :D :D a ještě bych s tím pak nejezdila aby to vydrželo co nejdýl čistý :D Upraveno Srpen 5, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 ?☺...taky mě to samé napadlo :) jedině si to zaparkovat vedle tv a při reklamě se dívat na auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Velký obdiv k takové detailní očistě, tohle muselo trvat celkem dlouho ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Píše tam cca 300 hodin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 (upraveno) Co vy na tohle? http://autosalon.iprima.cz/videa/co-nejlepe-osetri-karoserii-auta-i a http://autosalon.iprima.cz/videa/co-nejlepe-osetri-karoserii-auta-ii Zde ještě nějaké srovnání http://autosalon.iprima.cz/clanky/jak-dopadly-testy-autokosmetiky Logicky nanotechnologie je budoucnost, ale že by už přítomnost? Upraveno Září 28, 2014 uživatelem Siegel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 http://www.pikatec.cz/nano-protect-pack/ používali tohle ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 jo, prej to vystačí na 1 auto :D , ale ty výsledky jsou pěkné jestli to neni reklama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Nejaky ty novy skills... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Nádhera ! Co používáš? Nádhera ! Co používáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PANCHO Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 nestaci to na cele auto,je tam 30ml a dle navodu 5az 7ml na 1metr ctverecni,a aby to vydrzelo ten rok jak pisou tak pouzivat jejich sampon a ten je na 5 umyti,takze ja bych to mel ani ne na dva mesice a koupit dalsi za 350:) kolega si to prave koupil na volvo a musi koupit jeste jedno baleni aby udelal cele auto:( Ale sem zvedavej jak to bude fungovat:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 (upraveno) Nádhera ! Co používáš? Nádhera ! Co používáš? Díky! Pořídil jsem leštičku, takže toto je výsledek po prvním držení v ruce. Jinak je to stav po Menzerně 2.500 a následně Lime Prime na černém Dodo kotouči a bez vosku. Výsledek po leštění je cca 90%, menší škrábanečky zůstaly, avšak viditelné jsou pouze pod lampu. Bohužel ještě nemám trochu hrubší kotouč než ten ideální pro 2.500, tak jsem to nechal tak. Dnes jsem dával první a částečně druhou vrstvu klasiky Dodo SN Hybrid + ještě SN Carnauba Glaze. Zatím jsem na cca 35 hodinách práce a ještě mě čekají vnitřní prahy a sealant na okna. Mě teda SN Hybrid držel stále obstojně někdy od dubna. A to jsem to myl víc jak 5x. Hodně záleží na přípravě pod voskem a na oživení se mi osvědčil právě Carnauba Glazé co každé druhé mytí a při každém sušení Dodo Time To Dry detailer. Upraveno Říjen 9, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Bude se chystat na jaro zase nějaký detailingový sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Nevim kde se optat. Cim umyt,vylestit nebo jak to rict predni okno. Mam tam porad takove flicky jakoby po zaschle vode. Okno mam caa 2 mesice stare. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Taky bych byl pro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 IPA s vodou 1:3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 tak to zkusim presne naredit. Sice jsem to uz zkousel tak naredit od oka ale nepomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Pokud nezabere IPA, tak nějakej hloubkovej čistič na skla. Třeba Supernatural Glass Polish od Doda, to sundá spoustu věcí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Nebo odlakovac na nehty od pritelkyne, ale ten tak leda jednorazove na nejakej mega hnuj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Kluci povezu pravdepodobne na jare veterana vystavit na vystavu do Vidne, nechal bych to pred tim nekde umejt/osmudlat modelinou/navoskovat.... ale mam obavu, ze az dojedu z Prahy do Vidne, bude to vypadat zas jak by se to nedelalo.... predpokladam ze existuje nejaky reseni, neco ve spreji (?) cim to na pumpe pred Vidni nastrikam a sundam mouchy pripadne zaschly kapky, aniz by sel dolu i ten vosk? Dik.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.