košin Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 už jak jsem to rozsvítil někde ve 2 odpoledne, tak šlo vidět, že to svítí milionkrát líp, teď jsem spokojený, zítra budu koumat kudma povedu drátky na osvětlení nohou, budu to dělat na vypínač, tak asi natáhnu ze spínače světel šťávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Fakt je to teď o něčem jiným , jinak podsvícení nohou můžeš napojit na podsvícení popelníku, aby jsi to měl z nejbližšího místa a vypínač si potom můžeš dát kam chceš, třeba nad rádio, jak jsou záslepky, teda pokud máš nějakou volnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 zítra to už snad konečně zapojím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 zapojeno, 6 diod u řidiče, 6 u spolujezdce, v klikách jsou ty rozptylky a je to daleko lepší :) už jsem spokojený..napojené mám na spínač světel + přidělaný vypínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Nesvítí to moc v tom střed. panelu ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Kdyz vytahne ten papir co ma v tom kastliku tak to tak svitit nebude jinak dobra prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Vypadá to fakt dobře, dobrá práce :palec: , jinak si taky myslím, že v tom středovém panelu to dělá ten papír, bez něj to bude slabší, ale asi to stejně bude svítit o trošku více než ty ostatní, ale jinak je to fakt paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 jo je to tím že tam mám danou srazovou nálepku, ještě jsem ji nenalepil a ona je ještě lesklá tak se to tak odráží.. navíc mám ještě ten plýtký kastlík z předface, až někde narazím na ten hluboký tak to vyměním a bude to svítít stejně bych řekl :) a jsem rád že se líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Dřív bych o podsvětlení do zelena vůbec neuvažoval, pouze o modré nebo bílé, ale musím říct, že se mi ta zelená líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 dneska jsem chtěl seřídit řezení, aby mi šla líp řadit 1 a 2 a praskl mi ten plastový bazmek v kterém je přichycené táhlo, nevíte náhodou objedancí číslo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Dneska to strýcovi prasklo lanko na řazení :D Na OI 1.8 20V :D To zadrátoval a od teska dojel domů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Jeste ze jsem tak nedopadl, kamos mi to spravil a krasne se seridilo razeni, takze ted to radi jak nove :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 co vy na to klucíí? jsou v jednom místě škráblé, ale uvažoval jsem že tu stříbnou plochu bych vzal bílým plastidipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 na fotce vypadají nic moc, ale v reálu jsou zítra jak přijedu z roboty tak dám foto na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Zdravím tě ! Tý jo jsou pěkné ! :)) asi máme stejnou barvu,tak bych chtěl takové kola na to - http://auto.bazos.cz/inzerat/27637012/VW-GolfS-Octavia-I-alukola-17.php jestli bych je tam narval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 pokud je tam rozteč 5x100 tak pohoda, na 5x112 bys kdyžtak sehnal podložky na změnu rozteče...a na octávu nasadíš i 19tky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 konečně něco z exteriéru :) na jaře k tomu face předek a když se zadaří tak i trošku k zemi a budu spokojen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Je to vysoký no :D ale to já mám taky. Když to položíš tak 3-4 cm dolů, tak to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Je to vysoké, ale vždy záleží na prioritách Taky mám myšlenky na štelovák nebo snížený podvozek, ale zase na zimu potřebuju ten můj offroadový vysoký podvozek, protože bych se nevyškrábal do toho našeho brutálního kopce skoro bez zimní údržby cest. Nikde jsem se nedočetl, co dělá štelovák se všemi podvozkovými komponenty z dlouhodobého hlediska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 konečně něco z exteriéru :) na jaře k tomu face předek a když se zadaří tak i trošku k zemi a budu spokojen :) Jó tak ty kola jsou parádní. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Zdravim tie kolesu su neopozerane, dalsi predface liftback, z ktoreho sa nieco klube len to treba znizit tak o 4-5 cm :) Martin_TDi: No tak ani kolesa, ani znizeny podvozok moc dobre nerobi, homokinetaky, silentbloky atd odchadzaju o dost skorej, zalezi na znizeni, ale to asi davno vies :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 konečně něco z exteriéru :) na jaře k tomu face předek a když se zadaří tak i trošku k zemi a budu spokojen :) Nádherné ty kola ! Úplně je vidím jak na mém autě když asi máme stejnou barvu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 není nad nafťáček :) a už může sněžit a mrznout, mrdky+sračky nazuty :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 dneska jsem obědnal repro do předních dveří :) powerbass s-6c, ještě k nim musím koupit MDF, kdo mi může doporučit kde koupit? nejlíp moravskoslezský kraj, ale když nebude, tak hold PPL a ještě jsem dneska nakoupil černé tapecy zadarmo :D chlapík na vrakáči vyhazuje plno plastů, tak jsem je pobral a byli jsme oba spokojení, on nemá bordel, já mám tapce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Takovej vrakac bych chtel mit i tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Tapce zadarmo ? Dobrý kšeft ! -_- máš fotku ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 foto nemám, bral jsem je za šera tak jsem je moc neprohlížel, akorát jsem je umyl a teď jsem zjistil že přední jsou s šedou výplní a zadní s černou :D a řidičův tapec je trošku poškozený, tak si tam zajdu vybrat nějaký lepší :) jinak dneska jsem konečně doladil face budíky, už mi tam nic neprosvítá.. a rozsypalo se mi zavírání loketky, tak uvidím co vymyslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 prý " tak si tam vyjdu vybrat lepší" :D hej to je bordel ! já chci taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Pěkně té své holce dáváš:) Chci se zeptat s tím řazením je to složitě to poladit nebo to mam radši nechat někomu kdo tomu rozumí pořádně aby mi třeba nevyskočil kvalt za jizdy a podobně:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 mi to měnil kámoš mechanik, takže asi tak... vzhledem k tomu že to co mi prasklo je plast a praskne to pokaždé co to chceš povolit, tak musíš mít ten náhradní plast...a pak už jen povolíš obě táhla, nasadíš nový plast, dotáhneš trochu táhla, zkusíš jestli ti tam jdou všechny kvalty, když ne tak povolíš trošku posuneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.