Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

tak dneska jsem zase nakupoval :D za 500,- jsem si dovezl takový bordel domů, no neberte to !

komplet tunel + držák na pití, prahové lišty od předu až dozadu, černé sloupky + jsem si vzal další 2 tapce, sice pobité, ale šly na díly :D ze 3 jsem složil jeden hezký a teď jenom nalepím výplně do předku, objednám tlumení, mdf podložky a dám se do dvěří...ještě teda chybí k dokonalosti a spokojenosti černý koberec a sedačky

na poslední fotce nějaké zbylé díly kdyby někdo měl zájem (a nevšímejte si toho bordelu na posteli, měl jsem moc práce s kucháním tapců, že se mi to nechtělo uklízet)

post-24441-0-18785900-1384796666_thumb.jpg

post-24441-0-42957200-1384796679_thumb.jpg

post-24441-0-34377300-1384797029_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dneska nahozené černé lišty, už se těším až se zbavím té šedé kompletně.. akorát musím sehnat ty černé plasty k sedačkám jiné, ty co jsem vzal jsou z kombajna.. příští týden objednám tlumení a MDF a pustím se do dveří ať můžu nahodit černé tapce

jinak kdyby někdo chtěl šedé díly, tak se jich rád zbavím

post-24441-0-52082800-1385134535_thumb.jpg

post-24441-0-89684900-1385134542_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dneska nahozené černé lišty, už se těším až se zbavím té šedé kompletně.. akorát musím sehnat ty černé plasty k sedačkám jiné, ty co jsem vzal jsou z kombajna.. příští týden objednám tlumení a MDF a pustím se do dveří ať můžu nahodit černé tapce

jinak kdyby někdo chtěl šedé díly, tak se jich rád zbavím

plasty mam, bude zajem ;)

Odkaz ke komentáři

Já právě přemýšlím, že tam dám ty MDF podložky, vytlumím dveře a chtěl bych nakoupit i tlumení navíc a vytlumit podlahu a přepážku za motorem jak tím antivibračním materiálem tak nějakou akustickou pěnou. Jen mě hrozně štve ta cena angry.gif Ale věřím, že by to pak bylo o 100% jiné auto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...