Rolbař Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 gateway se musí měnit u všech mimo MR08 a vejš, sice je hezký, že to u MR07 vypíná na klíček, ale když se to neuspí, tak hold to vybíjí baterku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 a je to jasný, vyměnit a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Mám ho 1,5 týždňa,ale ako som písal,spínacia skrinka ho vypne aj zapne.Nie náhodou tie žerú akumulátor,ktoré idú do OII fl? No a koniec júna 2007 nie je náhodou MR2008?Vo VIN mám ------1Z188-------Neviem,len sa pýtam Prišlo mi 25.6.07 z výroby. Pokiaľ to takto bude šlapať,ja ju nevymením ani keby ma rezali :D ,aj tak som nikdy na radio pri cúvaní nepozeral,vždy len podľa zvuku a pozeral dozadu.Za 1,5 týždňa by už snáď bolo poznať horšie štarty a to som jazdil málo a takmer len po meste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 dle vinka máš MR08, takže není co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Dikes ,to si ma potešil,ale nakodovať by som ju asi mal dať že,alebo to nie je nutné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Nakódované už to máš, kóduje se jen když tam dáš novou-tu musíš nakódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Nj nj :D Chlapi ukazuje bolero vonkajšiu teplotu a čas? Dnes som pozeral návod a taktiež menu rádia,ale nič o vonk. teplote a čase som tam nenašiel,takže asi nezobrazuje,ale v podstate je to zobrazené na maxidote. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Zdar Tazke mam pat otazek,vim,ze to tu je,ale jsem z toho trochu zmaten Chci si poridit bolero,ted mam stream,kdyz si poridim bolero ze SII tak musim i ramecek a kdyz z OII tak ramecek nemusim??? (jo mam climatik) dale musim menit gateway to bim mam r.v.2006,muze mi nekdo napsat,jak to potom nakodovat??? Kabel i VAG mam dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 pomocí programu long coding 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Jojo ten mam taky ale co v nem? V navodu co je tady,tak tam jsou v Lcode i popisky kterej bit co zamena,ale ve verzi co mam ja to neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 kdyz si poridim bolero ze SII tak musim i ramecek a kdyz z OII tak ramecek nemusim??? (jo mam climatik) Ano,bolero do SII má tvar ako Columbus ,Nexus a.i. a do OII ako Stream,Audience 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Akorát pozor, viděl jsem na konkurenčním fóru ještě třetí typ Bolera, které je prý také ze Supa, to asi do O2 nepůjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 To Bolero je určené pre Octaviu MingRui a Superb HaoRui, určené pre Čínu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 popisky pro tohle májí pouze poslední verze VCDS! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Ahoj vsichni, Potreboval bych pomoct s vyberem ramecku pro autoradio skoda bolero ze superba II, momentalne tam mam radio Stream. Ale nemuzu nikde na internetu ten ramecek najit,muzete mi prosim nekdo vyhledat a poslat odkaz na ten ramecek,nebo poradit,jaky tam ma byt,popripade,jestli je na to jen nejaka redukce?? Budu moc rad za konkretni odkaz na e-shop,nebo obchod, diky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Pokud máš climatronic tak toto je on - http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=132 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Super,diky moc,klimatronic sice nemam,ale uz jsem si tam dohledal ten,co potrebuju,diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 (upraveno) Mas OII, nebo OII facelift? Ja tam ten pro klimatic pred fl nenasel. Myslel jsem že se Stream daval do pred fl., ale nejsem si jistej. Upraveno Prosinec 14, 2010 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Mas OII, nebo OII facelift? Ja tam ten pro klimatic pred fl nenasel. Myslel jsem že se Stream daval do pred fl., ale nejsem si jistej. Mam OII, ten pro klimatic tam neni,to je fakt,ale myslim,ze tohle je on,nasel jsem ho jeste jinde...co myslis...?? http://www.audioland.cz/skoda/iso-redukce-...al-ramecek.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Jeste se tam pry musi dat pod ten ramecek,ktery je v odkazem nad timhle prispevkem tahle redukce http://www.audioland.cz/skoda/iso-redukce-...ia-ii-yeti.html Je to pravda? to se tam to radio nemuze nasroubovat a prikryt to tim rameckem? Pisnete pls,jak jste tam radio montovali, diky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ten rámeček je dle mě správný, ten druhý odkaz je v případě že tam chceš dát klasické 1DINové neoriginální autorádio, to k Boleru nepotřebuješ, přišroubuješ na čtyři šroubky a nacvakneš rámeček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Kluci, zajděte do servisu. Tam stojí černý rámeček do OII předFL do 200Kč. Na Bolero ze Supa je stejný jako na navigaci Columbus, Amundsen nebo Nexus. Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj, nemate nekdo fotku jak se zobrazuje parkovak na Boleru? A jeste jeden dotaz na nekoho kdo presel ze Streama na Bolero jsou rozdily v kvalite prijmu tuneru a celkove zvukovem projevu? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 (upraveno) tak grafika takhle a prijem nevim ale posun by tam asi mel byt... Upraveno Prosinec 16, 2010 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Příjem je naprosto v pohodě, jen musím upozornit, že pouze na jednu anténu stál totálně za nic, neustálé výpadky. Vyřešil jsem to kmitočtovou výhybkou a od té doby naprostá pohoda. Ještě doplním, že bylo uplně jedno, v jaké zdířce byla anténa zapojena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 frekvenční výhybka je znát.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 frekvenční výhybka je znát.... Jak to máte pořešené ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Takto http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...ny%20a%20kabely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Diky za rady,uz jsem koupil ramecek z odkazu od stansona, napsal jsem mail jestli maji bez dekorace na manualni klimu a okamzite odpovedeli,ze ano a do dvou dnu byl doma:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak uz mam taky bolero,je to bomba,ale jak rikate s tema stanicema...Je to naprd,jak to porad precvakava pri sebemensi ztrate signalu...To neexistuje nic levnejsiho na zkvalitneni signalu?? dvojku se mi za tu vyhybku davat nechce...A jeste jeden dotaz, uz se tu na to nekdo ptal,ale neodpovedel nikdo... Da se na boleru nejak zobrazit vnejsi teplota? Stream to umel a ted me to trosku znervoznuje,kdyz se podivam na radio a neni tam ten udaj a musim si to nacvakat na palubaku(ne, ze by to byla nejaka velka prace,ale je pohodlnejsi mrknout na raio...) Diky za rady:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.