Ol@f Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 na horni strane je stitek kde je napsana verze HW i SW pri vyrobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 pin ti zjistí bez problémů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Mám dotaz seděl jsem teď v úplně novém superbu MR2012 který měl bolero už s lesklým vzhledem a zapínacím čudlíkem mimo něj. CO mě ale překvapilo že po spojení s Iphonem přes bluetooth lze přehrávat píšničky přímo z iphonu. Tuhle funkci mají všechny bolera? je to asi i podmíněný nějak HF sadou nebo jak to funguje? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 ano,záleží na typu hf sady..radio to umí k aždé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 takze otazka zni pojede SDHC a jaka kapacita s HW006 a SW0036 ? osobne si myslim ze ne a pokud ano videl bych 8GB SHDC class 6 jako optimalni volbu, jakym souborovym systemem kartu formatujete? FAT/FAT32 ? Nebo je potreba nejdrive zformatovat v boleru a pak nahrat songy ? zatim overeno SD 512MB FAT16 zaplneno ze 3/4 rychlost OK a prehrava SD 512MB FAT32 zaplneno ze 3/4 rychlost OK a prehrava SDHC 4GB class 4 FAT32 zaplneno ze 3/4 rychlost OK prehrava SDHC 16GB class 4 FAT32 zaplneno ze 3/4 rychlost nacitaneni znatelne horsi i jedna minuta od vlozeni nez zacne hrat a pokud hraje a jdete do vyberu a zacnete kartou prochazet mp3 se zacne kousat nacitani ID3 tagu zapnuto jeste nekde chci sehnat SDHC 8GB class 4/6/10 a pak uvidime to bude asi optimalni volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 ano,záleží na typu hf sady..radio to umí k aždé Dikes a predpokladam ze columbus to umi taky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Pánové mám dotaz koupil jsem bolero vyměnil ho za mojí audienci ,ale mám problém rádio mi nehraje nekomunikuje mi ze sound systémem tzn. že radio běží ,ale zvuk není slyšet může to dělat gateway jednotka ?? mám ještě starou zkoušel jsem ho na kodovat ,ale nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 neni potreba radio nakodovat pro SS ? JInak pokud nemas indexy gateway uvedene na prvni strance tohoto topicu tak ti Bolero driv nebo pozdeji vymplati baterku treba vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 (upraveno) Toe mi jasné jenže mi to nejde nakodovat když zadám požadavek na SS tak mi to napíše kodování mimo rozsah tak proto se ptám s gateway jednotkou mi to je jasný ... Nemáte tu někdo přesné kodovaní Bolera+ Sound system ??? Upraveno Leden 9, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Tak to vypadá že bolero a sound system z před face se nemají rádi takže pánové pozor na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 dle mého to jde nakodovat, ale nemám vyzkoušeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 dle mého to jde nakodovat, ale nemám vyzkoušeno Nejde včera po konzultaci s Dollim to fakt nešlo udajně by měl být problém v zesilovači sound systému v před face je starší a proto to nemaká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Tak díky chipmannovi mám nakonec já BOLERO :) A zatím vše ok. Ale zajímá mě pár věcí: 1) Jak je to s tím vybíjením baterky ? 2) Potřeboval bych sehnat nějakou redukci na antenu, měl jsem předtím STREAM bez MP3 a antená mi ted nejde použít u tohoto bolera protože je jiná koncovka. Pak bych chtěl jen doplnit Olafovo seznam mám vyzkoušenou SDHC SanDisc class 4 2GB zaplněnou 3/4 rychlost OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 ja vcera zakoupil SDHC 8GB Class 10 a rychlost prochazeni pri 3/4 zaplneni je prijatelna. Zjisti si jakou mas gateway jednotku, v jednom postu na prvni strance tohoto tematu jsou vyjmenovany indexy gateway, ktere radio korektne uspi. Tusim je to post od uzivatele j0ska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Tak gatewayjednotku jsem sehnal a jede t v pořádku. Bolero je super jen mi vadí ta známá věc s jasem. Už i při mírnem světle je display špatně čitelný a za slunečna je to uplně tmavé. Zajímá mě zda existuje ějaká možnost jak tento problém vyřešit ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Jaké máš Bolero? Pokud mi nesvítí přímo na rádio, tak nemám problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Já mám z octavie FL myslím že rok 2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Tak to je potom jasne, do pred fl to chce to ze Superba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 No ale zvláštní je, že když nastartuju poprvé auto tak se zapne rádio a svítí perfektně. Takto svítí asi 1 minutu a pak ztmavne. Tak přeci musí existovat nějaký způsob jak tam ten jas udržet, když tam ze začátku je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Kdyby jsi si to tu precetl, tak by jsi vedel ze si jas bere z cidla v budicich, ktere v pred fl neni. Myslim ze by jsi musel upravit elektroniku v radiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Nooo tak pokud by to šlo a bylo to ověřené a funkční tak bych šel i do té upravy. Je to opravdu zvláštní dneska jsem jel a 5 minut to vydrželo svítit a pak to zhaslo ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hatri Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Zdar chlapi, pred par dnami som si nahodil do OC 2012 bolero, neviem aky typ presne, ale mam hned niekolko problemov, o ktorom som sa tu nic nedozvedel. verim, ze mi pomozete :) 1) dnes som si nahodil na vystup zadnych repro (original v zadnych dverach nemam nic) basak aktivny. cize zapnem radio, basak hraje, predne repro tiez, je vsetko ok, ale na moje velke prekvapenie, ze mozem ovladat balance, ale funkcia FADER nie je... nerozumiem 2) sparoval som moju nokiu E52 s maxi dotom, kde je komplet telefonny zoznam, vsetko funguje ako ma, na radiu mi napise cislo volajuceho, ale v telefonnom zozname v radiu su len bodky. na maxi dote je zoznam normalne vypisany. kto tomu ma rozumiet? :) pisete tu o vybijani baterie, ako aj o nejakom gatewayi, absolutne nemam ponatia, co to je a naco. vopred dakujem za pomoc pri vyrieseni tohoto vskutku veseleho problemu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 ty vybíjení nemusíš řešit, to se týká starších aut než 2008.. fader mít nebudeš, je to otázka kodování a originál repro.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 chci se zeptat do octavie Tour 2 musim mit bolero taky ze supa 2 nebo muzu mit normalne s faceliftu to bolero aby mi fungoval jas?Diky za info... Myslim ale ze by mel fungovat jas normalni s faceliftu kdyz tam dam to Bolero ze??Co jsem tak cetl tady..diky za upresneni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 V OIITour pôjde bez problémov, keďže OIITour má rovnaké budíky, ako OIIFL a čidlo je v nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 jo jo diky myslel jsem si to ale jinac diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dave12 Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Ahoj všem, vím, že se to tady už řešilo, ale myslím, že jsem nenašel odpověď s nějakým řešením. 1. Mám Octavia II MR 2008, Bolero(ne ze superba), budíky bez MD. Display na boleru je téměř nečitelný, jak oblafnout nepřítomnost světelného čidla na budících, aby byl display čitelný i za dne? 2. Mám zadní parkováky, ale na Boleru mi jde pouze zvuk, nejde grafika. Co s tím?? Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 1. nic 2. vymena jednotky parkovaku a prepinovani na CAN pohonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dave12 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 neznáte někoho z okolí Ostravy, kdo by mi mohl pomoci s Bolerem v mé OII?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 neznáte někoho z okolí Ostravy, kdo by mi mohl pomoci s Bolerem v mé OII?? COSBY ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.