pavel71 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 otevřít motor šroubovákem vycvaknout krytky matek co drží ty dva plasty matky 10 oříškem na gole vytočit a plasty dát stranou ted odpojíme hadice podtlaků viz foto: dále sundáme to plastovou hadici sání na obou koncích stáhnem spony kleštěma a s toho odvětrání to jen stáhnem postupujem opatrně at se hadice neponičí ted je třeba vycvaknout lanko plynu otočíme klapkou a za pomocí šroubováku ho vycvaknem dále je třeba odpojit klapku od elektriky ted vytočíme torxem 30 čtyři šrouby jenž drží samotnou klapku na sání 2 nahoře 2 dole a klapku stáhnem a natočíme tak aby sme se dostali na 2 hadice chlazení pokud někdo klapku bude měnit musí hadice odpojit já klapku jen čistil a hadice nechal tam kde sou ted si klapku pootočíme tak abychom jí mohli za pomocí čističe brzd hadru a šroubováku s obou stran důkladně vyčistit :) po té co klapku vyčistíme můžem nahlédnout jak to vypadá pod plastovým deklem z boku klapky povolíme 6ks torxů 20 a slabším šroubovákem podeberem dekl a sundáme ho pozor pod ním je gumové těsnění já to celý skoukl jestli to není nák poškozený či špinavý a ty odporový dráhy jemně vzal DIAVOU pak to zas zavřel ted už jen namontovat klapku zpátky nacvaknout lanko plynu dát zpět hadici sání a podtlaky vrátit krycí plasty a je skoro hotovo :) ted natočíme auto necháme ho ohřát na provozní teplotu a za pomocí VAGU provedem základní nastavení klapky odměnou nám budiš nechcípající auto a klidný volnoběh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Mě by zajímalo jak tu klapku přes vag základně nastavit? Čistim jí pravidelně, ale přes vag jí nikdy neupravuju. Nebyl by nějákej návod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) já to dělal dle VIS co mám v počítači až se dostanu do garáže tak ti postup opíšu z hlavy ho nevím takže : vypnout všechny spotřebiče teplota motoru musí být 80 stupnů klapka zavřená vyčištěná postup základního nastavení: spojit s ŘJ motoru,číslo kanálu 00,přizpůsobení,vymazat adaptační hodnoty, nová hodnota 000- přednastaveno uložit číslo skupiny 098,základní nastavení start ŘJ si uloží krajní hodnoty a provede základní nastavení ,zkontrolovat ustálené zobrazené hodnoty: 4,29V 3,42V 00000100 00 PO PROVEDENÍ ZÁKLADNÍHO NASTAVENÍ JE TŘEBA VYPNOU ZAPALOVÁNÍ NA MINIMÁLNĚ 30s Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Super, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Riggs Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Zdravíčko pánové, jen bych vám dopnil pár poznatků když jsme čistili: - vůbec se nebát klapku pěkně celou odpojit, my jsme ji odpojily od hadic vyhřívání a nevytekla ani kapka chladící. - ohledně čištění uvnitř klapky konkrétně té odporové dráhy doporučuji pouze isopropylalkohol cokoli jišího není vhodné. Řešil jsem na jinších fórech kde se věnovali čištění odporových drah potenciometrů atd.. - a pro jistotu jsem kvalitní vazelinou jemě přetáhl i ty ozubená kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Zdravíčko pánové, jen bych vám dopnil pár poznatků když jsme čistili: - vůbec se nebát klapku pěkně celou odpojit, my jsme ji odpojily od hadic vyhřívání a nevytekla ani kapka chladící. - ohledně čištění uvnitř klapky konkrétně té odporové dráhy doporučuji pouze isopropylalkohol cokoli jišího není vhodné. Řešil jsem na jinších fórech kde se věnovali čištění odporových drah potenciometrů atd.. - a pro jistotu jsem kvalitní vazelinou jemě přetáhl i ty ozubená kola Aha, tak tu elektrickou část klapky s ozubenými koly jsem ještě nečistil, ale právě se na to taky chystám. Jenom kde se dá ten isopropylalkohol koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Riggs Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dá se koupit v lékárně, teta pracuje u dr. maxe, extra ho objednávali pro mě. Měli by ho mít teoreticky nějaké lepší barvy laky atd... mám přesně: http://www.lancomat.cz/ipa-1000-isopropylalkohol-1000ml-p6703?ref=heureka.cz# jinak používají ho servisáci třeba na čištění hlav starých videí, a právě na ty odporové dráhy potenciometrů a podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Predava sa aj pod nazvom IPA (IsoPropylAlcohol) ako sprej v predajniach elektronickych suciastok (GME, SOS a pod) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Čím mažete ty dráhy potenciometru? Tady píšete že diavou, jakou přesně? Nebo něco speciálnějšího než leštěnku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Ja klasickou Diavou originál. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Chystám se taky na čištění klapky včetně čištění té dráhy potenciometru, sice doma červenou Diavu máme, ale co použít třeba sprej na kontakty http://www.oleje.cz/p/coyote-kontakt-plus-150-ml-sprej--16816 , nebo má ta diava nějaké opodstatnění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Ty kontaktoly atd. jsou dost agresivní, to bych tam nedával právě určitě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 (upraveno) Teď už je mi to jasný :palec: Jinak ta diava je myšlená ta červená, že? :) Upraveno Leden 1, 2017 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 Zdá se mi, že na čistění klapky by byl vhodnější obyčejný benzín než drahý izopropyl, benzín lépe odmašťuje. A na odporovou dráhu potenciometru bych Diavu nepoužíval. Kdysi (před cca 50 roky) se to sice doporučovalo na čistění potenciometrů, ale výsledky nebyly valné a navíc - jestli dneska ještě existuje Diava, kdoví co to je za sajrajt. Na tu odporovou dráhu bych použil líh nebo ten izopropyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 Jj, červená. Co jsem koukal, tak obsahuje z těch čistících látek petrolej. Ten právě dělá na nábytku ten lesklý povrch. petrolejem myju řetěz na mašině, kde vše očistí a diky své mastnotě chrání gumičky. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Teď jsem koukal, že ve složení kontakt sprejů je právě petrolej. :-D Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 A tak co teď? Upřímně, já Diavě moc nevěřím, když je to v podstatě mořidlo na nábytek...? :O Rád se ale nechám poučit. Jinak když mi na myši u PC špatně fungovalo rotovací kolečko, tak jsem právě ten snímač prolil tím kontaktolem co jsem dával odkaz a zase to funguje, tak jak má, tak bych řekl, že i na tu odporovou dráhu by ten sprej mohl být dobrý (zatím jsem s ním nic nepokazil)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 Možná je to o způsobu a množství. Když trochu stříkneš na jemný hadřík a jemně jím potenciometr otřeš, nic by se stát nemělo, ne? [emoji6] Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 To si osobně myslím taky, ale právě proto se ptám, abych něco neposral a radši dám na rady ostatních, co to mají vyzkoušený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 Na ten potenciometer Pouzit minimalne mnozstvo !!! 1 - isopropylalkohol, alebo 2 - nudzovo denaturák , alebo 3 - petrolej riedený technickým benzínom v pomeru 1:1 ale ja osobne som za http://www.softcom.sk/eshop/teslanol-cistici-prostredek-na-kontakty-s-ochranym-ucinkem-sprej-200ml_d109341.html je to trochu ine ako kontaktol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Hezké, ze používáš Teslanol, ale videl jsi složení? Lehký petrolej, těžký petrolej a hnací plyny[emoji3] Takže je petrolej dobrou volbou. [emoji6] Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 kluci dnes oktávie 1,6 55kw lítaly otáčky nahoru dolů.klapka zadělaná jak svina vyndal sem to vyčistil z boku rozebral odporovou dráhu pokapal diavou jemným štetcem potřel a složil poté start ohřátí auta nastavení vagem a auto přede jak kotě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Šikovný [emoji106] Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saslin Odesláno Prosinec 28, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Zdravím,chci vyčistit klapku na octávii 1.6i 74kw .Můžu pak provést základní nastavení s diagnostikou ELM 327 Bluetooth?Pokud to někdo dělal,poprosil bych o postup.Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Prosinec 28, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Jakou aplikaci na to máš? Sám jsem zkoušel elm 327 a nedokázal jsem to propojit. Deset i placených aplikací a nic. S Fiatem ok, tady ani prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 29, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 A má tvoje okta OBDII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Prosinec 29, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 Ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.