LadikRS Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 (upraveno) Konkrétně o Millteku za jízdy nějak nevím. To spíš slyším motor (ale to je díky IC a filtru). Takže předpokládám, že jiní výrobci na tom budou podobně. Zkoukni různé zvuky na Youtube :) Upraveno Říjen 3, 2016 uživatelem LadikRS Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 já uvnitř sice slyšim zvuk výfuku,ale hrozně minimálně,takže i spolujezdci vzadu cajk.zatím co jsem vezl lidi,tak si nikdo nestěžoval.teď minulou sobotu výlet do Rakouska ve 4 lidech a nikdo nic neříkal. Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Říjen 7, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2016 Luk.ass: tyjo to mě někdy musíš ukázat, já mám ten samej konec od laytingu ale jinak vše zachováno (střed,kat) a když už se teda pořádně ohřeje tak po delší jízdě bych teda uvítal větší ticho :D Ale pouze při vypnutém rádiu, když mám zapnutý rádio tak o výfuku nevim.. Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 7, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2016 Tak 4 válcový turbo bude znít vždycky jako vysavač, mě spíš šlo o to aby to pak nedělalo kravál vevnitř, když bych tam dal holou trubku, páč nemam rád, když se jede někam dál a člověk poslouchá 5 hodin dunění vejfuku :D Ladik: né díky, budu teď dávat auto do laku, takže na nerezovej catback určitě peníze nebudou :) ač zní hezky ;) mám KAT, místo střeďáku mám středovej díl z TDI (čistá trubka) a na videu je ještě origo zadní tlumič. Zvuk se trochu zlepšil, ale v interieru život neotravuje, lepši je si to pustit do sluchátek to video. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 9, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2016 Už sem obednanej na střední díl od Tyllu. :)O víkendu sem konečně dodělal tlumení i u druhejch dveří a zároveň sem vyměnil zámek (už 3tí, a z PZ zámku se taky ozývaj pazvuky a nezamyká, takže budu mit vyměněný všechny nakonec :D ), a nehraje to vůbec špatně. Sem zvědavej jak to bude hrát, až se to zahoří a budu tomu moc trochu povolit uzdu. :) Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 11, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 Tak určitě někdy nebude problém se sejít a ukázat,že to neni nějak extra slyšet.nebo já to alespoň tak vnímám... Luk.ass: tyjo to mě někdy musíš ukázat, já mám ten samej konec od laytingu ale jinak vše zachováno (střed,kat) a když už se teda pořádně ohřeje tak po delší jízdě bych teda uvítal větší ticho :D Ale pouze při vypnutém rádiu, když mám zapnutý rádio tak o výfuku nevim.. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Tenhle tejden mi dělali servis, tak sem si nechal vyčistit sací koš a pěknej sajrajt, zakarbonováno, zbytky silikonu, otřepy od opravy závitu (nakopat je doprdele za to, tam už si auto nedám). Tak sem rád, že sem tu vanu nechal sundat.A měnil jsem si dneska PZ zámek, už jsou hotový všechny 4, ale dioda pořád nebliká. Nevíte jestli se musej chyby těch zámků vymazat z ŘJ aby SafeLock fungoval? Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Já nic nemazal a fungovalo mi vše tak, jak mělo. Co třeba řídící jednotka stahovačky, nemáš ji vyrezlou? Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 netušim, ale diagnostika mi psala nevěrohodný signál zámku u třech dveří,než sem to vyměnil, a zamykání funguje jak má. Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 15, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 Nevím no, já měl nefunkční 3 zámky, vše jsem vyměnil a vše fungovalo kromě dveří u řidiče, kde byla špatná ta jednotka. Tu jsem vyměnil a vše funguje. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Mě funguje všechno jak má, i když se zamknu vevnitř tak táhnutím za kliku nejde otevřít žádný dveře. A vypsalo ti to problém na diagnostice? Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Psalo mi to problém se zámkem (spolu s repro a ještě něčím). Po výměně jednotky začalo vše fungovat. Jen teda mně to nezamykalo vůbec, dokud jsem ji nevyměnil. Co jsi kupoval za výrobce zámku? Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 2x borsehung, 2x vikaTy borsehungy jsou znatelně lepší, ale blbě se scháněj za slušnej peníz. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Dnes konečně přezuto :D Ráno sem měl bobky jako blázen :D Fotka ještě na létech :DJinak auto sem přivez včera z lakovny, už tolik nehraje všema odstínama po danteho "opravách" :D Lakován zadní nárazník, oba zadní blatníky koplet díl a pátý dvéře. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 pěkné to máš :) Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 To je focený v Říkově u Panenky, že? To jsi z okolí... Jinak to máš fakt pěkný, kde jsi nechával lakovat? Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 No přímo z okolí nejsem, ale k Panenkoj jezdim už tak ze zvyku, páč se s nim znám přes fotra :D Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Pánové, jaký dáváte vzpěry do kufru? Scháním nějakej neoriginál, co nejlevnější, ale aby to samozřejmě melo dojezdy. :) Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Slyšel jsem, že prvovýroba je Stabilus, je to pravda? Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 já dal Starline a fakaj rok a za mě dobrý za tu cenovku.Nejsem sice zastáncem týhle rádoby značky,ale řekl jsem si,že vyzkoušim a uvidim.Jinak mi je více lidí "chválilo" že jsou OK.ale bavím se o kombajnu,jak je to u liftbacku to netušim. Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u6827550g-plynova-podpera-patych-dveri-rs-eu-25373.html Já do svého RS koupil tyhle, protože ty originály už v zimě nedržely. Bohužel nemám auto doma, je u známýho zazimovaný, takže nemohu říct jak fungují. Jedině až se dostanu k autu a vyzkouším... Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Dostal jsem se včera k autu, bylo kolem -5°C a auto stálo do kopce. Výsledek? Zadní vrata doslova letí vzhůru. Má to sílu. Jsou to teleskopy Magneti Marelli. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Budu v dohledný době řešit lakování, kde ti lakovaly ty díly a jak jsi pokojen? Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 V kufru už mi leží Stabilus, prej hodně dodávaj hodně do prvovýroby, ale dělaj jen 515N, tak doufám, že to bude stačit. Zatím jsou v krabici v kufru. :D surfman: Hele, dělali mi to v MC Lak v Úpici. S lakem jako takovým jsem spokojenej, jsou tam šikovný a celkem pečlivý. Jen je to u nich maličko horší s termínama, jsou prostě zavalený pořád. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Tak přezuto, dokoupil jsem 2x Vredestein Ultrac Vorti, abych měl kompletní sadu. Mimo to jsem ještě pospravoval děravý hadice od sekundárního vzduchu a nechal čerpadlo protočit s odpojenou hadicí, aby z něj vylítala voda. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Pěkný to máš...už mám taky přezuto. Jak jsi přišel na děravý hadice od sekundáru? Nějaký poznatky po výměně? Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 No hlavně se mi rozsvítila ponorka :D a po startu sem slyšel takový prskání, tak sem otevřel kapotu a z tý jedný hadice prskala voda. Ale neměnil jsem je, jenom jsem je omotal takovou bužírkou, on tam nijak velkej tlak není. Změna asi žádná, on tam ten sekundární vzduch je stejně uplně nanic. Oni se tam v jednom místě ty hadice dotýkaj a jak se o sebe třou, tak se jedna prodřela. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Nějak mi kolísá volnoběh, není to o moc, ale je to víc než by mělo. Mám trochu podezření na některou cívku, popř. škrtící klapka, ale VAG je bez chyb. Myslíte že by to mohlo bejt tím? Hadice mam prolezlý, svíčky jsou měnený, sání i klapka čištěný. Jinak jede auto uplně normálně. Nebo nevíte o někom v okolí Pardubic nebo Trutnova, kdo by to uměl proměřit cívky a klapku? Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Taky mi to trochu kolísá, hlavně za studena. Zatím jsem neměl čas řešit. Vag mám taky čistej. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky