John1976 Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Zdravim Chci se zeptat umi to emulovat i multifunkcni volant predface O2 2007 na face radiu (volume atd.) Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 maros: to robí aj mne, vždy keď sa vracá do východzej polohy tak sa mi vráti trošičku vyššie, ale párkrát to nevadí a nepoužívam to pri každom zaradení spiatočky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 k tomu zrcátku, když je to v automatu, tak je třeba mít ovládač v poloze O a ještě před nebo během zařazení zpátčky je třeba hodit blinkr (stačí komfort blik), u nastavení manuál ovládač v poloze R to, že se zrcátko nevrací na přesnou polohu se stává, a k tomu slouží funkce offset (nebo jak to tam je) bud nastavíš mínusovou nebo plusovou hodnotu, podle toho kam se to sklíčko vrací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 tak ta poloho AUTo funguje na ten blinkr jak pise Dragole Stejne je to u mne na prd. Nefunguje ani korekce tim ubiranim v polozce offset. Proste 5 krat to zkusim a zrcatko jede při kazdem vyrazeni vys a vys. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 maros jestli u tebe není problém se zrcátkem, že už ti špatně chodí motorky. Mě se to vrací většinou do stejné polohy a jednou za čas (např. po 10ti sklopení) je to o něco výš., tak to jen ovladačem ve dveřích vrátím do správné polohy a je to zase OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 vis ze jsem si to také pomysle minule ,jak jsem to zkousel podruhe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 zkus si stahnout okynko a normalne pohejbat ovladacem zrcatek nahoru a dolu jestli je jedno zrcatko hlucnejsi tak rozebrat a zkusit promaznout pokud to nekde jde. Mam to taky jedno zrcatko mam tak o 200% hlasitejsi ale jeste jsem se k tomu nedostal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 uz jste nekdo aktualizovali na fw 4.0 ? ma to cenu aktualizovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Také cekam,se mi zda ze nic zásadního pro mne to neprineslo (podle popisu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Podle me ta 4.0 pro nás není nijak důležitá. Taky jsem ji tam ještě nedával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Mam dotaz na jeden parametr Polaru a to hladina oleje. 1. nevite v jakych jednotkach se to udava...mam tam hodnoty pohybujici se mezi 50-70 ... neceho, ale nevim ceho..jestli to jsou mm?? 2. opet hladina a tentokrat otazka zni, proc je to po startu prvnich 300m na hodnote 0. Jde mi o to, ze mi asi nejak blbne cidlo haldiny oleje, protoze me palubak neustale hlasi at zkontroluju olej a ten je s hladinou v poradku...tedy na pul cesty mezi min a max riskou :( Potreboval bych to nejak skodovce dokazat, at uz konecne vymeni to cidlo a nevymysli kraviny, jako pri posledni reklamaci, kdy mi neuveritelne vymenili merku hladiny oleje s tim, ze je prilis dlouha...to uz jsem fakt ziral :(((( Popr. bych potreboval jeste jednu drobnou radu a to jestli se da vycist ta hladina pomoci VAGu? Dik vsem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Psal jsem ti SZ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Mě PolarFis hladinu oleje neukazuje vůbec u mě tato funkce není podporována, takže ti moc neporadím. Ohledně diag už ti to asi psal fido. To s tou výměnou měrky oleje je snad vtip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Jj psal uz se o tom domlouvame. Ano s tou merkou hladiny oleje je to naprosta pravda...kdyz me to rikali, ze dostali takove doporuceni od MB, tak jsem se tam smichy valel, nez-li jsem pochopil, ze to mysli naprosto vazne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 V budukach (17) -merene hodnoty - v kanalu 06 pole 01 (max hodnota oleje) pole 2 ( min hodnota oleje) Pole 3 (prumerna hohnota oleje) v motorovce (01) -merene hodnoty - v kanalu 09 pole 01 (hladina oleje v mm) ... ja mam 68 mm po dojeti cca 5 minna rovine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 me to ukazuje hladinu oleje caa 23 za jizdy. Jinak tento parametr se zacne objevovat az ma olej 40,voda 50 a vice stupnu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Pokud měl někdo problémy s verzí 4.0 (např. s mizením funkci v diagnostickém menu), tak je nyní k dispozici verze 4.1 beta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Hoši vy jste mě teď ale pěkně nasrali, to si musím koupit :) Zvládnu montáž sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Mam dotaz na jeden parametr Polaru a to hladina oleje. 1. nevite v jakych jednotkach se to udava...mam tam hodnoty pohybujici se mezi 50-70 ... neceho, ale nevim ceho..jestli to jsou mm?? 2. opet hladina a tentokrat otazka zni, proc je to po startu prvnich 300m na hodnote 0. Jde mi o to, ze mi asi nejak blbne cidlo haldiny oleje, protoze me palubak neustale hlasi at zkontroluju olej a ten je s hladinou v poradku...tedy na pul cesty mezi min a max riskou :( Potreboval bych to nejak skodovce dokazat, at uz konecne vymeni to cidlo a nevymysli kraviny, jako pri posledni reklamaci, kdy mi neuveritelne vymenili merku hladiny oleje s tim, ze je prilis dlouha...to uz jsem fakt ziral :(((( Popr. bych potreboval jeste jednu drobnou radu a to jestli se da vycist ta hladina pomoci VAGu? Dik vsem za radu. Hele, dvě stránky zpět se t už řešilo (http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16378&view=findpost&p=1367156), takže můžeš kouknout i tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Hoši vy jste mě teď ale pěkně nasrali, to si musím koupit :) Zvládnu montáž sám? sam a k tomu levou zadni, pripojuje se to na gateway, je to prace na 10 minut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Ale ak si na to netrúfaš tak sa dohodni s Alessim a on ti ho aj namontuje.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak to bych měl zvládnout, díkec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 stačí jen namontovat? žádné dodatečné kodování není třeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 stačí jen namontovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Koukam ze nam vsecko slape,tak zadne vychytávky uz nevymysleji :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 ted pracujou na novem Leonu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misut22 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Omlouvám se za vsuvku mimo téma ale: Má to cenu dávat na O1 TDI 81kw L&K r.v 2001 (tusim ze v popisu jsem nasel ze by to melo byt compactible). Display u budíku je ale strasně malinky na zobrazení té spousty udajů. Existuje na O1 případně nejaké podobné rozšíření? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Na O1 Polar Fis nefunguje. Na O1 bylo podobné rozšíření a to se jmenovalo J-Dot a D-Dot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasenko16V Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Zdravim vas chlapci pujde mi to na oktave 2 77 kw maxidot jednotka O16DJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Ano půjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.