Ol@f Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 jako urcite tam byla ta starsi generace, tenkrat jsem to bral tak ze 1.8TSI v passatovy az moc ohrozovalo nektere modely Audi. No uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Asi nieco na tom bude s tou spolahlivostou.okrem termoregulatora som zatial iny problem nemal pokial neratam blbcou v skodovke co mi vyrobili dalsi... Mam financovanie na tretinky. Na buduci rok v maji to mam z krku . Jazdim dost rychlo a setrne ale tomu motoru to nedarujem ak my ma odist tak radsej teraz kym je v zaruke. Dnes uz asi ziadna znacka nerobi kvalitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Caute ten motor my sice vymenili ale pri pridavani pocut take cudne zvuky ani neviem ako by som to opisal. Stale jazdim tak do 3000-3500ot/min. A od vymeny mam nabehanych asi 700km. Co s tym je? Je to normalne a potom si to sadne a prestanu tie zvuky, alebo ako.Ked som to kupil tak za nova tie zvuky to nerobilo. Poradte my prosím niekto uz som z toho zúfali. Skuste poradit co to je, alebo co mam s tym robiť. Cert my bol dlzny tu 1.8cku. Mal som pockat na RS a este by som to mal lacnejšie. Tu je link na ten zvuk. Podotýkam, ze to nie je zvuk mojej O3, ale je to presne take iste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 to zní skoro jak rezonování něčeho ve výfuku třeba uvolněná překážka nebo taky :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 předpokládám že předtím auto stálo... předhřívá to, klasika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Nepravidelný zvuk motoru zhruba do 41 vteřiny je dost podobný zvuku staré 1.4 TSI po startu déle odstaveného studeného motoru za venkovní teploty vyšší než zhruba 13 -15 °C. U 1.4 TSI je to normální - jak píše marek - zahřívá to katalyzátor. Lze předpokládat, že toto bude něco obdobného. Co tam drnčí potom, nemám tušení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Lenze to robi aj ked sa zohreje hlavne pri pridavani plynu. Ved ked to bolo nove to nerobilo vobec. Kto vie ako to zlozili. Ja uz tomu autu neverim. V lete chcem ist do Chorvatska a ked nahodou klakne v Madarsku co potom. Kto my to vsetko preplati celu dovolenku a vsetko okolo toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 No a byl jsi to resit na servis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ved sa tam chystám v pondelok, alebo v utorok tak uvidím ako pochodím. Snád to daju nejako do kopy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Auto je uz v servise tak uvidime. Ale este pred tym sa my podarilo zistit odkial ide ten cudny zvuk. To miesto som oznacil na obrazku. Ani neviem co to je a na co to je. Vie mi niekto povedat ci je to vazna porucha alebo ako sa to da odstranit. Proste nieco. Moze to poskodit motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Je to vysokotlaké palivové čerpadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 jj presne tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktaván Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Kluci, mám problém s mou DSG převodovkou. Ve Škodovce se nějak netváří na opravu, můžete mi poradit? Zatím jsem našel toto Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 jaká dsg převodovka, jaky auto http://www.prevodovky-sixta.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Dnes som sa bol pýtať v servise, ze co je s autom a odpoved. Chyba sa neprejavila. Tak Ja neviem ci su hluchy, alebo co. Ved to tam drnci. Ak nepochodim tak to skusim inym sposobom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Píšu to tak nejak uz po několikátý.... Servisů je jako sra.... Je potřeba pokud nejsou ochotni řešit tak řešit s centrem péče o zákazníky v MB... Trošku pohrozit a věci se začnou většinou hejbat byl to můj osobní případ a už několika lidem to pomohlo takže doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Dakujem za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bigbopp Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 to Sagi27: Ten chrastivý zvuk z motoru bude asi normální, mně to dělá něco podobného (O3 1.8TSI). V servisu si to přede mnou poslechl mistr a řekl mi, že to dělá tyčka regulace obtoku turba, která je volně uložená, ale těžko říct jestli je to ono. Každopádně už jsem s tím najel cca 5 000 km a nic se zatím nevysypalo. Po pořádném protažení motoru se mi zdá, že to trošku ustalo, ale stále to tam slyším, hlavně při rozjezdu s otevřeným oknem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Dakujem ti bigbopp uz som kludnejsi. Dufam ze mas pravdu. Ale rad by som sa stretol s niekym kto ma O3 1.8TSI a vypocul si zvuk jeho motora. Budem rad ak sa my niekto ozve. Som ochotny prist. Som z Presova takze do tych 150km pridem. Nech mam dusu na pokoji. Prosim Vas zareagujte niekto. Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Auto je uz v servise tak uvidime. Ale este pred tym sa my podarilo zistit odkial ide ten cudny zvuk. To miesto som oznacil na obrazku. Ani neviem co to je a na co to je. Vie mi niekto povedat ci je to vazna porucha alebo ako sa to da odstranit. Proste nieco. Moze to poskodit motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Nechapem preco ma citujes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Caves Sagi . Som z Michaloviec . Ked budes mat cas mozes si prist vypocut moj motor. Mozes napisat emailovu adresu a ja ti poslem cislo na mob a dohodneme sa. Ja som z auto zatial spokojny . Jedina vaznejsia porucha bol termoregulator. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Ved som napisal bigboppovi. Dufam ze mas pravdu. A nie som odbornik. Aha sorry nepochopili sme sa. Napisem ti ss a dam ti cislo Prezvon a Ja ti zavolam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Ok. Kludne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Nalakovane disky teron pomocou plasti dipu Cerstvo urobene http://automoto.cas.sk/clanok/189943/volkswagen-ukazal-sportovejsi-passat-pre-usa Precitajte si . Zaujimave. 184 kw= 250 koni motor ea888 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 (upraveno) Ahojte, Vyberam OIII Combi a musim rozhodnut cim skor aky motor vybrat medzi. Moznosti su : 1.8TSI / DSG7 alebo 2.0TDI / DSG6, Auto bude vo verzii Combi a DSG Rozdiely na papieri su jasne 1.8TSI + tichy a kultivovany motor + multilink zadna naprava + 7 kvalt DSG - spotreba, spolahlivost motora??? 2.0TDI + spotreba, dojazd + spolahlivost sa da dost jasne overit - hlucny motor - DSG je 6 kvalt - jednoducha zadna naprava Aby som sa vedel finalne rozhondut, prosim majitelov 1.8TSI 132kW alebo ludi co maju skusenost - ake mate realne skusenosti s tymto motorom (1.8TSI): - realna spotreba : idealne ak to viete niekto priamo porovnat so starsim 2.0TDI 103kW s DSG alebo s manualom (tento motor som mal doteraz, spotrebu som mal dlhodobo na urovni cca 6.5L s prevahou jazdy v meste a dialnice) - spolahlivost / poruchovost : z toho co tu citam mam dost obavy, taktiez nikto jasne nepotvrdil ze problemy s retazovym rozvodom su uz definitivne minulostou ... Nemam sa obavat? Dik za odpovede Upraveno Květen 19, 2014 uživatelem boco818 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 (upraveno) 1.8 TSI manuál 6q jezdím dlouhodobě do 8 / 100. Defenzivně, ne však pomalu. Převážně město. Důkaz místo slibů :-) edit: ad spolehlivost za rok co ji jezdím: * 2x samovolně vybitý akumulátor, odtah do servisu, příčina nezjištěna * občasné pády do nouzáku (cca 2x měsíčně), pomůže vyp/zap, příčina nezjištěna * výměna termoregulace (storka se servisem viz podpis) * EA888 narozdíl od CDAA nežere olej (tolik) - za 22 tkm jsem dolil nedávno 0,5l V přímém porovnání s O2 horší materiály, srovnatelný jízdní komfort, silnější motor. Spotřeba srovnatelná. Pěkné a podrobné porovnání O2 a O3 tu někde je. Upraveno Květen 19, 2014 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 - spolahlivost / poruchovost : z toho co tu citam mam dost obavy, taktiez nikto jasne nepotvrdil ze problemy s retazovym rozvodom su uz definitivne minulostou ... Nemam sa obavat? Po něco více jak roce prodeje OIII ti to nikdo spolehlivě neřekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 máme OIII 1,8TSi 7°DSG, zatím musím zaklepat jezdí naprosto v pohodě :).... Co se týče spotřeby tak táta jezdil u OII 2,0TDi 103kw bez dpf za 6,5, nyní má dlouhodobou 7,4 což si myslím je hodně luxusní na to že se s tím nejezdí na spotřebu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Co sa tyka auta o3 a motora som zatial velmi spokojny. Motor 1,8 tsi a 7 st Dsg super zladene. Diesel uz nikdy viac. Zatial jediny problem bol v termoregulatore a vydkocena hadica z chladica, ale to bola zle odvedena praca mechanika. Spotreba podla nohy od cca 5,5 l- xy. Mesto dlhodobo okolo 7,5 - 8 l. Najazdene mam 25100 km. Kupene 7.5 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.