štěpán 4x4 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jirko bud v klidu taky je más stopro poškrábáné a když to nevidíš stačí nasvítit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 No mozna to bude taky tim, ze moje auto nebylo nikdy v mycce. Asi po nasviceni neco bude videt, ale pouhym okem svetla vypadaji netknuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Mame cca stejne najeto, ale predni svetla mi prisla pekna, nijak poskozena. Musim se na to poradne podivat Jinak stejne jako Jirkova kara nebyla moje nikdy v mycce, pouze rucni myti a auto garazovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jj, pouze rucni myti a garaz. U Passata jsem mel svetla hodne zasly a vyzrany od ostrikovani. U Brambory mi prijdou jako novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 ruční mytí neznamená bezpečné mytí!! i nesprávným ručním mytí se dá vyrobit hodně slušná škoda a pochybuju že někdo z vás umývá dvoukýblovou metodou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Urcite mas pravdu, ale je to urcite bezpecnejsi nez kartace z mycky. Mam auto z roku 2006 a kdyz ho porovnam s autem co jezdilo do mycky, je to nebe a dudy. Nejaky skrabanecky se tam najdou, ale na skoro 7 let stary auto to nic neni. I kdyz v dubnu kdyz to vyjde, rad bych nechal lak strojne rozlestit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Přesně tak,jakmile to nasvítiš tak se nestačiš Jirko divit :( Taky jsem si řikal že třilety auto bude mit suprový lak ale sobota mě přesvědčila že budeme muset máknout... Kluci: poradte mi jaký je postup při natření třmenu aby to nějaký pátek vydrželo? Je potřeba nejdříve základní nátěr? Je mi jasny že to budu muset ocelákem pořádně vydrbat ale co dál? Popř.odkaz na nějaké stránky kde se ta spec.barva muže objednat? Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 kup hammerite je to držák. na ocelák se vykašli a vem si brusku s drtěným kotoučem a ušetříš si hodně sil jinak pěknej kočár 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 A pockal bych, az bude po zime. Dokud je na cestach sajrajt a soli to, tak zbytecne ten nater bude sul nicit. Jinak taky doporucuju hammerite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 (upraveno) Díky kluci,ted to dělat nebudu.Udělám to až když budu dávat letní bačkory. K té modré metalíze červená barva je asi blbost co? To bude jako pěst na oko takže pak jedině ta stříbrná a nebo šedivá,hlavně aby to v tom barevném odstinu ke koupí. http://www.barvy-laky-unimax.cz/barvy-na-kov/barvy-jednovrstve-2v1-3v1/hammerite-komaprim-3v1-samozakladovy-email Mich: díky za pochvalu,snažím se to udělat k obrazu svému,trochu se odlišit ale decentně Upraveno Únor 18, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Alkyton nebo Hammerite, tím chybu neuděláš ;) A odstín bych dal kladívkovou šedou nebo lesklou černou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Jasne že červenú, bude to ladiť k zadným svetlám. Iná farba tam moc ani nevynikne podlamna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Jasne že červenú, bude to ladiť k zadným svetlám. Iná farba tam moc ani nevynikne podlamna. předpokládám, že z toho Roman nechce mít cirkusové vozidlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Zalezi jestli to bude ladit do elegance nebo do vystrednosti. Ale jak znam Romana, tak spise elegance :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Ale ked tam nedá peknú prenikavú farbu ktorá sa chova trosku sportovo, tak to nemusi natierat vobec. Inak Roman, pozri si napr Octavie II RS, Modra Combik a maju cervene brzdice, tak si to zhodnot napr podla toho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ..... pak jedině ta stříbrná a nebo šedivá,hlavně aby to v tom barevném odstinu ke koupí. každý odstín jde namíchat, já mám třeba na bílém autě oranžový "hamerajt" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ... a pochybuju že někdo z vás umývá dvoukýblovou metodou ;) uz od roku 2008 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tak si tak povídám s jedním známým a prý, že byl u dieselpower a že se tam zrovna upravovalo nějaký modrý báááááwo v kombajnu. Mu říkám, že znám člověka co něco takového má a popsal jsem ho. Prý to by mohl být podle popisu on. Mu říkám nenene, on to chipovat nebude. Ne fakt, to byl asi on. :lool: A říká mi mrkni na to, to je určitě od něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Myslíte, že je iba jedno modré Báwo v Česku? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 V poslední době jsem zrovna potkal několik modrých E90 combi, nedávno jsem s Romanem mluvil a říkal, že do chipu nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 No co mě říkal Roman tak chip nechce a kdyby to byl on tak by my dal vědět a stavil by se u nás v hospě na nějakou pochoutku zatím to takhle udělal vždycky a to i když jen projížděl Práglem... a těch bavoraček v modrý u nás jezdí hafec takže to je jak hledat jehlu v kupce sena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Co Martin nevysmejdi zajimavy stav km ma to bawo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) To je jen náhoda,takhle mě to jelo v základu i bez úpravy:) Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ty jsi ale vtipálek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ahoj, taky blahopřeju k novému vozítku a užívej ho ve zdraví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) Tome: děkuju kamaráde,od Tebe mě ta gratulace moc moc potěšila Brzo budu možná Tvým kolegou :) Jsi stále ve špitále? Jinak ted řešim převodovku přesněji řečeno rozdil mezi D a DS neboli sportovním režimem.Je mi jasné že rozdil tam je a že DS řadi ve vyšších otáčkách jen jsem nevěděl na stoprocent jestli tam musim rychlosti házet sám a nebo to jde automatem jako při normálním režimu :) V provozu se mi to zkoušet moc nechce ale vyloženě jsem s tim ještě nebyl blbnout někde mimo silnici.Zitra mě čeká Pec p.Sn.tak tam to třeba prubnu :) Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 http://www.auto.cz/bmw-svolava-servisu-vice-nez-500-000-vozu-72995 tohle se te nejspis taky tyka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) Díky Michale Vypadá to že tam sjedu jim osobně vynadat jestli to dopadne s Viktorem MPi.Chtěl by se někdo připojit??? Budu brát Brumlu. http://www.jhk.cz/seminare/1650-exkurze-automobilka-bmw-v-dingolfingu.html Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Michal mi nasadil brouka do hlavy tak jsem ještě v noci psal email na zastoupení BMW v ČR a hned ráno jsem měl odpověd že se to mého vozů netýká.U mě byla jen jedná svolávačka a to kvůli špatnému těsnění zadních světel tak tam dávali v roce 2010 nové zadní LED lampy jinak můžu být v klidu-oni to dokonce poznaji i v servisu podle načtení klíčku že je potřeba nějaká svolávačka. Jinak pořád plati nabidka exkurze automobilky BMW v Dingolfingu.Cena tam je hodně přijatelná a to cca 1500,- za osobu,tak kdyby něco tak dejte echo.Já s Viktorem jedeme na 100% a máme to zarezervované. :) Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ano, a k tomu plánujeme, pokud to půjde časově zvládnout, návštěvu BMW Welt v Mnichově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.