Dakie Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Nejhorší je podle mě leštění, pokud nemáš leštičku :) Sušení je pohoda Romane, Brumla se krásně leskne, tak ať to vydrží co nejdýl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 super vylestene ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Nejhorší je podle mě leštění, pokud nemáš leštičku :) Sušení je pohoda Romane, Brumla se krásně leskne, tak ať to vydrží co nejdýl To hej.. Ale zase da sa to zvladnut ak clovek posiluje :D Ja som svalovku z toho nemal.. Robil som na aute cca 2,5-3 hodky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Romane, ty máš tak krááásný auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Coze?! Stepan uz je zase zpet ve hre? hm.... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Ja som bol u detailera tu u nas (BARILA) a on vravel ze Supernatural pouziva hlavne na vikendove auta a pre fajnsmekrov lebo je 100% prirodny. Na auta ktore jazdia denno denne on dava Supernatural Hybrid ten mi aj odporucil, tak som si ho dal :) Na zimu je urcite vhodnejsi ten Hybrid. Inak s tou pripravou suhlasim, najhorsie je susit auto, lebo treba vysusit vsetky prahy a vsetky casti aby sa nestalo ked cele auto vysusis a potom zacnu z prahov vytekat kvapky pocas pripravy Já jsem taky volil Hybrid, dám ho na obě auta. Zatím jsem začal detailingem v interiéru, zítra jdu na první auto i zvenku. Snad mi jeden den bude stačit. :) Bohužel leštičku nemám a i kdybych měl, tak s ní neumim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Tak Rome co na to říct? Za mě jasná pecka a výborná volba. Auto vypadá jak nové. Pro mě ale pohled nestačí. Já si vždycky musím šáhnout. Čerstvě udělané auto není ostré a suché, ale je krásně smetanové a hladké na omak! To si užívám nejvíc Tak užívej taky, vypadá to peckovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Já jsem taky volil Hybrid, dám ho na obě auta. Zatím jsem začal detailingem v interiéru, zítra jdu na první auto i zvenku. Snad mi jeden den bude stačit. :) Bohužel leštičku nemám a i kdybych měl, tak s ní neumim. Urcite.. Ja som to rucne stihol za cca 3-4 hodky Tak Rome co na to říct? Za mě jasná pecka a výborná volba. Auto vypadá jak nové. Pro mě ale pohled nestačí. Já si vždycky musím šáhnout. Čerstvě udělané auto není ostré a suché, ale je krásně smetanové a hladké na omak! To si užívám nejvíc Tak užívej taky, vypadá to peckovně Tiez som bol z toho hotovy ake to je hladke.. ako z linky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 vypada dobre, ale chtel bych fotky s nasvicenim, ne neco v poloseru bez svetla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Pěkný, pěkný, mouchy už čekají, aby ti to zase zasvinily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Romario ako si natieral tie brzdy? Postupne jedno koleso dole natriet, hore a takto vsetky 4? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Ano,udělal jsem to postupně a každé kolo zvlášt.Zatim to vypadá dobře ale stejně za rok to vezmu tou barvou ještě jednou.Hlavně že to neni rezaté jako tomu bylo předtim :) Pár fotek z Bezdězu kde bylo nádherně :) Kdyby někdo chtěl tak doporučim i suprové ubytování za 200,- na člověka s bazénem a krásnou zahradou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Kolko ti to cele trvalo? 6-7 hodin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) Já jsem to měl za tři hodky hotové,bylo pěkné počásko tak to docela schlo.Dal jsem dvě vrstvy ale jak řikám...stejně za rok ten nátěr obnovim...jestli teda do té doby nebude jiná strojovna :) Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Koupis konecne 330ku?:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 To bych si vůbec nepomohl když ted mám větší výkon jako ty :lool: toto je pěkny: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-530xd-aut-m-paket-m-sportpaket-glasdach-logic7-erftstadt/180982793.html?lang=cz&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=185&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=222&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLUE&minCubicCapacity=2601 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Fuj, vzdyt je to X-drive, to je pro deti:-)). A vykon treba vetsi nemas, ja na brzde nebyl;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Ježiš a joooo!!! Auto pro žensky nechcu :lool: Beru zpět!!! Fujjjj :D :D :D Jirko sranda musi bejt ale co by mě vážně zajimalo tak to je rozjezd s automatem versus ruční řazení.To jako fakt.Jaký by byl odstup a rychlost řazení při DS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Automat to tam bude sypat nejspis rychleji. Spis jirka bude mit lepsi rozjezd diky 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Ta 530d F10 je krasne auto, jazdil som s nim cca pol hodinu a fantazia, bolo akurat po dazdi, do zakruty sa s tym dalo pekne driftovat take pomale drifty v 20-30km/h :) Bolo to samozrejme rwd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) tak na rozjezd ti jasně pomůže 4krát 4.... Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 nj, ale zase kombik a automat je taky tezsi ;) a 4x4 ma mnohem lepsi trakci..i vyrobci uvadeji lepsi zrychleni u 4kolek...treba nova trojka 330d ma 5,6s a 330xd 5,3s :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 se mi líbí - modrá F30 s M-paketem a výfukem s přiměřenýma koncovkama a luxusním zvukem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) Viktore: moc krásny! Víš co by mě zajimalo? Jestli ten zvuk neobtěžuje při běžné jizdě? Myslíš že to je stejná barva jako mám ted na autě já? Mám za to že je světlejší ale je hezčí,k té F30 opravdu náramně sedí. P.S Akrapovič je pojem,o tom žádná ale to je minimálně padé za to... Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Tak to pritlac, nekde jsem cetl, ze komplet vyfuk je nekde kolem 120 tis. Kc. Jinak barva je svetlejsi a ten zvuk v kabine nebude otravovat, spis naopak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Záleží, jestli nerez nebo titan http://www.akrapovic.com/en/WhereToBuy/cardealer/Pages/Czech-Republic-.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Akrapovič je šperk: http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html'>http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html nebo takhle za 6.000 eur :lool: http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 SirMike: máš dost dobrou káru Měl jsem ho jako služebáka a musim řict že byl dost poruchovy,hlavně spojka se dělala asi třikrát :( ale ten Tvůj Landák už je novější. Jinak ten výfuk za ty prachy je samozřejmě nesmysl navic to je jen k benzinum,že jo :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 A ty nemůžeš lejt benzín? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 SirMike: máš dost dobrou káru Měl jsem ho jako služebáka a musim řict že byl dost poruchovy,hlavně spojka se dělala asi třikrát :( ale ten Tvůj Landák už je novější. Jinak ten výfuk za ty prachy je samozřejmě nesmysl navic to je jen k benzinum,že jo :) :D No jo, tak jedno je ferárko a druhý lambo, tam i ta cena už z podstaty "musí" být nesmyslná. :) Díky, ale kdepak, já mám pořád svojí milovanou Octu a máma si pořídila tzv. "už to úplně poslední auto." :) Takže na mě je se o něj starat a občas se samozřejmě projedu. LR je v současný době asi snad jediná značka, která jde nahoru co do prodejů a rozšiřování sítě. Snad odůvodněně. Jasně, dřív to bylo tak jak říkáš - víc v servisu než na silnici. Ale zatím naprostá spokojenost, záruka je do 60.000 nebo 3 roky a tak doufejme. On to je vlastně motorově Ford (konkrétně pro benzíny to jsou motory z novýho Focusu ST), automat je ZF, tak snad! A spotřebově je to v kombinaci mezi 7-8 litry :) Navíc co to umí v terénu. Jasně, my tam s tím nepojedeme. Ale je dobrý vědět, že to/co tvoje auto dokáže a ty jejich LR dny jsou opravdu hodně zábavný. Však jsem koukal, že i BMW pořádá podobný akce pro majitele, tak víš. K těm výfukům - Už jsem sondoval jestli dělá Akrapovič nějakou sadu na Evoque, ale zatím ani koncovky a ty to chce jak sůl, ty se nepovedly. :) Takže bohužel zatím jen Hammann a to je spíš vizuální divočina. Na druhou stranu ten jejich SW z 240hp na 260hp bez ztráty tovární záruky úplně špatnej není. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.