Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Ja som bol u detailera tu u nas (BARILA) a on vravel ze Supernatural pouziva hlavne na vikendove auta a pre fajnsmekrov lebo je 100% prirodny. Na auta ktore jazdia denno denne on dava Supernatural Hybrid ten mi aj odporucil, tak som si ho dal :) Na zimu je urcite vhodnejsi ten Hybrid. Inak s tou pripravou suhlasim, najhorsie je susit auto, lebo treba vysusit vsetky prahy a vsetky casti aby sa nestalo ked cele auto vysusis a potom zacnu z prahov vytekat kvapky pocas pripravy :lol:

Já jsem taky volil Hybrid, dám ho na obě auta. Zatím jsem začal detailingem v interiéru, zítra jdu na první auto i zvenku. Snad mi jeden den bude stačit. :) Bohužel leštičku nemám a i kdybych měl, tak s ní neumim. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky volil Hybrid, dám ho na obě auta. Zatím jsem začal detailingem v interiéru, zítra jdu na první auto i zvenku. Snad mi jeden den bude stačit. :) Bohužel leštičku nemám a i kdybych měl, tak s ní neumim. :rolleyes:

Urcite.. Ja som to rucne stihol za cca 3-4 hodky

Tak Rome co na to říct? Za mě jasná pecka a výborná volba. Auto vypadá jak nové. Pro mě ale pohled nestačí. Já si vždycky musím šáhnout. Čerstvě udělané auto není ostré a suché, ale je krásně smetanové a hladké na omak! To si užívám nejvíc :palec: Tak užívej taky, vypadá to peckovně :palec:

Tiez som bol z toho hotovy ake to je hladke.. ako z linky :palec:

Odkaz ke komentáři

Ano,udělal jsem to postupně a každé kolo zvlášt.Zatim to vypadá dobře ale stejně za rok to vezmu tou barvou ještě jednou.Hlavně že to neni rezaté jako tomu bylo předtim :)

Pár fotek z Bezdězu kde bylo nádherně :)

Kdyby někdo chtěl tak doporučim i suprové ubytování za 200,- na člověka s bazénem a krásnou zahradou.

post-81-0-02847500-1372953095_thumb.jpg

post-81-0-11377300-1372953130_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Viktore: moc krásny! Víš co by mě zajimalo? Jestli ten zvuk neobtěžuje při běžné jizdě?

Myslíš že to je stejná barva jako mám ted na autě já? Mám za to že je světlejší ale je hezčí,k té F30 opravdu náramně sedí.

P.S Akrapovič je pojem,o tom žádná ale to je minimálně padé za to... :huh:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Akrapovič je šperk: http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html'>http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html nebo takhle za 6.000 eur :lool: http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html

Odkaz ke komentáři

SirMike: máš dost dobrou káru :palec: Měl jsem ho jako služebáka a musim řict že byl dost poruchovy,hlavně spojka se dělala asi třikrát :( ale ten Tvůj Landák už je novější.

Jinak ten výfuk za ty prachy je samozřejmě nesmysl navic to je jen k benzinum,že jo :) :D

No jo, tak jedno je ferárko a druhý lambo, tam i ta cena už z podstaty "musí" být nesmyslná. :)

Díky, ale kdepak, já mám pořád svojí milovanou Octu a máma si pořídila tzv. "už to úplně poslední auto." :) Takže na mě je se o něj starat a občas se samozřejmě projedu. :palec: LR je v současný době asi snad jediná značka, která jde nahoru co do prodejů a rozšiřování sítě. Snad odůvodněně. Jasně, dřív to bylo tak jak říkáš - víc v servisu než na silnici. Ale zatím naprostá spokojenost, záruka je do 60.000 nebo 3 roky a tak doufejme. On to je vlastně motorově Ford (konkrétně pro benzíny to jsou motory z novýho Focusu ST), automat je ZF, tak snad! A spotřebově je to v kombinaci mezi 7-8 litry :)

Navíc co to umí v terénu. Jasně, my tam s tím nepojedeme. Ale je dobrý vědět, že to/co tvoje auto dokáže a ty jejich LR dny jsou opravdu hodně zábavný. Však jsem koukal, že i BMW pořádá podobný akce pro majitele, tak víš. :palec:

K těm výfukům - Už jsem sondoval jestli dělá Akrapovič nějakou sadu na Evoque, ale zatím ani koncovky a ty to chce jak sůl, ty se nepovedly. :) Takže bohužel zatím jen Hammann a to je spíš vizuální divočina. Na druhou stranu ten jejich SW z 240hp na 260hp bez ztráty tovární záruky úplně špatnej není. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...