Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Jiři: jsem docela nepříjemně překvapený.Dnes jsem byl přezouvat a čuměl jsem jako vrána na tvaroh...předky jsou pěkny cca 7mm ale na zadkách cca 11 tisic najeto na ty novy Continentály a půlka vzorku v pí** tzn ted tam je 4mm.To je dost málo ne? :blink: Vím že to auto je relativně těžke 1,7 tuny a poháněná náprava ale stejně :o

P.S je pravda že předtim jsem docela lital...po změření už jezdim klidněji :D

Obuté mám nové Michelinky tak je malinko zbrousim a snad budu spokojený jako v jiných autech.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Stejně se mi to zdá že to je kurevsky málo ;) To abych na další sezonu koupil na zadek novy a tyto prodal protože pod 4 mm u Bawa dávam tu gumu pryč stejně tak jak jsem to udělal u zimáku.

Mára(aneb notorický bourač aut :D ) jj jsou to Conti sport pětky jedno z nejlepších co mužeš na auto dát ale jak je vidět prostě "něco za něco"

post-81-0-05276800-1380911144_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Za me je to proste normalni, horsi by bylo gdyby to bylo jsete jenom po jedne strane, tak potom napravu mas v prd.. ale gdyz to mas vsude stejne 4mm tak to je jen pneu, u continentalu je to proste normalni, dobra pneu se rychle sjede ;)

by to neresil, nebo si up naky plastiy (co nedoporucim :D) "made my GDOVY" a uvidis jak tam ten vzor bude stejnej rokama a kurva ty to neudrzi auto :D

Odkaz ke komentáři

Přesně tak.Neni na co čekat.Pak se to překuli a je to hned ;)

Jeden záběr zvenku:

Přehozené kola mám taky hned, otázka 45 min ;-) Mám nachystané kola a operativně to přehodím, když až bude potřeba.

K tomu vyhnutí, postřeh dobrý, nicméně byla klika, že v tom prostisměru jeli hezky vpravo, a nebylo tam něco většího. To by byl průser.

Odkaz ke komentáři

Maro: to je brachova služební Fabka a mel opravdu štěstí. Bylo to pry dost necekane a nebylo moc na vyber. Tomu se proste rika bezpečna vzdálenost ktera tam jak je videt nebyla dodržena.

Jardo auto je v vcajku ale kdyby byl nekdo nalepeny na nem tak by jeho vyhnuti by bylo prd platny.

Sejvi to bylo tenkrat asi jak jste se vraceli z Rozkose vid?

Odkaz ke komentáři

Ano bylo to tenkrat z Rozkose...

Policie mi tehdy rekla, ze pred 4h byli u podobne bouracky, kde to dopadlo tragicky. Manik nedobrzdil tuknul zezadu do auta, to vletelo do protismeru pod nakladak. Ridic kaput, spolujezdec vrtulnik... Ten co nedodrzel vzdalenost, bez zraneni, ale zazitek k nezaplaceni... :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...