Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Sedmička mě nechává chladnym a bez emoci...kamarád ze Stratosu byl ted zkoušet v Mostě,emkové řady a povidal že nová čtyřka co se týče jizdních vlastnosti a brzd je na tom lépe než pětková řada...to jsem docela čučel.

Jinak dnes jsem dráždil toto vozitko...za volantem dědek...snad 60 let.Byla docela sranda :)

post-81-0-94839800-1406750845_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Pepo přesně tak. Sice počáteční investice nebyla mala a mohl bych mit za to novou Octavii asi social edition ale jelikož se mi nelibila a RS je o 250 tisic jinde tak si myslim ze to byl dobry tah. Ceka me výběr novych pneu. O vikendu jsem to měřil a maji 4mm ale prodám je a vemu nove. Preci jenom na vodě už to neni tak bezpečné a odvod vody "pokulhava"

Odkaz ke komentáři

Jardo RFL me nevadili na německých dálnicích a silnicích ale jakmile jsme překročili čáru tak kdybych je nechal tak budu mit rozvrzanou palubovku a celkove tvrdy i bez tak sportovne ladeny podvozek.

Martas: ty jsi koukam pekny kanec! Ještě Ti dlužím parkovani u Zvonarky :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Uz me ta elektronika začíná štvát ale na druhou stranu pořád lepší než mit podhustene kolo nebo zadreny motor. Dolil jsem půl litr modré chladici kapaliny a je to cajk. Uz skoro dva roky mam Brumlu. Neskutecne to leti a občas mám stavy na výměnu. ..to bych si nejradeji nafackoval.

Dnes jsem stal vedle nove O3 a na delku uplne stejna velikost s tim rozdilem ze tvary skodovky je proste nuda vc.interieru :( ale ereso bych asi bral ale rozhodne v combajnu. Limoska ani omylem...max. by musela byt dost lepší cena...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak je docela blbé protože když se to stane někde dál od domova tak jsem docela nahraný.

Uvažuju že tam vrátim žloutenky :P až odejde nějaká z běloby co tam je ted ale prý by měli vydržet minimálně 70 tisic km. Včera jsem prohlížel staré fotky jak jsme to vezli z DE před dvěma lety a vypada to nějak jinak,nějak agresivněji nebo nevím jak bych to napsal :wacko:

post-81-0-98557900-1414840345_thumb.jpg

post-81-0-97992200-1414840972_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...