marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) taky tě trošku podpořím, 3.6 superb na 51000km prohlídka (haldex olej se nemusel měnit spíš prevence, čištění klimy taky ne, ale smrděla neskutečně, svičky až při 90000km ale začali už krutě korodovat, dsg převodovka dle předpisu stačí až za 10000km, filtry stačí dle předpisu až při 90000km). Hold fléétové servisní tabulky stojí za hovno. https://lh3.googleusercontent.com/hyM9ryNOv2QtRdJI8NbKwCsuK-T136omvkeLHVowV5mB=w958-h528-no možná i s tím BMW 2 chtějí jít dolů s emisemi, jako to dělal aston martin. No mě se to zezadu vůbec nelíbí, zlatá X5. Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 BMW je sportovní značka a X6 že je divná tak je to prostě sportovní auto. Ale tahle nákupní taška je sajrajt a celou značku táhne dolu, kazí prestiž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ať žije globalizace. http://auto.idnes.cz/mercedes-gle-coupe-premiera-df6-/ak_aktual.aspx?c=A141230_112807_ak_aktual_ada Vítejte v roce 2015. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 a to ještě přijde audi .... :D , asi je trochu sere jak se X6 dobře prodává, prachy jsou prachy a tradice jde stranou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 X6 je krásný auto :-P Záleží na vkusu každého soudruha... Mě se líbí X6 víc jak X5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Pěkná možná je, ale vždycky mě pobaví tohle :-D http://youtu.be/5UwOBKSHl-c?t=4m14s bohužel spotřebitelský trh si žádal zaplnit mezeru, auto ale nepoužitelný, od toho je X3,5 :-) Na silnici asi OK, ale to bych si nekupoval Xko :-) Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Přesně tak.To samé jsem psal někde v jiném vlákně že ta X6 je v lehčím terénu totální propadák ale jako repre a na dálnice fajn kára.Je pravda že vevnitř to je dost malé a stísněné na rozdil od X5. Motoosman: na ten článek jsem ráno koukal na WC...málem jsem jim propadl... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 99.9% X5 nebo X6 atd se do terénu nikdy nepodívá...jsou to městská auta.. Stejně jako ML, Q7 a podobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 asi tak no... hold když se to lidem líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Par fotek z menší dovolené.Doporučuju na prohřátí kosti. Příjemný relax před koncem roku. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Kurňa taky bych se prohřál. Jedno foto z FB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Jé Podhájská. Tam jezdí kolega každej rok v létě na dva týdny na dovolenou. A vždy se vrací spokojenej, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Ta kérka je brutál! Já ji nemám a ani o ní neuvažuju ale toto je sila :D Mirečku: Podhajská byla supr,relativně levné ubytování,horší to bylo se vstupama.Je tam možnost třech koupališt ale v podstatě na jedno brdo: pramen je stejný akorát uroven služeb jiná.Doporučuju. Klucí jak to je s výměnou v servořízení.Někde jsem četl že je dobré jednou za čas odsát cca litr a nalýt tam nový litr ale chce to prověřit.Víte o tom něco? Myslím že bláznivy Němco uvádí že to je jako v automatu doživotní nápln což nereflektuju. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Škodovka taky uvádí doživotní v haldexu a mám za to že i v převodovce ale stejně jsem nechal vyměnit. Na servo se zeptej Rolby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Jo,co se týče automatu tak to je mi jasny a po 130 až 150 tisicích tam je výměna nutna a takovy ty kecy že to je doživotní jdou mimo mě ale ten servoolej tam mi to jasny neni ale opět- není předepsáno v baworáckých příručkách. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 romco jedste ti jednou dekuji za ochotu prebrat neco v trutnove... jinak bawo moc krasny... jasny no jak tu pisou takova proste tuctovka jako OII face :D :D :D pane boze ja se tu bavim :D jinak naklady na servis na to ze si to daval do bmw nejsou tak zle, ja na svou alteu xl cili OII davam vsechny filtry + olej za 3800 a nakupuju na ccdilech.. a praci si delam sam jinak tento ukon stoji v servise 5-6000kc..ne autorizovany.takze myslim ze tvych 5 je dobrych... neni to tak zle.... preci jen bmw- je prestiz a kdo chce prestiz no tak musi trosku sahnout hloubeji nez my tuctovkari :D a jak tu pise dobre tomasb: poridil sis opici a mas na banany a to je sakra rozdil a nedelas u toho ramena .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Pěkná možná je, ale vždycky mě pobaví tohle :-D http://youtu.be/5UwOBKSHl-c?t=4m14s bohužel spotřebitelský trh si žádal zaplnit mezeru, auto ale nepoužitelný, od toho je X3,5 :-) Na silnici asi OK, ale to bych si nekupoval Xko :-) Přesně tak, design zajímavej, pěknej, to jo....Ale dle mého vkusu auto uplně k hovnu..A tohle video mě v tom jen utvrdilo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Komu tady pripadaly ty filtry na Bawo drahy??? Filtr vzduchovej (2x, kazda pulka motoru ma svuj) Filtr do kliiimy (ani neni uhlikovej, to tenkrat nebyvalo) Gumicky do steracu svetel (2x) Placeno 7.184,- Kc Jen dily, zadna prace. :jelen: :jelen: :jelen: ... a pristi mesic jeste 10 litru oleje plus filtr, 10 litru ATF plus filtr, no a budem ready na saisonu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 hmmm, tak už držím hubu a krok... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Nj, ale to je aspoň na auto (veterán) ;) Roman se tomu snad zasměje, viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Jo, já měl jen výměnu oleje v autorizáku na S6ku za 30 tis:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Tak aspon vidite ze ta cena je opravdu primerena. Jinak jsem se dnes podruhe narodil...na D11 mi vlitnul polak ve 150 do leveho pruhu za Podebradama...nepreju to ani svemu nepriteli. Jeste ze bawo ma dobre brzdy. Diky Bohu ze je vse ok. Jezdete opatrne a bezpecne kluci. Jirko: ta S6 by te sezrala...ty ceny jsou ujety. To uznej. Petre: vim jak to myslis. :) Peto nejdou mi vkladat fotky. Muzes se na to mrknout prosim. Psal jsem Viktorovi ale zatim bez reakce. Dekuju. Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 video? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Hele ceny jsou vyšší, ale to auto jsem s tím kupoval. A kdybych na to neměl, tak bych to nekupoval:-). Každopádně je teď příjemný, když vím, že 100 tis.km nebudu muset za servis nic platit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 ani výměnu oleje apod? To asi jo, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Nene, tady ve Svycarsku je za priplatek balicek, kde mam na auto zaruku 3 roky a veskery servis zdarma na 10 let nebo 100000 km;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 No, tak to je prima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) Jirko: musim se fakt smát.Zadarmo? Snad ve svém věku nemyslíš vážně že v tomto světě je něco zadarmo? To byl asi vtip vid? :) Je jasny že když zaplatím za auto přes mega tak mi muže prodejce nabídnout ten balíček o kterém píšeš ale zadara to fakt neni:) Bohužel.Jde o to jestli se to vyplatí a já jsem si fakt myslel že provozní kapaliny jako je ten motorový olej se platí zvlášt.Schválně se na to zeptám jak to je u BMW.To by mě docela zajimalo.Kolik ten balíček stál? (jestli to neni tajny) :) Dík! Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 http://www.audi.cz/servis_a_prislusenstvi/servisni_balicky/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=1593030910934320 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.