Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Tome: mám jen jednu fotky z mobilu když jsem to fotil pro pojištovnu ale je nic moc.Dám fotky až to vyfotí Stratos auto ale je to jak píšeš.Škoda jen 50 tisic tzn.že nový zadní náraznik,dvě čidla na lakování(odřená) plus ten spodní emkový.Člověk si řekne jen zadní náraznik ale u toho auta to je ranec.

Tady jsou fotky denního svícení.Rozdil před a potom.

P.S jsem si řekl že ještě jeden takový průser a prodám ho ale trhá mi to srdce protože vím že auto v takové výbavě už asi v životě mit nebudu.Je to těžky...

post-81-0-30833300-1430246209_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tome: mám jen jednu fotky z mobilu když jsem to fotil pro pojištovnu ale je nic moc.Dám fotky až to vyfotí Stratos auto ale je to jak píšeš.Škoda jen 50 tisic tzn.že nový zadní náraznik,dvě čidla na lakování(odřená) plus ten spodní emkový.Člověk si řekne jen zadní náraznik ale u toho auta to je ranec.

Tady jsou fotky denního svícení.Rozdil před a potom.

P.S jsem si řekl že ještě jeden takový průser a prodám ho ale trhá mi to srdce protože vím že auto v takové výbavě už asi v životě mit nebudu.Je to těžky...

Tak dej i tu nic moc fotku. Mi si psal, že ta moje odřenina je jen škrábaneček, ale kdo ví, jestli to nemám horší než ty ;)

Odkaz ke komentáři

Martine: to je na dlouho...ve zkratce jsem "otrokem" Bojím se zaparkovat před marketem a když už opravdu musim tak několik set metru od vchodu...

Chci auto o které bych nemusel mit strach,neměl k tomu citovou vazbu jestli mi rozumiš jak to myslím.

Mich: jj děkuju.Auto až jsem tomu nevěřil tak dostalo úplně jiný (mladý nádech) a doufám že už to bude v pořádku a neodejde půlka kroužku jako se mi to stalo měsic po montáží.

Ketys: jj pořešil jsem to tak že jsem vzal TOP co se prodává v současné době.Cenu jsem měl jinou jelikož se osobně znám s majitelem ale zkušeností dobré.Ze začátku to svíti sice trošku jakoby nažloutle ale během 5 tisic km se to krásně vypálí a svítí to nadherně bílým světlem.Mám to osobně vyzkoušené.Doporučuju.

http://www.obautodily.cz/eshop/xenony-vybojky/xenonove-vybojky/xenonova-vybojka-d1s/vybojka-d1s-12v-35w-osram-night-breaker-unlimited-70-id:9819.eshop

Tomas: tak já to ztáhnu a dam to sem ale nebude to hned.Dnes večer odjiždím s naprcanym zadkem směr Slovensko.Myslíš že kdybych měl škrábanec jako ty tak by mě likvidátor schválil úplně nové díly? A to jsem ještě dodatečně hlásil zadní dil výfuku.Zatim tam napsal kontrolu ale na 90% bude výměna cca 15 tisic za zadní dil protože to vypadá na prasklou přepážku kterou nelze opravit.Uvidíme...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Presne. Priklad za vsechny... Vcera jsem se cestou z rachoty stavil v krame, nechal jsem auto uplne na kraji na temer prazdnym parkovisti, na jedny strane obrubnik (schvalne), ja lehce i pres misto vedle, pac to bylo fakt uplne prazdny pred zavirackou. Prijdu za 5 minut k autu a vedle me pul metru Polo. Pak snad 10 mist volnych... Nechapu... Asi to chtel postavit vedle dospelyho auta :)

Odkaz ke komentáři

Jojo...taky takhle parkuju a je to k ničemu. Ještě s Octou jsem, když to šlo, parkoval u baráku vedle souseda, kterej je slušnej, nastupuje opatrně... Pak se jeho syn ženil, on přivez někoho na spaní domů, zastavil podle zvyku vedle mě, ten vožralej vzádu vzal za vrata a řach...ďůlek v prolisu na kastli, barva pryč až na základ. Prostě si nevybereš.

Odkaz ke komentáři

Byl jsem na ty škrábance taky vždycky vysazený, ale jak mám 14 letou fabku, tak už to začínám brát s větší lehkostí. Tomu se člověk neubrání a je zbytečné se z toho stresovat, co jde, to opravit ať to nebije do očí, ale jinak neřešit.

Jako když jsem loni odřel SII, tak se mi chtělo brečet :D asi taky proto, že to bylo moje první škrábnutí :D

Jsou to jen věci a je třeba to tak brát.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...