romariooo Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Tak takhle to vypadalo v den kdy mě "škráblo" auto které nedobrzdilo v Praze na jižní spojce 15 dubna 2015. Likvidátor odsouhlasil úplně nové díly tzn.komplet zadní náraznik vč.toho spodního m-packetového plus dvě čisla na lakování a uvidíme jestli se bude měnít zadní koncový dil výfuku.V poznámce to je uvedený jako kontrola ale co jsem se bavil s přijimacím technikem tak řikal že to neřeší a že se to mění. Tak asi tak.Oprava 13.5. a ke konci měsice nakonec díky Bohu dopadne Štěpan a budeme nanášet keramiku at Brumla je připravený na letní týdenní otočku do Chorvatska :) P.S předběžná škoda jestli uznaji ten výfuk tak činí 55/65 tisic.Neskutečné ale je to tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Njn, cenik M-packet dilu je proste hnuj, bez pojistky to nejde. Tak hlavni je, ze dily budou novy, takze pohoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Romane, ty blaho, tohle 55/65 litru? Za to mi na Smaxu opravili obe zadni dvere + oba zadni blatniky + pravej prah + lak + kapota :) Taky autorizak a necekane kvalitni prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 No takže nikde nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 (upraveno) Hosi hosi...zajdete si k ocnimu oba dva. Jardo: je to hold premie a zas takovy cenovy rozdil mezi emkovym a norm.naraznikem neni Martine. Kdyby to bylo skrabnuti tak by nemenili cely naraznik. Upraveno Květen 9, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 F30 po faceliftu - http://www.auto.cz/bmw-3-facelift-oficialne-zazehovy-trivalec-318i-ma-100-kw-87162 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Kdepak jsem dnes asi byl;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) Viktore moc pekny ale ja jsem se zamiloval do ctyrky v trilitru benzin...Petre: jj vim. Mlada Boleslav ...vyroba Skodovek :)))Tam uz jsem byl dvakrat. Dingolfing je TOP. Náhradní "vůz" Upraveno Červen 19, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Aspoň má náhradní vozidlo modrou barvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Miro tos me dostal s tou modrou!!! Teprve dnes jsem si to uvedomil ze to je skoro stejna barva jako Brumla. Tlemil jsem se tomu na cely dum :) Jinak nahrada je trosku jineho provedeni....ve dne kremova barva a v noci bila jednickovy bawu v dvoulitru. Docela to jede ale zlaty Brumlak. Ten zatah u myho je neporovnatelny...i presto ze jednicka o dost lehci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 Tak kde to vázne člověče. Už má bramboráka doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 (upraveno) A fotky ceho? Toho myho rozdelaneho vraku nebo nahradniho kone? Ted resim upevneni RZ na zadni viko kufru. V patek snad auto bude k predani takze aspon neco. V servisu mi tvrdi ze pod tou paskou to hnije a jestli tam nechci podlozku ale ja ty podlozky proste nesnasim! :( Kde se da koupit ta oboustranna paska? Hornbach? Obi? Upraveno Květen 18, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Romane, cervenej patex - 120kg, maji ho v kazdym hobby marketu (ja bral z Hornbachu), drzi jako helvetska vira ;) Nalepit ve 3 svislych radach, aspon dve vrstvy, at az budes umyvat mas maly prostor mezi znackou a autem a nedrzi se ti tam voda. I pripadne sundani vlascem pak bude snazsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Co se jako utesnuje? Ja jsem ji lepil cca v peti sloupcich a mezi mas normalni otvor. Doufam, ze nikoho nenapadlo nalepit pasku po celym obvodu RZ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Romco co toto. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-favorit-forman/interier-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshop Nekdo s kluku to tu ma uz nevim kdo. Taky o tom premejslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Co to porad pises? Precti si minuly a tento prispevek. Nesmyslny oba dva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) Tak tady je náhrada.Dvoulitr cca 105kW v pěkné výbavě. Moje auto už je skoro hotové,dnes by se mělo strojit a zitra dá li pán Bůh tak to budu přebírat.Už se těšim na Brumláka :) Upraveno Květen 25, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 vrať jim tu Fábii a jedničku nech doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Jak dlouho ze trvala ta oprava Romane? Sefovi jsem ted resil opravu Volva. Blby svetla a prah, vse minimalne 5 dni nez to vubec dorazi do CR. Kua, to nemuzou mit skladem aspon jednu sadu svetel na V60? Ulet jako... V cely CR nebyly jediny lampy. Tak jsme je poslali do prdele a necha si to opravit na pockani v Holandsku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 (upraveno) Járo č.1 : ale jo,do města bych to docela i bral ale strašně mě deptá ten start stop.Něco opravdu neskutečného... Jára č.2 hele nebudeš tomu věřít ale stalo se mi to v den když jsem se vracel z fabriky BMW v Dingolfingu tak Ti mužu říct že veškeré náhradní díly odtud odesilaji v den objednávky tzn.že druhý pracovní den to je u ofiko dealera :) Já jsem Brumlu dával na servis 13.5 a zitra odpoledne po práci ho budu přebírat. Oprava je na fakturu 38500,- Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 By tu Roman mohl naskenovat tu fakturu, ať máme zhruba přehled co a za kolik :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Fotodokumentace která se jednou hodí pro nového majitele :) S výfukem se nakonec nic dělat nemuselo.Na poslední fotce jsou kaminky které vypadli z toho nerezového dily a které zpusovali ten zvuk. Fakturu naskenuju,to neni vůbec špatný nápad:) aspon to budu mit všechno na jednom místě.Díky za tip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Romane, co ta špína tam pod nárazníkem? :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Tak já nevím jestli se mám smát nebo plakat... odpověd profiku :) To světlo je dobře zalepené. Kdyby nebylo, mlžilo by se hned ze startu. Stejně tak by se mlžilo to druhé - je na nich použité stejné lepidlo, stejné množství, stejná technika. Zkontroloval bych slícování nárazníku, zadní kryt světla a jestli je dobře usazený kryt pod motorem. Ty světla nejsou 100% těsná z výroby, mají dole odvětrávací otvory. Takže jednou za čas se může zamlžit každé světlo. Problém nastává, pokud zamlžení dlouhodobě přetrvává, nebo se opakuje. Vyřešíme to následovně - zkontroluj co jsem psal + Ti pošleme sáčky, které pohlcují vlhkost. Přilepíš je oboustrannou lepící páskou dovnitř na zadní krytku. Necháš je tam tři týdny, ať se světlo vysuší a pak je vytáhneš. Jsem přesvědčený, že to pomůže. Když je světlo špatně zalepené, tak po plexi vyloženě teče voda. Tohle je zkondenzovaná vzdušná vlhkost. P.S vozidlo šéfa pobočky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Romane, ja tomu nejak moc nerozumim. Mne ten postup ze strany opravce prijde celkem v poradku. Vyradit nejlevnejsi moznou pricinu a pokud to nepomuze, tak postupne pristupovat k tem vaznejsim, financne narocnejsim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ahoj ja bych s jejich navrhem souhlasil a dal tomu ty 3 tydny s tim, ze pikud by to nepomohlo, zacal bych po nich slapat, par recenzi apod :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Rome koukni sem. Katalog dílů dle VIN a snad zdarma. www.realoem.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 (upraveno) Motoosman: waw! Tak to je hodně dobrá pomůcka člověče! Ještě že Tě lásko mám :) Martine a Mich: ano,už jsem se uklidnil.Od té doby to neudělalo,každopádně mám na to ještě rok a půl záruky. Jarda už mi to jednou vezl na záruku- odešel půl kruh ale snad už bude klid.Mám cukání prodat obě dvě auta a koupit něco v referenčce v dobré výbavě a vyššího.Asi Yetáka.Co myslíte? Kravina? Ale já fakt nevím do čeho bych šel. Upraveno Květen 29, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Hele Yetiho ted poridili rodice. Je to sympaticky auto a super je to nastupovani a vystupovani. Kazdopadne za Bawce bych to fakt asi nemenil. Ja kdybych ted kupoval auto, tak bych bral Superba v kombiku nebo Passata s dvouturbem;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 (upraveno) passata s dvouturbem really? dyt superb 2.0 TSI je ve všech ohledech lepší...(ovšem jenom nějaká ta spotřeba asi) Upraveno Květen 29, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.