Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

ale no tak ..... DSG a ZF porovnávat snad nemá vůbec cenu, tam co DSG končí, tak ZF začíná, podobně jako tvůj Aisin v Turkovi, ten je dokonce v určitým pohledu ještě lepší volbou z hlediska údržby

motory? no možná dá 3,6 tomu Romanovu na prdel, jenže pokud má člověk trochu řidičské nadání spojené s rozumem, tak vezme naftový šestiválec, protože se hodí do života daleko lépe ....

pak jsou tu jízdní vlastnosti a tam to asi taky nebude s S2 úplně porovnatelný že?

co může být rozdílem v rozhodování, tak to jsou náklady na servis, které můžou opticky někoho od BMW odrazovat, jenže on S2 v 3,6 taky není žádný laciný kousek na servis, obzvlášť jeho DSG a jiné neduhy

pak už to je jen o vzhledu, stavu a údržbě, protože

takže lidi, kteří si kupují auto na ježdění mají jasno a neříkej mi, že když vedle sebe postavíš S2 a Romanovu trojku, obě z roku cca 2010 a necháš kolemjdoucí vybrat, tak všichni odjedou S2, protože má kessy?

Obecně platí, že v téhle cenové relaci se auta prodávaly vždy trochu špatně, protože je to relativně staré auto za ještě dost peněz a je jedno jaká to je značka.

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Hoši :(

Psal jsem, že VÝBAVOVĚ strčí do kapsy tuto trojku lépe vybavený superb 2. A za tím si stojím, vždyť si to přečtěte..

Nejsem tupec, abych srovnával jízdní vlastnosti a design a zpracování. Tam samozřejmě BMW vede a proto píšu, že je za solidní prachy. Jen mě zarazila ta výbava, protože jsem si myslel, že BMW je někde úplně jinde.

Kdybych to rozlišit neuměl, tak si taky nekoupím turka, ale třeba toho S2, protože mě z bodu a do B odveze taky :)

Je to fajn auto, tím bych to za sebe ukončil.. :-)

Odkaz ke komentáři

Tak včera dojel kluk na auto...projeli jsme to.Auto se mu moc líbílo.Dnes volal pán že si pro to chce dojet během hodiny...

Jsem z toho doslova v prdeli. Už jsem to konzultoval s Jardou a s klukama z BMW...Jedni mi nadávaji že jsem debil a že už nic takového nikdy nekoupím a druhy mi řikaji at to prodám jelikož už tolik nejezdím a většínou to auto stoji v garáži.

Kluci jsem z toho fakt v píči :(

https://www.sportovnivozy.cz/90153

P.S jediný člověk na kterého hodně dám je Jarda.Ten mi řekl at to prodám :( tak se na to začínám psychicky připravovat.

Fotky ze včerejška z práce.V Pardubicích na ČEZu.

post-81-0-02390900-1501402708_thumb.jpg

post-81-0-46999800-1501402715_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romane, pusť to dál. Určitě najdeš něco jinýho.

Co takhle s3 ve sportlinu nebo LaK? Motor 2.0 TSI pokud nejezdíš štreky a spokojenost bude taky.

Máš to jako mazla, loučit se s tím bude těžší, ale vypořádáš se s tím. Určitě souhlas s Jardou.

superb 3 je stejný nesmysl jako oktavie 3. Předražený auta, passat vyjde levněji, protože VW má podporu prodeje. to by si Roman fakt pomohl, kdyby koupil škodovku :D

Jinak jak píše Hoblík, jestli nemůžeš sehnat lepší auto tak si ho nech. Jestli si můžeš pořídit něco lepšího než je tohle, tak to prodej.

Odkaz ke komentáři

superb 3 je stejný nesmysl jako oktavie 3. Předražený auta, passat vyjde levněji, protože VW má podporu prodeje. to by si Roman fakt pomohl, kdyby koupil škodovku :D

Jinak jak píše Hoblík, jestli nemůžeš sehnat lepší auto tak si ho nech. Jestli si můžeš pořídit něco lepšího než je tohle, tak to prodej.

Myslím, že se někde Roman o S3 zmiňoval ve spojitosti s jeho příbuznou, která dělá ve škodovce.

Odkaz ke komentáři

Lepe vybavene, za mene penez a jeste lepsi jizdni vlastnosti ? A kterou baladu, teda pohadku nam povypravis dale ? Jedine co z toho plati je ta cena.

Edit: sorry za ot, kdyztak se to tu promazne, staci rict.

Tak oproti té skladovce, co jsem měl vyhlídnutou ve Volvu, tak je Kuga mnohem lépe vybavená. To konkrétní Volvo přitom bylo o 1/4M dražší. A že má Kuga lepší jízdní vlastnosti než Volvo je jasná věc. Ale člověk si Volvo nekupuje z tohoto důvodu. Kuga to XC60 natře jak na silnici, tak pravděpodobně i v terénu. XC60 má sice o pár koníků více, ale nejde si s tím dovolit to co s Kugou. Znovu ale opakuji, že Volvo má jiné přednosti.

Jinak se mi líbí, jak Michale dříve bylo Volvo fuj a když už ho nemám, tak je super. Navíc nejsi schopen rozlišovat, viz. co jsem napsal výše.

No tak to jsem Romane zvědav, co vymyslíš.

Odkaz ke komentáři

no romane trošku jsom po trojce pokukoval a uvažoval o výměně za octu ;) ale rozum naštěstí funguje:-) octa má najeto 130tkm, takže je cca předpokládám v polovině "životnosti" a právě jí budeme mít 9 let.............. auto pro radost máme a když se bude dařit, tak jednou bych chtěl asi do garáže turka............

jestli tě nic netlačí a máš čím jezdit, tak si počkej dřív nebo později tě nahlodá nějakej velkoobjemovej benzín............... a jestli jezdíte jen ve dvou, tak mustang v cábru je ideální volba B)

Odkaz ke komentáři

Tak oproti té skladovce, co jsem měl vyhlídnutou ve Volvu, tak je Kuga mnohem lépe vybavená. To konkrétní Volvo přitom bylo o 1/4M dražší. A že má Kuga lepší jízdní vlastnosti než Volvo je jasná věc. Ale člověk si Volvo nekupuje z tohoto důvodu. Kuga to XC60 natře jak na silnici, tak pravděpodobně i v terénu. XC60 má sice o pár koníků více, ale nejde si s tím dovolit to co s Kugou. Znovu ale opakuji, že Volvo má jiné přednosti.

Jinak se mi líbí, jak Michale dříve bylo Volvo fuj a když už ho nemám, tak je super. Navíc nejsi schopen rozlišovat, viz. co jsem napsal výše.

No tak to jsem Romane zvědav, co vymyslíš.

Udelej fer srovnani a ne nejakou skladovku, kuga taky neni skladovka. A fuj mozna na ten starej vrak co si mel doma, jinak se mi volva libi, jen chybi 6ti valce.

_1800009.jpg

Rikej si co chces, jedine co si mel pravdu je ta cena.

Odkaz ke komentáři

S40 byla v excelentním stavu a s jedním z vůbec nejpovedenějším motorem co se kdy dělal. Bezproblémový a při správné péči nesmrtelný motor co i rozumně jel. A nevymejšlej zase píčoviny.

A Volvo jsem porovnával skladovku s Kugou na objednávku, protože takto stál v danou chvíli výběr. I tak tam bylo 0,25M rozdíl. Byl jsem ochoten to zaplatit, ale ne někomu takovému jako Dekom s debilem ve funkci šéfa prodeje.

Mimochodem jedním z důvodů, proč dkladovku XC60 byl motor 2,4. Dvoulitr jsem prostě nechtěl a tohle Vovlo docela posralo, že top motorizace je 2,0.

Odkaz ke komentáři

Jirko: tak já to tak beru...nic jiného mi nezbývá. Zatím minimálně rok nic jiného nebude. Doma je dvojková Fabka ženy a Honda PCX.

Je to ale zvláštní...dnes jsem potkal moje Báwo v centru Pardubic (jel jsem služebním Yetákem) a v první milisekundě jsem si říkal "kurva někdo mě ukradl auto :lol:

Je to krasavec, byl a bude. Myslím že nový majitel se o auto bude starat stejně dobře jako já..

život jde dál...akorát mě sere že při předání vozu začalo blbnout pravé LED kolečko to menší a občas nesvít půlkruh.

:(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...