mischicka Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Znáš tu pohádku o dědečkovi, co tak dlouho handloval až... ;)? Navíc Ondra říkal, že Supy na to trpí taky, obzvlášť combi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 no jak tak koukam po autech tak to od tech gum ma skoro každe auto i Q7 tak to je asi normalni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Jako obtištěný to tam asi může být, ale vydřený na plech? Co myslíš že udělá asi nechráněný plech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Tak typický přístup Škodovky.. přijímacímu technikovi jsem říkal, že bylo auto lakovaný po kroupech, dnes jsem jim dal auto a volají mi z lakovny "pane, vy jste nám neřekl, že bylo auto lakované, reklamaci vám neuznáme". Narazil jsem na to, že jsem to nedal tehdy opravit do autorizáku, ale netušil jsem, že budu někdy něco takového řešit. Lakovaný jsou sloupky, škrábe se to ale až k prahům a oni se chytnou čehokoliv, jen aby nemuseli něco uznat. Tenhle přístup mě opravdu odrazuje od toho, abych si Škodovku ještě někdy koupil. Zajímalo by mě, jestli se takhle chovají třeba i u Audi. No tak teď to každopádně oblepím transparentní fólií a zvažuju, jestli má cenu kupovat i nové těsnění, když i to škrábe. Ono to bude asi hlavně o tom, že se tam prostě dostává prach a písek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 hlavne je potreba to nekde nahlas (cti treba emailem) rict na zakaznicke lince aby panove v SA vedeli proc. Priste halt auto pro lidi nebo olympiadu no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Jako obtištěný to tam asi může být, ale vydřený na plech? Co myslíš že udělá asi nechráněný plech? jo i Q7 to má myistama sedřene až na plech,řikam že tet okukuju každe auto co meju a ma to co druhe bez rozdilu značky.Tak nevym,skusim stim nekam zajit co nato řekne škoda že auto 2roky stare se šoupe kolem těsněni dveři. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 hlavne je potreba to nekde nahlas (cti treba emailem) rict na zakaznicke lince aby panove v SA vedeli proc. Priste halt auto pro lidi nebo olympiadu no. Přesně tak. Aspoň jeden technik, který mi vracel auto, pro to měl porozumění a říkal, že to tak dopadá, když jsou zákazníci takhle nespokojení, ale on s tím nic nenadělá, takový je přístup ŠA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 já měl tedy štěstí že bylo uznáno a řekl bych, že je to i o přístupu servisu - jak nafotí, co napíšou........... každopádně je to určitě u všech škodovek, jen na mladších ročnících se to neprojevuje, ale časem bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Tak typický přístup Škodovky.. přijímacímu technikovi jsem říkal, že bylo auto lakovaný po kroupech, dnes jsem jim dal auto a volají mi z lakovny "pane, vy jste nám neřekl, že bylo auto lakované, reklamaci vám neuznáme". Narazil jsem na to, že jsem to nedal tehdy opravit do autorizáku, ale netušil jsem, že budu někdy něco takového řešit. Lakovaný jsou sloupky, škrábe se to ale až k prahům a oni se chytnou čehokoliv, jen aby nemuseli něco uznat.Tenhle přístup mě opravdu odrazuje od toho, abych si Škodovku ještě někdy koupil. Zajímalo by mě, jestli se takhle chovají třeba i u Audi. No tak teď to každopádně oblepím transparentní fólií a zvažuju, jestli má cenu kupovat i nové těsnění, když i to škrábe. Ono to bude asi hlavně o tom, že se tam prostě dostává prach a písek. Pracoval sem nějakej rok u autorizovanýho prodejce Land Rover a Jaguár,a můžu Ti říct,že je to všude stejné!!!Rozdíl je asi jen v tom,že ten frajer co má auto za 3 mega,si to dokáže vyřvat.Holt,my máme jen škodovky,i když stály třeba milion. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 (upraveno) Kolegové z polského Octavia Clubu vzali právníka, sepsali seznam s žádostí o výměnu těsnění a opravu škod, ale bez úspěchu. Upraveno Červenec 22, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Na základě čeho jim to zamítli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Omlouvám se, špatně jsem to pochopil. To byl jen neúspěch jednoho z členů při reklamaci. Zatím asi ještě doplňují seznam lidí, tak jsem zvědavej, jak dopadnou. Jak vidno, tak se tam cukaj stejně jako u nás. Taky chtějí vyplňenou servisku, jeden servis se vyjádřil, že záruka na těsnění je 2 roky, ale co mě pobavilo - chytli se i přetočených kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Ty kilometry tu už někdo popisoval - je zajímavé, že při servisu samotném jim to nevadí a záruku mobility a další klidně potvrzují dál a pak se chytají kde jaké capiny. Taková technická, koukal jsem na kilometry, kdy jsem měl prohlídky, vždy v intervalu 30 - 31 tis. km, tak jak radí palubák, by mě docela zajímalo, jestli to je OK nebo se ŠA striktně drží intervalu 30 k km nebo 2 roky, podle toho, co nastane dřív :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Já myslím, že je to nejen u Škodovky. Asi 2 měsíce zpátky jsem řešil rezavějící páté dveře na Mém Passatu, klasická nemoc u modelu B5,5. U osvětlení SPZ se držela voda azačalo to reznout. Auto je rok 2005, najeto 100 tis a po celou dobu jezdilo na servis pouze do VW. Tak jsem se sebral a zajel do Auto-Jarov, kde se na to mechanik kouknul a povídá, že je to vada toho osvětlení a že se na to vztahuje záruka jen 3 roky. Když jsem se ho zeptal, jestli si ze mě dělá srandu nebo to myslí vážně, tak mi zopakoval to samé. Tak jsme se rozloučili, nasedl jsem do auta a zastavil u Auto-Exner, kde vše nafotili, okopírovali servisku a poslali na posouzení. No a týden na to jsem měl fungl nové páté dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 tak už mě odprýskavá lak na straně řidiče, a to sem dveře zavíral vždycky slušně (má-li to vliv). Servisák říkal že ve středu vše tak doufám že to vyjde... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Tiež už som si to všimol na zadných pravých dverách na dvoch miestach po základ a otlačené aj na ľavej strane.. dnes je auto na serviske tak uvidím čo povedia.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Zajímalo by mě, jestli bych měl šanci ještě jinde. Už asi budu v počítači. Při reklamaci pátých dveří se vyjadřovala MB a min. týden jim to trvalo. U toho těsnění volal ze servisu hned druhý den po nahlášení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Bolo mi ponúknuté prelakovanie, že to je jediné čo s tým môžu spraviť.. keď budem chcieť mám auto pristaviť.. ale keďže je to zatiaľ minimálne a nie až na plech tak to ešte nechám tak a uvidím či sa objaví ešte niekde inde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 lubinob: aby se pak na tebe ale Škodovka nevykašlala s argumentem, že kdybys to tam dal hned, tak nevznikne tak velká škoda - o takovém případu už jsem slyšel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Viděl bych to jak to říká Viktor, aby nebylo pozdě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Je to možné.. ale nie je to nikde poznačené.. :D a mám tam trošku lepšie vzťahy takže v tom by som problém nevidel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 taky souhlasím s klukama, dokonce to je záručních podmínkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Tak se taky přidávám se svou troškou do mlýna. Auto jsem koupil loni od našich,do 90 tis. bylo servisovane ve ŠA u nas. od te doby do teď (najeto 140 tis) mi auto spravoval strejda,který má servis,takže veškeré díly a práce byly levné. Do servisky jsem si to poctivě všechno psal,ale od 90 tis tam chybi razitka od autorizáku,strejda mi tam svoje naštěstí taky nedával,takže teď musím sehnat někoho,kdo mi tam ty 4 razítka,nebo kolik tam chybí dá a zkusím zajet do škodovky to reklamovat,přední kapota už je pravda trošku více,kolem obou zadních dveří je to odřené,ale nerezne to...zatím. Tak jsem schválně zvědavý,co mi řeknou,až tam půjdu...přikládám fotky na nákuk:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 nechci ti kazit plán, ale ty razítka asi neseženeš, nejde jen o razítko, ale taky o zavedení do evidence na server škody a to tam dodatečně asi nedopíšou, ale třeba se mýlím, právě v případě reklamace si vyjíždí vše z jejich databáze, na tu kapotu jsem slyšel nadávat už víc lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Aha...no,toho jsem se prave bal,ze tu bude i tato moznost,ze si to budou vyjizdet z evidence...;) Ale zkusim pozjistovat,co pujde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 (upraveno) Je to sice tak jak píše Jarda-při servisních úkonech to autorizák zapisuje do databáze servisů Škoda, nicméně platí nařízení komise ES 1400/2002. Kousek o tom zde. Tedy tím že dáš auto do neatoriz.serv. neporušuješ záruku :) Podle mě tedy stačí to u strejdy nebo v jiném neautor.serv. obouchat a tradá do autorizáku! ;) Upraveno Srpen 9, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 ...a pak tradá ze servisu s rezatou kapotou ke strejdovi, prt. mu řeknou, že kdyby přijel na prohlídku jak měl a servis byl správně vybavený a zkušený, už by se to řešilo a nedošlo to do tohoto stádia. Škodovka se brání i u těch, co jezdili do autorizáku, takže pochybuju, že strejdy servis vezmou s poklidem a odvoláním na směrnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Michale je pravda že se cukali i u mě-kdy jsem to měl stále servisované v autorizáku, nicméně to svědčí o tom jak dělají autorizáky (kdyby dělali servisní úkony řádně, nedošlo by to do toho stadia co jsem měl). Doufám že aspoň oleje mění... ;) Nicméně zpětně to do databáze Maik nedostane-prt. to umí asi jen pár ajťáků... (a kdoví jestli vůbec). Tedy navrhuju obouchat u strejdy, zkusit to na Škodu a po neúspěchu to i u strejdy opravit (ŠA nabízí i různé alternativy jako 30% podíl na opravách apod.) - ale cukají se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 (upraveno) No,uvidime. Kazdopadne zarucni podminky v servisce mluvi jasne...zaruka neplati,pokud auto neopravujes v autorizaku...Kazdopadne napisu,az neco poresim. Ale je to dost na prd,proc by si lidi nemohli svobodne vybrat servis,ve kterem to chteji servisovat? Davali jsme to auto na opravu do skodovky po bouracce a po oprave melo dve rozdilne barvy,montovali do neho zadni repro a misto,aby tam dali vse origo,tak dozadu praskli bedny sony,ktere pridelali natvrdo na plech dveri a natahli k nim prasacky hrube zlate kabely,ktere by mohly napajet 300w zesilovac. A to vsechno delali v autorizaku. Kdejaky Pepa z dediny by to udelal 100x lip. Je to hold bordel,no...Clovek dava auto do autorizaku,ptz chce mit jistotu kvalitni a znackove prace,ale bohuzel ve vetsine pripadu dostane pravy opak... Upraveno Srpen 9, 2011 uživatelem Maik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Právě z důvodu konkurenceschopnosti a hospodářské soutěže to EU zrušila ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.