jirka3 Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Tome,my dekujeme za navstevu. Jen skoda, ze jsi tak pospichal na ryby a nemohl zustat pres noc. Tak snad priste. Vis ze tu jeste nejakej ten patek planujeme zustat, tak dvere mas otevreny;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 No já snad naložím rodinu do auta a uděláme výlet :) Protože to co jsem včera jel přes ty Alpy a u vás, tak to bylo něco. Přidáš foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Jinak na autě už jsou bezmála 4tkm za necelé dva týdny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Jirko, Kláro, díky! Má to všechno co je potřeba, kromě BT modulu, tímto jsem byl taky překvapen. A to nešlo doplnit jinak, než dát celou HF znovu? To je tedy dost nešťastné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Já na tom nic nešťastného nevidím, prostě jsem doobjednal HF Parrota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Tak mi přijde OEM řešení čistější a s více funkcemi (Např. u Schade možnost ovládat telefon na volantu.), než nějaký další bazmek na palubce. Navíc BT je dnes standard. Ale tak každý to vidí jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Tak já bych ten další bazmek na palubce klidně překousnul. Jsem velikej fanda Škodovky, ale jak už jsem říkal Tomášovi, mít na výběr mezi Octou a tímhle, tak je Ford určitě víc muziky za míň peněz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Podle me je to v roce 2013 u auta teto kategorie zaklad mit bult-in bluetooth...je to uzivatelsky mnohem privetivejsi a navic parrot je skaredy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 jojo bez BT už nikdy auto... ale ten parrot je v pohodě, když to nezapojí nějaký amatér... ale mondeo je dobrý, vedle ten bílej sedan ten je taky pěkný jinak můžeš nafotit ty poháry na tom fordáckym maxidotu? díky moc když jde u parkováku odpojit ten pípací reprák či vypnout na maxidotu pípání, tak mě to nevadí... hlavně to nesmí pípat a jenom indikovat na rádiu... takhle pípá ve firmě francouzi, otevřeš dveře zapípá, zandáš klíček zapípá, necháš klíček v zapalování.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Já toho stejného Parrota měl v předešlém, tak jsem objednal zase totéž. Funguje výborně. Instalováno v rámci předprodejního servisu. To ovládání jsem nechal přidělat natvrdo a vyvrtat díru pro kabely, což jsem světlá výjimka, protože lidi si to nechávají vést kabel dírou podél plastu, díl pak samozřejmě nesedí jak má a vypadá to hnusně. Prej ale lidi nechtějí provrtávat ten plastovej díl, protože si pak HF nechávají a v tom plastovém dílu by byla díra Nechápu, že to někdo nechává demontovat a dá zas do nového auta. Bílý sedan - netuším o čem je řeč. Když jsem jezdil ve Švýcarsku, tak jsem dostal pohár "Champion Eco Driver", všechny květinky plně zelené. Moc dlouho to tam ale nevydrželo po opuštění CH. To bych musel jezdit někde po městě delší dobu, abych pohár zase získal. Jakmile nejsou květinky zelené, pohár ti to zase sebere a poučuje jak jezdit a že si máš přečíst manuál, aby jsi věděl jak jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 to je trend vynadávat zpátky GPS tracker i tyhle HF soustavy... i v Německu je to běžné... ten bílej sedan v prodejně, kde stálo tvoje firemní. ježiši majra to sou kokotiny, takovejch kravin co tam dávají uplně zbytečně...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 no to je jako vzít staré rádio a dát ho do nového auta. Nehledě na to, že jen to vytažení něco stojí... To je pičovina jak noha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 to nové mondeo se mi líbí :palec: btw Tome ty kouříš v autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Nevím jak jsi na to přišel, ale ano. Je na tom něco divného? Jen jsem si musel doobjednat deflektroy, protože jsem zjistil, že je tohle nové Mondeo postaveno tak, že to krásně odsává kouř i popel a nelítá to zpět, ale běda jak prší! Potevřít řidičovo okýnko za deště = okamžitě potoky vody do interiéru. To jsem čuměl jak péro. Takže tam půjdou deflektory a je to. Už mi přišla SMS, že je mám u dealera k vyzvednutí, tak tam zítra skočím a nechám si je nasadit. Mimochodem, dneska cestou do Ústí nL, směrem na Prahu po D11, jedu na tempomat 150km/h a najednou veké brždění, tak jsem brzdil taky i ušima, kouknu do zpětného a bylo mi jasné, že ten obrovskej Ford offroad(takovej ten opravdu velkej, tak 3 tuny) to nemůže ubrzdit. Tak jsem rychle hledal kam utéct a v poslední chvíli jsem to šoupnul z levého pruhu do pravého před kamion, ten předemnou to taky lehce vzal do pravého(ale jen částečně) a ten velkej polonáklaďák to vzal ke středovým svodidlům a zůstal až na úrovni toho auta co bylo předemnou... Už mohlo být Mondeo na kaši, kdybych si nehlídal i toho za sebou a kdyby nebylo kam utéct. Tohodle se na dálnici, když se takhle brzdí, bojím moc. Vykleplej jsem byl jak Startka. Jelikož jsme chvíli před tím mluvili s Jardou, tak jsem mu hned poté volal a ještě jsem se třepal jak sulc. :D Jo a ještě jsem zapoměl, tempomat funguje pouze do 180km/h tachometrových. Přesně! Nad tuto rychlost nejde aktivovat... No trošku mně to krká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Tak ve středu večer budu mít auto měsíc a najeto zatím 6000km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Tome, ty seš ďábel. 6000 km za měsíc? Já mám najeto 1612 km :D Na té dálnici ses myslím podruhé narodil, uff. To je teda mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Máro: neblázni :) Nemužeš srovnávat auto které je určené na vydělávání peněz a ty naše vikendovky :D Tome za to kouřeni bys potřeboval za uši :( Takhle kurvit auto :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Taky kouřím v autě, nevidím v tom problém, pokud to někdo neklepe a netípá do popelníku. By mě zajímalo co se tím na tom autě kurví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Celý interiér... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jako čím? Že to tam smrdí nebo co? Buď konkrétní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Kazdeho vec, ale auto tim v interieru nacichne. Nicmene bych nikoho za to neodsuzoval. Porad lepsi za volantem kourit nez chlastat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Měl jsem auto služební po kuřákovi-žlutá stropnice(konkrétné),hnus neskutečný.Blbě se toho zbavuje,to auto je celé načuchlé smradem z nikotinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Souhlas je to hnus, auto po kuřákovi bych v životě nechtěl, protože to nikdy nevyvětrá a ani tisíc vonných stromečků to nezachrání. To jak máme kuchyňskou linku z bytu po silných kuřácích, tak je i po 8 letech v garáži cítit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Kazdeho vec, ale auto tim v interieru nacichne. Nicmene bych nikoho za to neodsuzoval. Porad lepsi za volantem kourit nez chlastat :) Souhlasím s Michalem taky jsem ve firemních autech kouřil a nikomu nic nevadilo. Samozřejmě je interiér načichlý, a ono se to taky projeví i na ceně při prodeji. Přeci jen auta po nekuřákovi se prodají rychleji. Od té doby co mám cigáro elektronicke, tak kouřím opravdu všude a je to bez problému. Čisté, voňavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Nevím no, v O1 jsem měl světlý strop, v X-Trailu byl bílý, a ani u jednoho zažloutlý nebyl, při prodeji jsem se tím sice nechlubil ale ani netajil a nikdo nic nepoznal. Tak nevím, ale každýho věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tak ja myslim, ze jde jen o ten smrad, toho uz se proste clovek nezbavi. Nekurak to proste pozna. Ale to je kazdyho vec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 kdyz se kouri s otevrenym okynkem tak se vsadim, ze v aute nic poznat neni. V Octavce teda zasadne nekourim pac se bojim propaleni sedacek ale v Seatu jo a zatim to nikdo nepoznal, ze se tam kouri. Na 10 let starym aute stejne prd poznate jestli se tam kourilo nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 ono je pak smrad z kouření v autě hodně poznat na podzim, taková ta zatuchlinka, ale když si v autě jezdí někdo sám, proč ne....... a když si někdo koupí auto po kuřákovi? jeho věc...... mě jako nekuřákovi vadí jet v autě s někým, kdo v něm kouří....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Taky kouřím v autě, nevidím v tom problém, pokud to někdo neklepe a netípá do popelníku. By mě zajímalo co se tím na tom autě kurví... Buď v klidu, oni tomu nerozumí :D Měl jsem auto služební po kuřákovi-žlutá stropnice(konkrétné),hnus neskutečný.Blbě se toho zbavuje,to auto je celé načuchlé smradem z nikotinu. nikotin je bez zápachu ;) kdyz se kouri s otevrenym okynkem tak se vsadim, ze v aute nic poznat neni. V Octavce teda zasadne nekourim pac se bojim propaleni sedacek ale v Seatu jo a zatim to nikdo nepoznal, ze se tam kouri. Na 10 let starym aute stejne prd poznate jestli se tam kourilo nebo ne. Tak tak, kouřím s otevřeným okýnkem a klepu ven, popelník nemám. Nic nesmrdí a navíc tam mám Californii, takže naopak voní po višních. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Někdo si tady žádal fotky těch kytiček, pohár se mi bohužel nedaří, protože podle auta jezdím moc rychle :D Prostě za rychlost mi bere body Ale a´t se jde bodnout. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.