TomasB Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Takže oprava metodou PDR dveří nabořených nákupním vozíkem, jak jsem psal že mi to někdo způsobil, tak se nepovedla. Na místě zjistili, že to nejde, že je to v té hraně vzaté tak moc, že to je na lakovnu. Neplatil jsem nic, jen jsem se projel do Prahy a zpět. Takže bude následovat akce na pojistku v servisu :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 ježiši majra, takovyhle uchylarny. ale díky za foto u tohle moneda se taky otevírá kufr vyklopení loga? ja ted měnil olej u jednoho focusu a 10 minut jsem koumal, jak oddělat kapotu... rok 2000 a má to vyhřívany sklo, škodovka asi na to 13 let zapomněla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Tady jsem se trošku posnažil a hned to tam bylo, nevím kdo t chtěl vyfotit, ale tady je ten pohár. No a jinak jsem to s mladým otestoval na rybách co by pojízdný "hotel" a musím říct, že naprostá paráda. vejdu se tam kompletně bez omezení a spí se v tom dobře. Mladej se tam taky vešel komplet i s bednou pracovního harampádí. Na fotce si čte na dobrou noc, jak je vidět. Do školy jde až v září, v srpnu mu bude 6 let a číst se naučil zcela sám, aniž by mu někdo pomáhal nebo ho to učil. Nevím jak to udělal ale zvládl to zcela sám. Teď už si v klídku čte sám co chce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Od natankování ježděno jen okresky a město, spotřeba 5,2 na sto, dojezd cca 1300km. Při tankování vždy nuluju počítadlo, takže je to ujeto na denním počítadle + dojezd dle PP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tak si připadám jak na pohřbu, mám úplně špatnou náladu :( V pondělí Mondeo dávám opět do servisu a lak se bude předělávat. Já jsem z toho naprosto v háji a upřímně lituji, že jsem se na tu promáčklinu nevykašlal. Vůbec nevím, co mám dělat a na nic nemám náladu. Já už snad ani to auto nebudu mít rád. Veškerý dobrý pocit z nového auta je v háji. Chybí mi tady brečící smajlík. Nevím jestli brečet nebo se jít ožrat. Sice se k tomu technik postavil čelem a souhlasil se mnou, že to není OK, ale z hlavy mi to už nikdo nevymaže, tohle se prostě s tím autem už potáhne a vlastně se už jen těším, ať už je konečně nové auto, což jen tak nebude... Nemůžu si pomoci, ale mám fakt pocit skoro jako by mi někdo umřel. :( :( :( :cry: :cry: :cry: Jinak oprava stála přes 30 tis. a půjčovné necelých 5 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Z té fotky je poznat uplné hovno. Špatně namíchal barvu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Z té fotky to je vidět jako prase, i když je to jen z mobilu. Zaprvé tam je jedna velká skvrna přes blatník a částečně přes dveře a za další je hrana dveří odrbaná a podřená. Dále tam je kapka steklého laku na lemu blatníku, což není z foto vidět a pak tam je dost "zalitých" nečistot. Se mi chtělo brečet, když jsem to viděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Aha, já si nebyl jistý jestli to není odraz. Tak to je "pěkné" to je tedy idiot. Měli to raději jen vytáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 To ten flek není z mobilu? Já myslel, že jo, proto jsem zatím nereagoval.. Ale jestli to udělal lakýra, tak je to pěkný prase... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Já z toho byl docela zkoprnělý. Ono tam toho je víc, kromě toho fleku je tam ještě odřená hrana dveří, kapka laku a docela dost zalakovaných nečistot a sem tam jsou jakoby důlky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 prosím tě kdo ti to dělal, to je strašně odbytá práce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tomasi, to je k zbliti, to bych nalakoval ja lip :( A to uz je co rict, fakt mazec :( Koukam Tomasi, ze mas novejsi verzi Conversu, ale je to spis dano tim, ze nemas rucickovej ukazatel paliva a teploty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Já jen doufám, že na podruhé to bude OK. Po Jardově zkušenosti jsem byl optimistický, a ono to nedopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Pekna prasarnicka...holt zlaty cesky rucicky, ze to vubec zkusili predat... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Teda Tome, to je hnus. Si urcite nekdo rekl, ze je to jen sluzebak a ze se to nebude resit. Proc vubec strikali ten zadni blatnik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Jo, to s tim sluzebakem me taky napadlo... Hele, nedelal to nejakej ucen? Tohle neni mozny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 To s tím služebákem nevím, nevím, protože technik ví, že si na autě dost zakládám. Spíš si toho nevšimnul, protože to je vidět jen pod sluníčkem nebo umělým světlem. Jak na to něco nesvítí, tak to vidět není. Mluvil jsem s kámošem lakýrou(bohužel právě na někde na Madeiře) a podle popisu jednoznačně špatně položenej lak a jediné řešení je udělat to znovu. Dále ty důlky v laku on nazývá "sopouchy" a ty jsou důsledkem mastného podkladu. Zalakovaná smítka jsou jasná. Jestli to nedají ani na podruhé, tak jim rovnou řeknu, ať si to zaplatí u toho mého kámoše, protože jinak to bude ve výsledku pro ně dost drahé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Ja jezdim k Valouskovi a i kdyz vidi pri prevzeti, ze auto je soukr., tak pro jistotu jeste pri obchuzce auta samotneho predtim, nez jim dam klicky a podepisu protokol, zduraznuju, ze to neni sluzebak, ze neexistuje aby ho myli jakkoliv a ze to chci punktlich... Zatim v poho, ale taky jen cekam, kdy neco vyrobi... Proste jsme v CR a tady se kouka hlavne na penize a kvalita prace, lidi je v urcitych oblastech az na x-tem miste... Pises, ze tohle je videt jen na slunci nebo pod umelym svetlem, takze v te lakovne to videt museli, tam si sviti sakra dobre. Proste lemplove prvni tridy dle meho, bohuzel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Zatím to nechci nijak hrotit, protože jsem byl vždy spokojen a vždy mi vyšli vstříc. Dneska cestou na ryby jsem zjistil, že když stáhnu dálkou okýnka a znova je dálkou chci zavřít, tak se všechny zavřou vyjma okýnka na dveřích které se přestrojovaly. To mně taky nadzvedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 to ti dělali teda v autorizáku autoin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Tome to víš mechanici od forda :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 No, kdysi jsem taky nechaval prelakovat FRS na 2x od "umelcu" v aut. skoda servisu Brejla, hovadka jsou vsude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Ono je to jedno o jakou značku se jedná, je to jen o lidech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Jj, u laku je jedno jaka je znacka auta ..., takze uz mi je jasne proc Autoin HK lakuje externe a ne ve vlastnim v sidle v PU. Se schvalne v HK zeptam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 No to kdyby jsi věděl do pondělka do 8 hod, tak bych mu když tak rovnou řekl, ať to dají nalakovat taky tam a ne u nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 tak příště musíš prostě do HK ....., to, že to bylo jinde vím od tebe, do té doby jsem myslel, že to dělali v PU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Dneska cestou na ryby jsem zjistil, že když stáhnu dálkou okýnka a znova je dálkou chci zavřít, tak se všechny zavřou vyjma okýnka na dveřích které se přestrojovaly. To mně taky nadzvedlo. Tohle je nenastavenej doraz okna podle me. Postup stejnej jako u VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Tome co na to řict? Dostal jsem se na forum po dvou dnech.Vím jak Ti je.Kdybys chtěl tak doporučim lakýru za kterého dám ruku do ohně.Borec s velkým "b". Moje auto jde taky během týdne k němu :D HK-Slovensko a zpět bez ztráty kytičky...a posledních 5 km jsem byl u kámoše a mám škráblou spodní část nově nalakovaného nárazniku.Neni to vůbec vidět a je to zespodu ale mrdá mě to takže mu to dám na opravu.Viděl jsem jeho práci a je fakt dobrý.Kdyby něco tak zavolej,kontakt máš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Romane, vůbec nemám náladu. Ku*va, to auto je začarované. Já už na to nemám nervy, spadla na mně větev cestou domů Dojebaný A sloupek, střecha, přední kapota, maska, nějaké plasty před chladičem a chladič to taky koupil, ale proražený asi není. Náhodou jel kousek za mnou kamarád a poznal mně, tak mi pak volal. Viděl jak se to stalo a říkal, že se mám vysrat na auto, že můžu být rád, že ta větev nepadla na čelní sklo, že jsem mohl vypadat jinak. No ho*no platný jeho chlácholení, když jsem nasraný moc, tedy už spíše zoufalý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 (upraveno) Ted si ale dělaš prdel dopí**? Upraveno Srpen 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.