Rolbař Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Das Olafe, gratulace a plno šťastných km i stání bez nehod Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Ondro taky ohromné gratulace je to nádhera a sloužit určitě bude. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 už plánuješ čip a zničení DPFka časem? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Pocitam, ze po dobu zaruky urcite nic takoveho delat nebude, neni vul ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 nez bude nejakej chip to chvili bude trvat, mozna by bylo lepsi nejakej decent udelat behem zaruky aby kdyz se to posere to zaplatilo VW z garance, ale prvne chci vedet jake budou zkusenosti s 8mi stupnovym TT obecne a pak ho lze (mozna) drazdit chipem. Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ondro pajada at slouží a dela radost . Polarko do toho budes davat :lool: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 nez bude nejakej chip to chvili bude trvat, mozna by bylo lepsi nejakej decent udelat behem zaruky aby kdyz se to posere to zaplatilo VW z garance, ale prvne chci vedet jake budou zkusenosti s 8mi stupnovym TT obecne a pak ho lze (mozna) drazdit chipem. jede to i bez chipu dost dobře .... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 To každopádně Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 moc hezky auto, tak at slouzi:-) Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 No tý krávo! Moc pěkný a našlápnutý asi taky. Gratulace jak sviňa!!! Ať jezdí bez problémů a ať nějaký ten automobilový bůh drří ochrannou ruku nad autem, aby se mu neděly nepříjemnosti, co by ti kazily radost. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ale jo, nevypadá to nejhůř. Časem bych si na to zvykl :P ...Ne, vážně. Pěkný vozítko. V porovnání s exLunárkou je to trošku někde jinde PS: Koukám, že se tady ty VW začínají nějak nebezpečně množit, aby z toho za chvílu nebyl VW club Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Diky diky nemuzu se dockat soboty Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 opraveno :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Polarko do toho budes davat :lool: Az to bude doma udelam scan jednotek uvidime co tam je zac, predpokladam ze to bude ale celkem problem, pokud by to ale nejak slo a borci nejak vyresli zobrazovani na uplne jinym dispeji tak do toho pujdu, par udaju je podle me dost dobrejch a nerad bych o ne prisel. Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ten rozdil v jizde oproti OII bude neskutecnej, kort kdyz to mas na vzduchu. Mas srovnani z nejake testovacky - stejny auto, motor a vzduch/klasika? Ja jsem poprve v RR poznal co to je si v aute fakt odpocinout. :) Nechtel jsem z toho ani vystupovat a furt bych si hledal sebemensi moznost kam se svezt :) SUV (dobre udelany, ne pseudo) ma zrejme neco do sebe! jar_da: "jen malej touareg" ve smyslu ze porad tu je cayenne? :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 nedelal jsem srovnavacku s/bez vzduchace, mel jsem na 24 hodin 3.0TDI s vzduchem melo najeto 150km kdyz jsem si ho pujcoval, vracel jsem s 560km tusim a pecka, hlavne diky tomu vzduchu se ta potvora ani nenaklani do zatocin. Jar_da jeste vybral testovaci trasy takze jsem si projel pres rozmlaceny okresky po excelentni asfalt ve vraceckach do kterych bylo videt a bylo jasno. Z tech vracecek si pamatuju jeste jednu konverzaci pro prujezdu. jar_da: tak co dobry ne ? ja: no cece hele v te posledni uz to melo fakt chut jit ven cekal bych ze to ten zadek vic pritlaci. jar_da: ty vole vis kolik jsi tam mel ? ja: no ne soustredil jsem se na tocku a ne na budiky jar_da: no vidis to bud rad :lool: :lool: :lool: :lool: celkove behem toho testovaciho patku byla moc sranda za coz uz jsem Jardovy nekolikrat dekoval a opet dekuju, jen me mrzi ze jsme vymekli na to blato na te lesni ceste. :lool: :lool: :lool: :lool: Taky odkouseno ze pri pinako jizde podle predpisu mimo dalnici s 500km najeto to zere 8l/100. cca 14 dni na to jsem mel pujcenou Q7 se stejnym motorem, ktera uz je ale o 300kg tezsi a tam uz to tak netahalo. Co je odpocinout si v aute znam z cest kdy jezdime X5 Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 určitě to jede pěkné, ale zvyknes si rxchle a budeš chtít vic :D Já už bych taky uvítal chip,ale teď vůbec není čas takové věci řešit a říkám si na zimu to nemá smysl.Tak asi další léto je jasné. :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 nerikam ze ne, taky urcite nejdriv po zime (otazka po ktere). Pokukuju po VW Driving Experience :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 na ja :) ale neni to bmw :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 :lool: :lool: :lool: kdyby dávali do X5 nebo 5GT full vzduch mohlo bejt. Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Pěkný kočár, docela skok z OII. Ať slouží bez problému, a hlavně ať se mu vyhnou nenechavci. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Olafe co dodat_ hodně šťastných km a užívej si. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Dříve debatovaná Insignia to není, ale rozhodně sis nevybral špatně. Přeji ti mnoho šťastných kilometrů a Lunárku prodej do velmi pečlivých rukou ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Moc krasny Turecek Preji at slozi bez sebemensich problemu a vyhybaji se mu veskere problemy A vitej v sekci VW ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Dikes vsem Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Tak ja si vybirat mezi Touaregem, x5kou a GT5kou, tak u me jednoznacne vyhraje Turek. To auto se mi neskutecne moc libi. Naopak GT5 se mi nelibi vubec. Jsem zvedavej Ondro, jak si budes pochvalovat nastupovani. Jsem si rekl, ze pristi auto bude taky vyssi, protoze ted do toho lezu jako do tanku. Asi uz starnu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 nastupovani/vystupovani je pecka, kdyz je to uplne nahore tak nedosahnu ze sedacky nohama na zem :pivo: Vybiral jsem z jeste vic nez tech tri modelu, Q7 mi vadilo ze je to porad koncepce z roku 2005 a dalsich 300kg navic na hrb 3.0TDI , Lexus nema vzduch, LR (RR) auto veliky ale presahy na kazdou stranu jak krava interier ale malej, nejvic podobnej protoze je to vlastne technologicky stejny auto je Cayenne ale to by nedelalo dobrotu. Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 No jo ale RR nabizi 5.0 V8 supercharged - tam nejakej chip nepotrebuje snad nikdo :) 5GT je nadherna, v tomhle ohledu budu asi 4% komu se to auto vazne libi. :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 V8 supercharged no cerpadlarku zatim nes*kam :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky