Přejít na obsah

Das Auto mit Luft aneb prostě touareg ...

Ol@f

Doporučené příspěvky

V8 supercharged no cerpadlarku zatim nes*kam :lool: :lool: :lool:

:palec: :) Ale je to nádhera, měl jsem možnost si to zařídit na okruhu v Mostě a je to až nesmyslný. Nicméně přesto tahle motorizace tvoří asi 40% prodejů (tady v ČR). V LR to trochu nečekali a pokud objednáš teď, dřív jak na konci roku se nedočkáš. Dost lidí to odrazuje kvůli další změně DPH atd., ale to už je jiná story. S cenovkou dost na 4 mil. to už udělá svoje.

No jo, pamatuju si, když jsem do svojí Okty bral plnou Vervy za necelých 1.500 a teď je to 2.100. :blink:

Odkaz ke komentáři

jack: ani cerpadlare :lool: :lool:

SirMike: jj znam taky jsem to dva roky po sobe jezdil v Brne na okruhu a ten SC je silenost, letos jak jsem sedl do novyho Range tak jsem byl fakt prostorem zklamanej, vzdy se mi libilo jak je krasne krabicoidni a kdyz jeste tak u te nove generace snizili vahu tak jsem si rikal, ze by to stalo za hrich. Ale holt ne.

Tankovani bude peklo pri dnesnich cenach dam za nadrz 3800 :wallbash: :wallbash: ale zase dojezd bude jinde

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem to při prezentaci na jejich Experience akci. Předváděli to tam na nové Discovery, kdy to souviselo s nějakým inteligentním chováním vzduchového podvozku vůči použití. Příklad - nastavíš, že budeš připojovat přívěs, couváš, pípáky a kamera registrují, že přívěs už je "na dosah", zadek auta se sníží na minimum + se aktivuje el. brzda, vystoupíš, napojíš přívěs, auto zaregistuje, že příves už je "na kouli", auto se samo zvedne (ty v něm nesedíš, seš venku).

Tohle snížení zadku funguje třeba i k funkci "picnic table", kdy si v kufru prostřeš a spodní víko používáš jako lavici k sezení. Haluz :)

Umí to taky to, že můžeš nastavit třeba to, že potřebuje nastoupit někdo se sníženou pohyblivostí nebo potřebuješ snažší přístup třeba k manipulaci s dítětem v autosedačce, auto se ti sníží k jedný straně (podobně jako nízkopodlažní autobusy MHD) nebo se sníží komplet.

Jestli to jde ovládat přes telefon nebo se to aktivuje nějak uvnitř vozu a potom jen stiskem nějakého tlačítka na dálkovým ovladači, to netuším. Nebo jestli to nějak nastavíš a dělá to pokaždý. Ale předpokládám, že to bude nějak inteligentně vyřešený.

Odkaz ke komentáři

pripravy v plnem proudu, vcera Jim dovezl zelenou kartu a k ni luxusni pojistku na auto, diky moc pane za perfektni pristup :palec: :palec:

Zda se ze i garaz bude s laskou vzpominat na koupi auta pac jsme ji museli trosku uklidt aby se tam obe auta v pohode vesli viz foto nize.

varovani: ti co znaji predchozi bezny stav garaze mohou zacit panikarit, ze maji halucinace a podobne, ale verte ze ne, zazkraky ihned nemozne na pockani v tomto pripade asi behem 4 hodin.

IMG_00000349.jpg

Az bude lunarka u noveho majitele zbavim se i tech veci co tam jsou a bude jeste lepsi.

Odkaz ke komentáři

gratulace pane :pivo:

škoda, že jsi se neozval na začátku při objednávce s některými těmi vychytávkami. Mohl jsem to zkusit protlačit "za importérovými zády" do výroby...

Jinak i Turka se vzduchem si můžeš vzadu čudlíkama v kufru přizvedávat/snižovat. Pokud máš kouli a elektrický zadní dveře, tak počítej s tím, že po připojení vozíku je neotevřeš ;) A po odpojení Ti nejdřív sami vyjedou až nahoru a následně zase dolu.

Odkaz ke komentáři

Tak gratuluju Ondro i tady, nějak jsem tohle téma "zasklil", protože jsem měl jiný starosti.

Auto je to moc pěkný a moc velký, takže k Tobě se hodí :palec:

Snad jsi tam do smlouvy dostal všechny ty svoje podmínky, o kterých jsme se kdysi bavili a jak psali kluci, ať se Ti vyhnou všechny starosti a jen spolu polykáte spousty kilometrů :pivo:

P.S. máš pronajatou garáž ještě vedle, že? :lool:

Upraveno uživatelem pentadius
Odkaz ke komentáři

Diky,

pronajata garaz vedle neni (pac tam je mala) a ani jina u baraku, fakt je tam uklizeno, kdo neveri at tam bezi, ale kazdopadne si tam pocka nez ja prijedu z prace otevrenou ji nenechavam.

Hlavni podminka jako je auto zdarma po celou dobu garancni prohlidky, reklamace zavady vozu nebo nedej boze opravy po nehode mam k dispozici takze fajne no ni ?

Odkaz ke komentáři

ja si osobne myslim ze z pohledu vyskakovani je jedno jestli kupujes superba nebo touarega, je to o tom prodejci a kontaktech co mas, urcite by to nebylo kdybych tam prisel z ulice, ale diky spravnemu predvoji to proste je.

19" na Arnieho ? cece vypadalo by to podle me dost divne velky kola a standardni vyska to uz jsme tu parkrat videli, myslel jsem ze nechces snizovat ale uzivat komfortu. Kazdopadne kdyby zustali doma tak klido, nas zakaznik ( platici

Odkaz ke komentáři

ja si osobne myslim ze z pohledu vyskakovani je jedno jestli kupujes superba nebo touarega, je to o tom prodejci a kontaktech co mas, urcite by to nebylo kdybych tam prisel z ulice, ale diky spravnemu predvoji to proste je.

;) :palec:

teď jsem koukal na opravu Transportera, rozvody a jiné drobnosti, Zlatý servis - 30% sleva na práci, 14 % sleva na materiál pro auto starší 4 let .....

jo teď má koncern službu, kdy se můžeš podívat na spodek auta při servisní návštěvě

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...